Велизар Попов - Самотник по стълбицата на прогреса

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: Велизар Попов - Самотник по стълбицата на прогреса

Мнениеот Батстанчо » 13 авг 2010 15:18

Как ви се струва схема с Дани Димов и Петков пред защитниците и Жоро разиграващ пред тях като се оправи?!?Мисля, че така ще превъзмогнем дупката оставена от Наката.Не ми се вярва да се върне повече при нас?!?По крилата имаме достатъчно футболисти за такава схема и напред да играе централен Жоро Божилов или Марио!Идеята е да имаме разиграващ халф/Жоро/ и същевременно 2ма опорни, единия от коиото да се включва като подпомага Жоро при фаза атака!Така имаме схема 4-2-1-3 във атака и 4-5-1 във защита!

Сори за Спама!!! :shock:

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 13 авг 2010 15:30

Прекрасна статия. За мен лично Велизар има голям потенциал. Трябва му време и ще успее, сигурен съм в това. Дано издържи на натиска!
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 13 авг 2010 15:49

Крайно време е ново поколение моряци, да замени "оставкаджиите" под Козирката и сме в добра позиция за това.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 13 авг 2010 15:58

Jord написа:Прекрасна статия. За мен лично Велизар има голям потенциал. Трябва му време и ще успее, сигурен съм в това. Дано издържи на натиска!

Личи си , че не е писана от някоя слугиня на грандовете .Проблема на Велизар е ,че не е минал през някой от "грандовете"тогава щяха псевдоразбирачи и "капацитети" да гледат по съвсем друг начи на него и работата му , другия му проблем е , че няма поне малко късмет !

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 13 авг 2010 16:37

Винаги зад Велизар.Много ми харесва стилът му на поведение и идеите за футбола.Когато изпълнителите са налице много прехвалени отбори получиха по 4 шамара в лицето,а помним,че там при Кольо с клизми се молехме за 1:0/0:0.Факти са това.И Илиан Илиев,и Ясен Петров не са покзвали такива резултати в отделни мачове като Велизар и то срещу водещи отбори,прибавете и как нажили насред София ЦСКА и Локомотив....Явно е,че имаме някоя и друга мишка сред играчите,но като се върнат Жоро и Миро това приключва,идват пак 4-ките за медийните книжки змейове.Отбележете и дебело го подчертайте,че Велизар игради почти нов отбор от много млади играчи.Да,талантливи са,но са във възрастова граница 17-22 години поне 7-8 от основните ни играчи,или тези които дават дълбочината на отбора,т.е. резервите.По-утвърдените ни играчи са дърти...колко дърти на по 23-25 години като Сашо,Сашко,Танка,Миро,Илко,Тиаго,...За ветерани водим 28 годишните Жоро Илиев и Бачев и 26 годишните Юруков,Марадончо и Дани Г и Маркес.Реално ние сме най-младият отбор в А група,нормално е,повече от нормално е да има сътресения в отделни мачове,липса на концентрация и т.н.,но бъдещето пред този отбор и този треньор е добро,бъдещето е пред този Черно Море и няма да позволим,ние не трябва да позволим на шепа помияри да го затрият.За сметка на кой?На някой гащник като Тройчо,да дойде тук,да ни влипери 10 пишман играча от Италия,Португалия и да съсипе отбора като си замине след неизбежния провал.Това не,няма да я бъде просто тая да изгонят Велизар Попов!Неговата упоритост и арогантност особено пред т.нар. грандове и подлогите наистина напомнят на Жозе Мауриньо с когото Велизар Попов бе сравнен от Марио Жардел.Е,както Жозе,така и Велизар е трън в очите на противниците свои и чужди,но на терена ги е карал да реват всички.И пак ще реват.Да не стане скоро Дочев да забрави и 5-те думи на български които знае,а Яската пак да видим така характерното му хленчене и наведена ниско глава....Тези филми сме ги гледали в Черно Море,не искаме римейк.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 13 авг 2010 22:45

Статията много ми хареса!Аз лично одобрявам Велизар!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 13 авг 2010 23:22

зелено-бяло написа:Статията много ми хареса!Аз лично одобрявам Велизар!

Статията ти хареса защото няма нищо общо с тенденционната софийска журналистика;) Написано е добронамерено, без заяждане и омраза, непретенциозно и без високомерие.

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 13 авг 2010 23:41

аз искам само да го помоля ако може да играем маааааааааааалко по офанзивно иначе го подкрепям от самото начало ако има някакво значение :)

Потребителски аватар
martinski1970
Контакти:

Мнениеот martinski1970 » 14 авг 2010 19:44

е как да го подкрепям този пъзлио бе-излиза да играе всеки мач само с 1 чист нападател=ТОВА Е ХАЛФА юРУКОВ
ДАИТЕ ДУЗПА-СПАСЕТЕ leWCki

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 14 авг 2010 21:14

Днес излезе с 4-ма в атака плюс вечно атакуващи Сашо и Даниел Георгиев :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Върни се в “Черно море”