Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот Jord » 30 ное 2010 13:57

ogrizko написа:Абе, не знам за Емир Байрич..... ама що примерно не се привика Бекир Расим да играе в първия отбор?

Бекито и Наско Илиев все още са на по 16 години, според мен твърде крехка възраст за мъжкия футбол. Нужни са им още поне 1-2 години при юношите преди да започнат да играят за първия отбор.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 30 ное 2010 14:25

Ще ги видим, аз съм оптимист, че са млади но всякаш имаме юноши, които трябва да играят...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 ное 2010 14:38

Емир Байрич не е гражданин на евро съюза, сл. ако подпише някой от тримата бразилци в отбора си тръгва.

valdes18
Контакти:

Мнениеот valdes18 » 30 ное 2010 14:51

Знам за интерес към един друг футболист- Мартин Димитров от Несебър, играе като опорен халф и десен бек и е на 23 години, дано продължите да правите такива трансфери, а не на залязващи звезди !!! Успех

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 30 ное 2010 14:56

Не някой от тримата ами направо тримата да си заминават.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 30 ное 2010 15:07

greenpeak написа:Емир Байрич не е гражданин на евро съюза, сл. ако подпише някой от тримата бразилци в отбора си тръгва.

Да си ходят и тримата :mrgreen: а тоя босненец дали няма немски паспорт, живял е достатъчно време там, възможно е да има, сещам се ведната за няколко босненци, едният е Миралем Пянич - той е на 19 години и е сочен за един от най-обещаващите таланти в европейски футбол, другите от немската школа - Дзеко, Ибишевич и Мисимович
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 ное 2010 15:51

Абе този Емир,бая време е седял без отбор.Къде пък го видяхме?Ама сигурно е без пари момчето,затова...
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 ное 2010 16:31

stannn написа:
ShooterMan написа:За Емир Байрич - нашата школа е добра,но в накакъв случай не е на нивото на тази на Шалке 04.Халфче,на 20 г,ами дано да е добър като Звездан Мисимович,че точно такъв разигравач подавач би ни бил от полза.Ще го видим,мисля,че този е воден от новия треньор.
За Атанас Зехиров - не искаме цесекари в Черно Море.Този е от школата на ЦСКА,а тя е много по-слаба от нашата.Освен това произвеждат деградирали морално играчи-пияндета,лигавета,манекенки.Изобщо ззатова ги пердашим като кучета в юношеските мачове.
За Терзиев-23 г,деф.халф от Англия.Звучи добре.Там не си ли железен изобщо не биха те взели,биха те изгонили като Хичо Арсенала.Все пак имаме Димов и Петков,ако предположим,че Гравесена са го надорочили за гонене(защото е един от предупредените),то определено Димов остава без алтернатива.Ние при юношите нямаме качествен деф.халф,имаме офанзивни и нападатели.

Интересно от къде взехте Мирослав Манолов и Илко Пиргов? Те не са ли деградирали морално играчи-пияндета,лигавета,манекенки

Пиргов и Манолов не са ваши юноши- що говориш глупости?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 ное 2010 16:36

greenpeak написа:Емир Байрич не е гражданин на евро съюза, сл. ако подпише някой от тримата бразилци в отбора си тръгва.

Адемар най-добре... Пълна дупка

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 ное 2010 16:45

ShooterMan написа:За Емир Байрич - нашата школа е добра,но в накакъв случай не е на нивото на тази на Шалке 04.Халфче,на 20 г,ами дано да е добър като Звездан Мисимович,че точно такъв разигравач подавач би ни бил от полза.Ще го видим,мисля,че този е воден от новия треньор.
За Атанас Зехиров - не искаме цесекари в Черно Море.Този е от школата на ЦСКА,а тя е много по-слаба от нашата.Освен това произвеждат деградирали морално играчи-пияндета,лигавета,манекенки.Изобщо ззатова ги пердашим като кучета в юношеските мачове.
За Терзиев-23 г,деф.халф от Англия.Звучи добре.Там не си ли железен изобщо не биха те взели,биха те изгонили като Хичо Арсенала.Все пак имаме Димов и Петков,ако предположим,че Гравесена са го надорочили за гонене(защото е един от предупредените),то определено Димов остава без алтернатива.Ние при юношите нямаме качествен деф.халф,имаме офанзивни и нападатели.

Зависи за кой период говориш!
Иначе в момента повечето(но не всички) са такива,наистина!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Черно море”