ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

valio
Контакти:

Re: ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..

Мнениеот valio » 12 авг 2010 13:44

зеленобелия написа:Тия дето го обиждат съвсем скоро ще разберат кой е Марио Жардел.В четвъртия и най-вече в седмия кръг.

Леле това звучи,като заплаха-ужас много ме е страх .И защо само в тези два кръга-да неби да свършва първенството след тях

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 12 авг 2010 13:49

Ето защо всички ви мразят драги Левскарчета... Бутате са постоянно там където не сте желани .... Коментирайте си във вашия фоорум и така...

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 12 авг 2010 13:53

Моите уважения към Супер Марио , просто уникален беше !
Но това което видях в Пловдив ..... :(

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 12 авг 2010 13:55

Torino FC 1906 написа:Моите уважения към Супер Марио , просто уникален беше !
Но това което видях в Пловдив ..... :(

Нормално е...Чудеса не очакваме , но този футболист трябва да се ужава... Примерно ако след 8-9 години Бербатов дойде в някой Бг отбор да завърша кариерата си и него ли ще плюете.... :idea:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 авг 2010 14:00

Форумите са за да се изказват мнения. Но с тежест и най- вече с мъжко поведение. Не мога да ги разбера 99% от участниците в който и да е форум, като започнат да се правят на велики и да си мислят, че като бълват псувни, цинични изрази и епитети, са голяма работа. А що се отнася до Жардел:
Да, той беше велик играч и голмайстор, но не бива да се сърди от истината. Това е все едно като видиш един циганин и да му кажеш, че е българин. Е няма как да стане, нали?! Друг е въпроса, че има страшна злоба и в медии, и в сайтове, - и всичко добива прекалено лични отношения. А футболът е просто едно 90- минутно забавление, след което феновете да коментират положения, ситуации и т.н., а не този коя е*ал, онзи колко кила тежи и т.н.
И сега, поз формата на шега, но що във Варна не му лепнат прякор Г-н 100 кила?! Те си имат един приятел на Шамара с такъв псевдоним.
Надявам се да разбирате добронамерената ми шега, гледам да се поразвеселим малко...
Иначе Тича са голям отбор и дано да влязат в евротурнирите на пролет...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 12 авг 2010 14:03

santiliana написа:Форумите са за да се изказват мнения. Но с тежест и най- вече с мъжко поведение. Не мога да ги разбера 99% от участниците в който и да е форум, като започнат да се правят на велики и да си мислят, че като бълват псувни, цинични изрази и епитети, са голяма работа. А що се отнася до Жардел:
Да, той беше велик играч и голмайстор, но не бива да се сърди от истината. Това е все едно като видиш един циганин и да му кажеш, че е българин. Е няма как да стане, нали?! Друг е въпроса, че има страшна злоба и в медии, и в сайтове, - и всичко добива прекалено лични отношения. А футболът е просто едно 90- минутно забавление, след което феновете да коментират положения, ситуации и т.н., а не този коя е*ал, онзи колко кила тежи и т.н.
И сега, поз формата на шега, но що във Варна не му лепнат прякор Г-н 100 кила?! Те си имат един приятел на Шамара с такъв псевдоним.
Надявам се да разбирате добронамерената ми шега, гледам да се поразвеселим малко...

:o Ако всички фенове бяха като теб... Иначе браво...

Потребителски аватар
В.Апостолов

Мнениеот В.Апостолов » 12 авг 2010 14:09

Тя простотията ходи по хората,така че не се учудвам на думите ти! :(
Такива псевдофенове направиха така,че човек да не му се стъпва в хубава Варна![/quote]

Не знам къде видя простотия? Просто като гледам повечето фенчета на Моряците как плюят по Левски съм сигурен в това което казвам! А и не мисля, че съм псевдофен защото може би за твоя сметка,аз си ходя на всички домакински мачове на Левски, и на гостуваня в провинцията и в чужбина ходя!!! Ако искаш мога да ти покажа и билети от мачове и снимков материал! Като не знаеш не говори...
" Или със смелост излизаш на сцената, или завинаги оставаш зад кулисите ! "

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 авг 2010 14:11

santiliana написа:Форумите са за да се изказват мнения. Но с тежест и най- вече с мъжко поведение. Не мога да ги разбера 99% от участниците в който и да е форум, като започнат да се правят на велики и да си мислят, че като бълват псувни, цинични изрази и епитети, са голяма работа. А що се отнася до Жардел:

Повече такива фенове на "Левски" да трябва да има и ще има и по-малко омраза.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 12 авг 2010 14:11

kalo написа:
В.Апостолов написа:Яд ме е, че като играхте със Щутгарт отидох на националния стадион и ви подкрепях отборчето! Направих го защото е български отбор, но съм сигурен, че ако Левски играе във Варна с някой чужд отбор по-голямата част от феновете ви ще отидат на стадиона за да напсуват Левски, евала на Ултра Варна, те ще ви оправят ;)

Такива псевдофенове направиха така,че човек да не му се стъпва в хубава Варна!

Каква простотия бе човек???? Отишъл и е подкрепял Български отбор в турнирите.Да започне да ходи във Варна да ви подкрепя ли?

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 12 авг 2010 14:12

kalo написа:
В.Апостолов написа:Яд ме е, че като играхте със Щутгарт отидох на националния стадион и ви подкрепях отборчето! Направих го защото е български отбор, но съм сигурен, че ако Левски играе във Варна с някой чужд отбор по-голямата част от феновете ви ще отидат на стадиона за да напсуват Левски, евала на Ултра Варна, те ще ви оправят ;)

Такива псевдофенове направиха така,че човек да не му се стъпва в хубава Варна!

Трябва да ни разберете и нас феновете, защо сме нахъсани?? Може би има други причини, който Вие не виждате...
Като за начало скамейката на Левски е тази, която си позволява да показва средни пръсти и да ни обижда по време на мач...
Така публиката се нахъсва още повече!
2-ро не само аз, но и фенове на други отбори могат да ви потвърдят колко години на ред бяхта най-съдийският отбор в България(ФАКТ!) ...Това не нажежава ли обстановката ?!! За неправилно отменения гол за купата сменихте цяла комисия!!! А какво тряваше да направим ние за годините съдийски тесли(съвсем умишлени).... Тази година те порежат... Следващата пак... Отиваш на герана и на армията обречен и знаеш, че не само ще има дузпа срещу теб, но и някой важен твой играч ще бъде отстранен с ЧК...!
Ето как почти всички купи и титли са събрани в София заради така наболялия Софийски Комплекс(искам всичко да е София другите да тънат)

Върни се в “Черно море”