Мнение на Сър Кольо Спасов Мастиката

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Мнение на Сър Кольо Спасов Мастиката

Мнениеот ShooterMan » 09 ное 2010 22:30

Ами на мене не ми е симпатичен,но ако дойде ще се отнасям с него както с всеки треньор досега,както и с него самият-подкрепа и напред към победите.Просто мнението ми е,че онези успехи се дължаха на:
1.Сериозното ангажиране на Марин Митев,който през 2007-2008 беше всеки мач на Тича,лично нахъсваше играчите и Кольо преди и след мач,просто беше ако щеш гърбът на Кольо.Съдии,делегати-имаха страх като свирят на Тича,а сега не ни дават 100%-ви дузпи.Дали беше възможно 3-тото място без дълбокото ангажиране на Митев?Не на онзи със Шубата,дето сега е довереника,а лично на собственика?Абсурд,най-много 5-ти.
2.Струпването на класни футболисти и класни чужденци,като всички в много голям период без няколко мача след Щутгарт бяха в постоянна върхова форма-говоря най-вече за Юруков,Миро Манолов,Кривия,Жоро Илиев,защитата,Илко и Наско пролетта...а есента и Периш и Рикардо.Всички тези просто нямаха нито един слаб мач,дори и да са падали бяха по-добрия отбор на терена винаги.
3.Наличието на Кривия,който беше вдъхновителя,мозъка и изобщо движеща сила на отбора,а по това време и на колектива също,особено след контузията на Жоро Илиев....Кривия играеше къде контузен,къде с бинтована глава,но играеше много и водеше отборът/

Никой от тези фактори дали крилете на Спасов не е налице.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 09 ное 2010 22:37

Откакто Спасов и Кривия заминаха отбора е неузнаваем ФАКТ!
Отвреме навреме проблясъци..Левски 4:1,Локо СФ 4:2/2:1 като гости и подобни,но отбора от тогава се свлича стремглаво надоло..може тука да измислим 1000 причини(контузията на Данчо и Миро,мотивацията) да всичко това е така,но отборът беше добре смазана машина,не като сега..

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 09 ное 2010 22:41

ShooterMan написа:Ами на мене не ми е симпатичен,но ако дойде ще се отнасям с него както с всеки треньор досега,както и с него самият-подкрепа и напред към победите.Просто мнението ми е,че онези успехи се дължаха на:
1.Сериозното ангажиране на Марин Митев,който през 2007-2008 беше всеки мач на Тича,лично нахъсваше играчите и Кольо преди и след мач,просто беше ако щеш гърбът на Кольо.Съдии,делегати-имаха страх като свирят на Тича,а сега не ни дават 100%-ви дузпи.Дали беше възможно 3-тото място без дълбокото ангажиране на Митев?Не на онзи със Шубата,дето сега е довереника,а лично на собственика?Абсурд,най-много 5-ти.
2.Струпването на класни футболисти и класни чужденци,като всички в много голям период без няколко мача след Щутгарт бяха в постоянна върхова форма-говоря най-вече за Юруков,Миро Манолов,Кривия,Жоро Илиев,защитата,Илко и Наско пролетта...а есента и Периш и Рикардо.Всички тези просто нямаха нито един слаб мач,дори и да са падали бяха по-добрия отбор на терена винаги.
3.Наличието на Кривия,който беше вдъхновителя,мозъка и изобщо движеща сила на отбора,а по това време и на колектива също,особено след контузията на Жоро Илиев....Кривия играеше къде контузен,къде с бинтована глава,но играеше много и водеше отборът/

Никой от тези фактори дали крилете на Спасов не е налице.

Тогава защо вярваш ,че новият треньор(който и да е той),ще успее?
Аргументите които ще посочиш няма ли да важат и за Спасов?
Играчите които КУПИХА за Кольо бяха Жоро Илиев и Юруков.Другите си бяха свободни агенти,дори и Кривия.А Кольо намери Рикардо,Периш.....тях ги махнаха без да го питат.Но той не се оплака,продължи да работи!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 ное 2010 22:49

Мисля,че бях ясен в темата за Илиан,че силно се съмнявам,че тук на родна земя ще успее поради някои причини.Мисля,че 1000 пъти сме казвали,че нямаме футболни хора в ръководството да са гръб,авторитет и т.н. на треньора,който и да е той,да му осигурят комфорт срещу вечно пъхащите си носовете не където им е работа ветерани,по-точно набедени за ветерани играчи на карти.Ако докарат Танас Раев и върнат Косата искаш ли да се хванем на бас,че Косата ще вземе и той медал?И ще стане популярен с атрактивен футбол и т.н. и т.н.?Без човек от типа на Раев е изключено,ама просто изключено в Черно Море да се гради нещо сериозно.Другия вариант е Митев да е всеки мач където е отбора,а това мяза на смехория,нужни са футболни хора,защото спря Митев да ходи-и тея под него начело с турчина и оня с шубата се омазаха от А до Я.Нямам нищо против Спасов или хората които го обичат,аз не съм от тях обаче.Също и повтарям,че Спасов или който и да е като дойде трябва да бъде приет с доверие от всички,а не както беше с Косата,Илиан,Яшер или Спасов - да има зад себе си 100 дебила дето знаят само Овчия и хранят от 2-рия сбъркан мач.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 ное 2010 00:51

