Време е Румен Николов да попадне в групата...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Време е Румен Николов да попадне в групата...

Мнениеот зеления » 14 окт 2010 20:23

blue avalanche написа:17-18-годишни юноши трябва много внимателно да се налагат в мъжките отбори.Защото,при тяхната психика,след 1-2 неуспешни мача(не дай си боже някоя фатална грешка) е много лесно да се "пречупят" и след това за нищо не стават.Влизат в графата "Вечни надежди".За целта треньорът трябва да е и психолог(освен всичко друго).Колкото и "блестящо" да изглеждат на фона на другите юноши,когато се изправят с/у 24-25-26-годишни играчи с опит в А група,се вижда,че не е едно и също.Разликата от няколко години е "огромна".

Да, ама тук говорим за играч на 21 години, който отдавна е минал кризистния период.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 14 окт 2010 20:29

Дрън дрън оправдания!Лео Меси в Барса заигра от 17 годишен,на 18-19 вече беше титуляр!Ако юношите имали лабилна психика хубаво,да внимава с Капитанов който е на 18,макар,че каква лабилна психика може да има най-големия голмайстор в цяла България при юноши и деца и национал на страната,капитан на Черно Море?Лабилна ли беше психиката на Дани Димов когато на 18 излезе срещу Сампдория,изигра отличен мач...ама си отбеляза глупав автогол и Черно Море загуби от Самп с 0:1?Срина ли се психически или напротив,израстна?Колев е на 21,а Ратников на 22,Румбата е на 20,такива нелепи оправдания с психика не вървят.Аз обаче ще кажа нещо за психиката на Велизаровите любимци Даниел Г.,Маркес,Адемар и Сашо малкия,също и Марадончо - тези колкото пъти са излезли извън Варна толкова пъти са се наси*али като мишки и абсолютно винаги са единствените причини Черно Море да губи навън!
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 окт 2010 21:04

The Sailor Man написа:Дрън дрън оправдания!Лео Меси в Барса заигра от 17 годишен,на 18-19 вече беше титуляр!Ако юношите имали лабилна психика хубаво,да внимава с Капитанов който е на 18,макар,че каква лабилна психика може да има най-големия голмайстор в цяла България при юноши и деца и национал на страната,капитан на Черно Море?Лабилна ли беше психиката на Дани Димов когато на 18 излезе срещу Сампдория,изигра отличен мач...ама си отбеляза глупав автогол и Черно Море загуби от Самп с 0:1?Срина ли се психически или напротив,израстна?Колев е на 21,а Ратников на 22,Румбата е на 20,такива нелепи оправдания с психика не вървят.Аз обаче ще кажа нещо за психиката на Велизаровите любимци Даниел Г.,Маркес,Адемар и Сашо малкия,също и Марадончо - тези колкото пъти са излезли извън Варна толкова пъти са се наси*али като мишки и абсолютно винаги са единствените причини Черно Море да губи навън!

"Лео Меси в Барса заигра от 17 годишен,на 18-19 вече беше титуляр"
Къркич също направи дебют за Барса на 17г.И сега е един средняк,който търка пейката.
За Ратников изобщо не говорим тук.Той отдавна е излязъл от категорията "юноша".
Даниел Димов,както е тръгнал,ще си остане "момче за местна консумация".Може и да се издигне до "идол на местната агитка" и толкоз.Ако до там стига неговата амбиция...
" Капитанов който е на 18,макар,че каква лабилна психика може да има най-големия голмайстор в цяла България при юноши и деца и национал на страната,капитан на Черно Море"
Едно е да "късаш мрежите" в детските групи,където някои са даже по-малки от теб с някоя и друга година,друго е срещу мъже.Представи си Капитанов срещу Дяков,например.Или срещу Александров?

