СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот Veso1913 » 29 авг 2010 13:11

За съжаление и моят кредит на доверие към Велизар се изчерпа.Това е според мен един млад,амбициозен човек,обичащ професията си,но притежава УНИКАЛНА липса на късмет.Друг треньор с тези играчи поставен в същата ситуация,вече щеше да е носител на купата на БГ,и абсолютен претендент за място в тройката.Нямаше да изтърве Калиакра,ЦСКА и Локо пд.Вярно е че Попито победи И Балъка и Гонзо и Окука,но и загуби от ред други отбори.Вече си мисля че е време да дойде някой с опит да върши каквото трябва и да ни върне на пътя на победата.Срамота е стози отборен потенциял/и осигурени перфектни условия от собственика/ да кретаме в средата на таблицата.Дано този който плаща е прозрял че с момчета като Велизар трябва да се работи само на вълна ДЮШ.Останалото се оказа авантюра.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 29 авг 2010 14:22

Трънков е минал 60-така, а мисля, че още не е направил 6 седмици стаж като старши треньор.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Мнениеот gonzalves » 29 авг 2010 14:38

Аз така и не разбрах защо махнаха Никола Спасов . При него играехте супер,а сегашния треньор е пълна скръб.Ще се запомни само с прическата .

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 29 авг 2010 16:10

Браво Стрелец!Аз също мисля че бай Гроздан не е нашия човек.Точно заради конфронтацията му с отбора ни!"В Черно Море има хора болни от параноя"
Мнение след сезон 01-02!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 авг 2010 16:19

зелено-бяло написа:Браво Стрелец!Аз също мисля че бай Гроздан не е нашия човек.Точно заради конфронтацията му с отбора ни!"В Черно Море има хора болни от параноя"
Мнение след сезон 01-02!

Стига, бе. И този ли сезон искаш да бъде провален? Велизар трябва да се махне незабавно! Разбира се, ако искаме да запазим някакви минимални шансове за по-добро класиране.
Зелено-бяло, слез на земята, приятел. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 29 авг 2010 16:26

Зеления,здравей приятелю! ;)
Труден момент а?Като вечерта след мача с Каварна....бяхме малко,но не съжалявам!Е,горе главата,пак ще мачкаме! :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 авг 2010 16:32

The Sailor Man написа:Кой е тоя анонимник Трънков?Първо е чорбар,т.е. няма място в Черно Море,второ е някакъв физкултурник и нищо повече.Тренирал Стоичков дрън дрън дрън,че после да ги нареди Пената,че да стане мача нали?Много ясно,че ще си пие уискито,на него му стига да нреди отбора както трябва и да спечели мача,а като има физкултурник под ръчичка-защо да не му вмени някои функции неприсъщи за старши треньор?По света именно физкултурниците като Кейрош тренират отбора,а Съра го нарежда в мачовете само....Физкултурника отиде треньор на Реал М - тотално осиране,отиде в Португалия-тотално осиране и пак се върна на се занимава с физкултура,което му се отдава под крилото на САФ.От това най-много се боя,в тези тъмни времена разни лобита да пробутват откровени некъдърници свързани със синьо-червената идея.Първо и основно изискване към новия треньор на Черно Море ако има такъв е да не е чорбар,да не е динамовец.От там насетне вече гледаме другото,защото появи ли ми се някакъв палячо да каже как сърцето му било синьо или червено от ме получава едно голямо УУУУУУУУУ още в първия си мач,ей така за добре дошъл,да разбере какво мислим за нещата от двата псевдо-гранда.Бай Гроздан е опитен треньор умеещ да работи без потенциал,но също и личност през годините влизала в много скандали с Черно Море,първо като треньор на Спартак Вн вещо ни издейства наказание от 6 мача,като тръгна да гони делегата,да го дърпа за ръкава,да му показва една бутилка....второ като треньор на Локо Сф подскача вряка немалко по наш адрес.Освен това не помня да е биел Левски и ЦСКА,точно обратното-биеше слабаци,а пред тях-дриск!И кога дриск?Когато Локо Сф 2 точки зад Левски,с директен мач за титла на свой терен в Надежда се омаза...факт.Ако говорим за нов треньор то аз съм за изключително арогантния и отношение на шопските отбори - Едуард Ераносян.Добър специалист,шампион,медалист,всякакъв и доказан победител над двата измислени гранда.Където ги хванеше ги пребиваше и не само това,отговаряше им,поставяше ги на местата им,т.е. такива под неговия отбор,да знаят къде им е мястото,там долу,под Локо Пд.А такъв като Трънков...ауууууу,Сашо Станков-2...играем с ЦСКА,голям отбор,гранд,всеки знае марката...кротко 0:1...докато Еду се скъсваше да ги дразни негърчета мрегърчета и на терена ги мачкаше.Както ги мачка Велизар,грозно с по 4:1 въпреки грешките си,но ги мачка,затова е цялата тази медийна еуфория.Я вижте статията в СПОРТЛАЙНО за нас...школа нямали,терени нямали ХАХАХАХАХАХХА,по-купена статия НЯМА.Нали при двете юношески групи сме 1-ви,и при двете смазахме подуенската школа?Имаме поне 4-5 терена с трева,докато тре ритат на сгур...но нищо,нищо,лъжите няма да променят нашия път към върха.Рано или късно сме там.

За Еди няма спор - добър треньор е, да заповяда. За бай ти Гроздан си в голяма заблуда. Точно с тези примери за Спетак и Локото, които цитира показват колко добър професионалист е. Независимо кой отбор води, той е готов със зъби и нокти да защитава интересите му. Умно момче си, я се сети какви помии лееше и срещу набедените софийски грандове. А иначе по твоите думи излиза, че и Съра да ни стане треньор пак няма да си доволен защото не носи зелената идея в сърцето си. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 авг 2010 16:36

зелено-бяло написа:Зеления,здравей приятелю! ;)
Труден момент а?Като вечерта след мача с Каварна....бяхме малко,но не съжалявам!Е,горе главата,пак ще мачкаме! :)

Здравей. Труден не, ами супер труден момент. За съжаление без необходимите промени просто не виждам как ще почнем отново да мачкаме. :(

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 29 авг 2010 16:46

Ти си стар моряк,сигурно помниш мача Черно Море-Хебър(Пз) през 90-та(дано не бъркам с много годината).Завърши 0:1,а веднага след като Хебър вкара гола си(май беше К.Василев)половината агитка хвърли шалчетата си на пистата :oops: .Не викаха 'оставка",а "Б група".Пожелаха го и го получиха!Аз бях до тях.....не виках,но..... :(
Сега мразят Велизар.Но той дали се натиска за този пост.....
Дайте предложение,аз също не съм доволен!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 29 авг 2010 16:48

Абе хора Вие кого искате ?! Грозданов - не става, Едуард - не става, ми той и Моуриньо няма зелената идея и него ли ще гоним :cry: Нека дадем още един шанс на Велизар заради мачовете му с "грандовете" - Левски(4:1, 1:1), ЦСКА(0:0, 2:2), Локо Сф(4:2, 1:2). Ако не БИЕМ ЛЕВСКИ, цялата публика ОСТАВКА, защото едвали има някой който да не иска да унижим Гонзо и компания, втора поредна година ;) Ако сега назначим нов треньор, няма да се сработят и ще има напрежение. Ако бием Левски, никога няма да кажа Оставка за Велизар, до края на първия полусезон :)

Върни се в “Черно море”