Vladislav написа:Една поправка- Кольо имаше лиценз. Кольо имаше и един страшен късметлийски балтон. Кольо е легенда на Черно Море (като Илиан) и със нищо не заслужаваше отношението към себе си. Може да го плюете колкото си искате, но той знаеше една много важна истина- един отбор започва да се гради от защитата. А нашата беше бетон, а не като сега дантела. Вижте за справка отборите на мауриньо на какъв принцип са изградени и се замислете.
Факт е също, че този Какалов вкара може би двата най- важни гола на сезона (при това не от чисти позиции). Това не можем да го отречем- със Сливен, когато всичко свършваше след секунди и срещу плебеите в един много закучен мач. Кулито и Керчев са същите като Адемар и Тиаго- т.е. не стават за нищо. Кольо докара и Тигран. Този арменец беше абсолютна класика :mrgreen:
Реално погледнато обаче като класа не е далеч от един Дончо Атанасов например.

Нямаше лиценз, след като уволниха Ясен Петров и на следващия мач с Вихрен се водеше все още Ясен за треньор, въпреки че Кольо вече беше назначен за такъв, взе си лиценза след това, ако не се лъжа повреме на паузата преди началото на новия сезон, но това няма значение, просто с тая политика на назначаване на всеки следващ помощник за треньор е време да се спре и да се потърси доказан специалист, защо не и чужденец, никога чуждестранен треньор не е водил Черно море, може пък и да има положителен ефект
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 10 ное 2010 01:39

Аз предпочитам да се придържам към фактите (може да са си мои, лични, субективни, пристрастни и т.н., но за мене са факти :-) ) - МОЯТ ЛЮБИМ ОТБОР постигна най-големите си успехи (до момента!), когато негов треньор беше Кольо и когато в отбора играха футболисти като Кривия, Юруков, Жоро, Миро, Сашко, Танко, Периш, ... Бил съм на стадиона на всеки един мач от домакинствата ни в Европа, бил съм на финала с Литекс, гледал съм в нета Щутгард и ПСВ, слушал съм по радиото гостуването на Сампдория. Радвал съм се с всички вас когато водехме на Щутгард, мачкахме Самдория и Нетаня и съм страдал след головете в 93-4 минута в гостуванията. Не мога да се съглася, че всичко това се дължи само на един или двама футболисти или само на треньора - те всички ни радваха и натъжаваха! Кривия е може би е най-добрия футбослист играл последните 10 години на Тича, но ако някой ме беше питал кой от Алексадровците харесвам повече, дори и след най-силните мачове на Кривия бих казах - Сашко - това е най-добрия наш футболист от години насам според мене! Някой написа наскоро, че сме имали късмет като националите през 94 и така сме станали 3-ти. Да, спортното щастие е фактор в играта. Обаче не е честно само успехите да се отдават на късмета, а провалите - на грешки на треньори и футболисти. Лесно е след мача да кажем (въпреки, че и аз си го мисля!) - ако Кольо беше направил смяна в Германия или ако беше пуснал тоз или оня във финала с Литекс щяхме да спечелим. Никой не знае какво щеше да стане. И аз сега мога да направя "фенски разбор" как Генов можеше да вземе мача в Каварна - като стана 1:0 и видя накъде отиват нещата - вади Домакинов и слага Димов да играе в защитата - така и така напоследък не му върви играта в градивен план. Вади Тиаго, дето не знае къде се намира, и слага Ели бек. Забранява на Сашко и Ели да се отдалечават на 10 м от защитниците. Забранява на Танко и Димов да подават по въздух. На Юруков играта не върви - слага го опорен халф (свикнали сме да играем 4-1-4-1). Мести даниГ до Ратников вътрешни халфове - единя да задържа другия да подава. Пуска Румбата по фланга и един Таран - Божинов да речем, и Адемар мести на друго крило (или го вади и него и играем с 10 човека :-) ). Според мене взимахме мача дори и след 2:0. Е, и? Кой е прав - аз сега или Генов на терена. Според мене Генов :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 10 ное 2010 09:53