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 14 окт 2010 21:35

blue avalanche написа:"Лео Меси в Барса заигра от 17 годишен,на 18-19 вече беше титуляр"
Къркич също направи дебют за Барса на 17г.И сега е един средняк,който търка пейката.
Даниел Димов,както е тръгнал,ще си остане "момче за местна консумация".Може и да се издигне до "идол на местната агитка" и толкоз.Ако до там стига неговата амбиция...
" Капитанов който е на 18,макар,че каква лабилна психика може да има най-големия голмайстор в цяла България при юноши и деца и национал на страната,капитан на Черно Море"
Едно е да "късаш мрежите" в детските групи,където някои са даже по-малки от теб с някоя и друга година,друго е срещу мъже.Представи си Капитанов срещу Дяков,например.Или срещу Александров?

Как така им предсказа футболната кариера или редовно ходиш на Тича или на мачовете на младежките формации на моряците?Кажи коя синя формация тренираш,тренер? :) Какво ни мислиш нас и ни следиш денонощно? :arrow:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 14 окт 2010 22:15

За сведение на левскарчето,Капитанов ВИНАГИ е играл с по глемите от неговата възрастова група.И това не му пречеше да бележи гол след гол.Така че тезата ти за мачкането на по малките от него издиша.Пробвай с нещо друго.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 окт 2010 23:07

more написа:
blue avalanche написа:"Лео Меси в Барса заигра от 17 годишен,на 18-19 вече беше титуляр"

Как така им предсказа футболната кариера или редовно ходиш на Тича или на мачовете на младежките формации на моряците?Кажи коя синя формация тренираш,тренер? :) Какво ни мислиш нас и ни следиш денонощно? :arrow:

Не съм "предсказвал" кариери.Просто си казах мнението.Примери колкото щеш.Но в този форум има хора,дето имат очи,ала не виждат(както е писано в Библията).

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 15 окт 2010 07:18

Каквото и да си говорим, каквото и да направи Тошко по време на мач, ние пак ще си го харесваме и най-малкото ще му пляскаме слд мач защото е роден моряк и няма как да се откажем от него!!!Направо не ми се иска да го казвам, но си мисля, че ако не се махне Велизар, то Тошенцето трябва да замине в друг отбор за да не се провали бъдещето му!!! :( :( :(
И аз не мога да разбера защо не се дава шанс на Румбата и на Капитана поне по 10 мин. в някой домкински мач като този със Сливен, когато 2то полувреме нямаше никаква интрига?!?Никой не кара Велизар да ги пуска титуляри срещу Левски,ЦСКА и Литекс!Просто да ги видим и да им се порадваме! ;)

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 15 окт 2010 13:41

Батстанчо написа:Каквото и да си говорим, каквото и да направи Тошко по време на мач, ние пак ще си го харесваме и най-малкото ще му пляскаме слд мач защото е роден моряк и няма как да се откажем от него!!!Направо не ми се иска да го казвам, но си мисля, че ако не се махне Велизар, то Тошенцето трябва да замине в друг отбор за да не се провали бъдещето му!!! :( :( :(
И аз не мога да разбера защо не се дава шанс на Румбата и на Капитана поне по 10 мин. в някой домкински мач като този със Сливен, когато 2то полувреме нямаше никаква интрига?!?Никой не кара Велизар да ги пуска титуляри срещу Левски,ЦСКА и Литекс!Просто да ги видим и да им се порадваме! ;)

+1 и аз така си мисля

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 15 окт 2010 14:41

И аз така мисля.Крайно време е Велизар да спре да се подиграва с младите момчета-Т.Колев,Р.Николов,Ратников а защо не и Капитанов както и с мнението на публиката.Да спре да налага едни и същи измъчени футболисти,които повече пречат.И ако все така продължава да бъде лишен от здрав разум,нека собствениците се намесят и да започне да налага младите,чиито кариери безобразно и безотговорно съсипва.

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 15 окт 2010 16:18

Толкова е страхлив този В. П. че няма накъде повече. За да станеш добър треньор се иска поне малко смелост.

Върни се в “Черно море”