СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ
За съжаление и моят кредит на доверие към Велизар се изчерпа.Това е според мен един млад,амбициозен човек,обичащ професията си,но притежава УНИКАЛНА липса на късмет.Друг треньор с тези играчи поставен в същата ситуация,вече щеше да е носител на купата на БГ,и абсолютен претендент за място в тройката.Нямаше да изтърве Калиакра,ЦСКА и Локо пд.Вярно е че Попито победи И Балъка и Гонзо и Окука,но и загуби от ред други отбори.Вече си мисля че е време да дойде някой с опит да върши каквото трябва и да ни върне на пътя на победата.Срамота е стози отборен потенциял/и осигурени перфектни условия от собственика/ да кретаме в средата на таблицата.Дано този който плаща е прозрял че с момчета като Велизар трябва да се работи само на вълна ДЮШ.Останалото се оказа авантюра.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Трънков е минал 60-така, а мисля, че още не е направил 6 седмици стаж като старши треньор.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Аз така и не разбрах защо махнаха Никола Спасов . При него играехте супер,а сегашния треньор е пълна скръб.Ще се запомни само с прическата .
-
- Контакти:
Браво Стрелец!Аз също мисля че бай Гроздан не е нашия човек.Точно заради конфронтацията му с отбора ни!"В Черно Море има хора болни от параноя"
Мнение след сезон 01-02!
Мнение след сезон 01-02!
зелено-бяло написа:Браво Стрелец!Аз също мисля че бай Гроздан не е нашия човек.Точно заради конфронтацията му с отбора ни!"В Черно Море има хора болни от параноя"
Мнение след сезон 01-02!
Стига, бе. И този ли сезон искаш да бъде провален? Велизар трябва да се махне незабавно! Разбира се, ако искаме да запазим някакви минимални шансове за по-добро класиране.
Зелено-бяло, слез на земята, приятел.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Зеления,здравей приятелю!
Труден момент а?Като вечерта след мача с Каварна....бяхме малко,но не съжалявам!Е,горе главата,пак ще мачкаме!

Труден момент а?Като вечерта след мача с Каварна....бяхме малко,но не съжалявам!Е,горе главата,пак ще мачкаме!

The Sailor Man написа:Кой е тоя анонимник Трънков?Първо е чорбар,т.е. няма място в Черно Море,второ е някакъв физкултурник и нищо повече.Тренирал Стоичков дрън дрън дрън,че после да ги нареди Пената,че да стане мача нали?Много ясно,че ще си пие уискито,на него му стига да нреди отбора както трябва и да спечели мача,а като има физкултурник под ръчичка-защо да не му вмени някои функции неприсъщи за старши треньор?По света именно физкултурниците като Кейрош тренират отбора,а Съра го нарежда в мачовете само....Физкултурника отиде треньор на Реал М - тотално осиране,отиде в Португалия-тотално осиране и пак се върна на се занимава с физкултура,което му се отдава под крилото на САФ.От това най-много се боя,в тези тъмни времена разни лобита да пробутват откровени некъдърници свързани със синьо-червената идея.Първо и основно изискване към новия треньор на Черно Море ако има такъв е да не е чорбар,да не е динамовец.От там насетне вече гледаме другото,защото появи ли ми се някакъв палячо да каже как сърцето му било синьо или червено от ме получава едно голямо УУУУУУУУУ още в първия си мач,ей така за добре дошъл,да разбере какво мислим за нещата от двата псевдо-гранда.Бай Гроздан е опитен треньор умеещ да работи без потенциал,но също и личност през годините влизала в много скандали с Черно Море,първо като треньор на Спартак Вн вещо ни издейства наказание от 6 мача,като тръгна да гони делегата,да го дърпа за ръкава,да му показва една бутилка....второ като треньор на Локо Сф подскача вряка немалко по наш адрес.Освен това не помня да е биел Левски и ЦСКА,точно обратното-биеше слабаци,а пред тях-дриск!И кога дриск?Когато Локо Сф 2 точки зад Левски,с директен мач за титла на свой терен в Надежда се омаза...факт.Ако говорим за нов треньор то аз съм за изключително арогантния и отношение на шопските отбори - Едуард Ераносян.Добър специалист,шампион,медалист,всякакъв и доказан победител над двата измислени гранда.Където ги хванеше ги пребиваше и не само това,отговаряше им,поставяше ги на местата им,т.е. такива под неговия отбор,да знаят къде им е мястото,там долу,под Локо Пд.А такъв като Трънков...ауууууу,Сашо Станков-2...играем с ЦСКА,голям отбор,гранд,всеки знае марката...кротко 0:1...докато Еду се скъсваше да ги дразни негърчета мрегърчета и на терена ги мачкаше.Както ги мачка Велизар,грозно с по 4:1 въпреки грешките си,но ги мачка,затова е цялата тази медийна еуфория.Я вижте статията в СПОРТЛАЙНО за нас...школа нямали,терени нямали ХАХАХАХАХАХХА,по-купена статия НЯМА.Нали при двете юношески групи сме 1-ви,и при двете смазахме подуенската школа?Имаме поне 4-5 терена с трева,докато тре ритат на сгур...но нищо,нищо,лъжите няма да променят нашия път към върха.Рано или късно сме там.
За Еди няма спор - добър треньор е, да заповяда. За бай ти Гроздан си в голяма заблуда. Точно с тези примери за Спетак и Локото, които цитира показват колко добър професионалист е. Независимо кой отбор води, той е готов със зъби и нокти да защитава интересите му. Умно момче си, я се сети какви помии лееше и срещу набедените софийски грандове. А иначе по твоите думи излиза, че и Съра да ни стане треньор пак няма да си доволен защото не носи зелената идея в сърцето си.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зелено-бяло написа:Зеления,здравей приятелю!![]()
Здравей. Труден не, ами супер труден момент. За съжаление без необходимите промени просто не виждам как ще почнем отново да мачкаме.

-
- Контакти:
Ти си стар моряк,сигурно помниш мача Черно Море-Хебър(Пз) през 90-та(дано не бъркам с много годината).Завърши 0:1,а веднага след като Хебър вкара гола си(май беше К.Василев)половината агитка хвърли шалчетата си на пистата
.Не викаха 'оставка",а "Б група".Пожелаха го и го получиха!Аз бях до тях.....не виках,но.....
Сега мразят Велизар.Но той дали се натиска за този пост.....
Дайте предложение,аз също не съм доволен!

Сега мразят Велизар.Но той дали се натиска за този пост.....
Дайте предложение,аз също не съм доволен!
-
- Контакти:
Абе хора Вие кого искате ?! Грозданов - не става, Едуард - не става, ми той и Моуриньо няма зелената идея и него ли ще гоним
Нека дадем още един шанс на Велизар заради мачовете му с "грандовете" - Левски(4:1, 1:1), ЦСКА(0:0, 2:2), Локо Сф(4:2, 1:2). Ако не БИЕМ ЛЕВСКИ, цялата публика ОСТАВКА, защото едвали има някой който да не иска да унижим Гонзо и компания, втора поредна година
Ако сега назначим нов треньор, няма да се сработят и ще има напрежение. Ако бием Левски, никога няма да кажа Оставка за Велизар, до края на първия полусезон