Clarion, съгласен съм с теб. Няма значение кой, кога и по какъв начин сме взели, важното е че Кольо (не без опората на Митев) постигна успехи и играта вървеше. Имаше публика и съпрениците ни уважаваха.
Няма да коментирам В.П., а Генов. След като имахме успех срещу Локо Сф, защо му трябваше да пусне толкова разместен състав срещу Калиакра ?!? Да имаме контузени (Жоро и Бачев) и наказан (Шерифа), ама Дани Г (ляв външен халф), Юруков (нападател), Ели (десен външен халф) и Адемар (вътрешен халф) бяха като присадени в този мач. Румен Николов беше във вихъра си срещу Локо .. после пейка срещу Каляри, на негово място Ели :roll: !?!
Както казва Стрелеца, имаме нужда да си подредим "къщичката" отгоре. Футболен президент и треньор с име. След това идва задължителен ремонт на Тича, и най-вече терена. После :arrow: добра зимна подготовка на по-топло място, а не в залата при -17 град навън, както миналата зима. Контроли с равностойни отбори. Селекция :arrow: ако има нужда от тъкава, спрямо вижданията на новия треньор. От нас феновете ще остане само да сме на стадиона.
Все си мисля че и ТИМ са на моето мнение, дано е така.

Аз лично съм "ЗА" Кольо, Илиан, Червенков, МАТЕУС :mrgreen: и който още решат ТИМ. Само да има добри резултати :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

vessko
Контакти:

Мнениеот vessko » 10 ное 2010 10:08

vessko написа:МАЛКО МИ СЕ СТРУВА ОБИДНО ДА УМАЛОВАЖАВАМЕ УСПЕХИТЕ НА БАТ КОЛЪО :oops:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 10 ное 2010 14:36

Какво умувате грешките на Генов и какво трябвал да направи за да вземе мача в Каварна? Каквото и да бе направил Генов, падахме защото повечето футболисти,просто искаха да паднем!Единствият вариант беше да играем с юношите,за да вземем мача,но кой може да предвиди,че някой футболисти пак готвят поредната гавра с отбора :? :twisted:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 ное 2010 19:03

Повечето футболисти не само играеха,за да паднем,а целенасочено целяха да бъдем тотално разгромени с резултат 4:0.Затова не обвинявам Генов,но в този мач да си го кажем-смените му бяха идиотски без тази на Румбата.Отбора беше и идиотски нареден,стартовата 11-ка също беше идиотска.Напомни ми на простотията на Велизар от мача с ЦСКА,когато се раздадаха докрай,но неадекватните постове на поне 5 човека,направо всичките след Димов напред ни доведе до там да загубим от това слабо отборче.Същото важи и за 1-вото полувреме на мача с Левски,когато дръпнаха 2:0,второто се наредиха хората и Левски можеше да ни вкара само с дузпа и то подарена,ако бяхме така 90 минути дори и 2 дузпи нямаше да ги отърват от загуба.В Каварна оспорвам пускането на бойкотиращия Юруков като таран,там е просто много слаб.Дани Г. също е с отрицателно КПД на крилото,защото той не умее да центрира,още по-малко и с левия си крак патерица...и какво прави на левия фланг?Той е бърз и това му е козът,но това е коз като сме повели вече,като играем на контра и макар на непривичен пост в разредена защита е опасен...пример когато разчекнахме Локо Сф с 4 гола,Дани Г. беше сянка до момента в който Локо се юрна на пред,Дани Г тогава просто ги разпиля.Другото което ме вбесява,ама МНОГО е този дървеняк Адемар.Това негро НЕ Е ВЪТРЕШЕН ХАЛФ!МОЛЯ БЕ,СПРЕТЕ ДА ГО НАЛАГАТЕ ТАМ,ТОВА Е СМЕШНО!По един и същи начин Адемар греши,губи топката и следват кинжални контри,губия я като крило.Напред,не може да мине,завърти се на 180 градуса и тръгне назад,но тука в центъра няма тъчлиния до левия си крак,заобикалят го 2-ма съперника,джаста-праста и му отнемат топката или в паниката си я подава грешно пак на тях!ТОЙ НЕ Е ХАЛФ,кога Ратников ще загуби топката така?Точно никога,а 2:0 за Калярито стана показно,показна Н-та еднаква грешка на Адемар от непривичен пост!Смяната на най-добрия на терена Ратников е без коментар,пускане на 2 тарана и изваждане на плеймейкъра???Кой ще подаде?Денчев от вратата ще рита както Иванков подаваше на Гонзо...смешно г-н Генов,смешно,а така добре беше наредил отбора срещу Локо Сф,какво му стана в Каварна и на него не зная :cry:

Върни се в “Черно море”