Мнениеот The Sailor Man » 13 авг 2010 16:37
Винаги зад Велизар.Много ми харесва стилът му на поведение и идеите за футбола.Когато изпълнителите са налице много прехвалени отбори получиха по 4 шамара в лицето,а помним,че там при Кольо с клизми се молехме за 1:0/0:0.Факти са това.И Илиан Илиев,и Ясен Петров не са покзвали такива резултати в отделни мачове като Велизар и то срещу водещи отбори,прибавете и как нажили насред София ЦСКА и Локомотив....Явно е,че имаме някоя и друга мишка сред играчите,но като се върнат Жоро и Миро това приключва,идват пак 4-ките за медийните книжки змейове.Отбележете и дебело го подчертайте,че Велизар игради почти нов отбор от много млади играчи.Да,талантливи са,но са във възрастова граница 17-22 години поне 7-8 от основните ни играчи,или тези които дават дълбочината на отбора,т.е. резервите.По-утвърдените ни играчи са дърти...колко дърти на по 23-25 години като Сашо,Сашко,Танка,Миро,Илко,Тиаго,...За ветерани водим 28 годишните Жоро Илиев и Бачев и 26 годишните Юруков,Марадончо и Дани Г и Маркес.Реално ние сме най-младият отбор в А група,нормално е,повече от нормално е да има сътресения в отделни мачове,липса на концентрация и т.н.,но бъдещето пред този отбор и този треньор е добро,бъдещето е пред този Черно Море и няма да позволим,ние не трябва да позволим на шепа помияри да го затрият.За сметка на кой?На някой гащник като Тройчо,да дойде тук,да ни влипери 10 пишман играча от Италия,Португалия и да съсипе отбора като си замине след неизбежния провал.Това не,няма да я бъде просто тая да изгонят Велизар Попов!Неговата упоритост и арогантност особено пред т.нар. грандове и подлогите наистина напомнят на Жозе Мауриньо с когото Велизар Попов бе сравнен от Марио Жардел.Е,както Жозе,така и Велизар е трън в очите на противниците свои и чужди,но на терена ги е карал да реват всички.И пак ще реват.Да не стане скоро Дочев да забрави и 5-те думи на български които знае,а Яската пак да видим така характерното му хленчене и наведена ниско глава....Тези филми сме ги гледали в Черно Море,не искаме римейк.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"