Марио Жардел се закани да вкарва много

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Жардел !?

Мнениеот Sole » 08 авг 2010 10:57

Жардел е казал : "...че преди да дойде тук е чакал оферта от бразилски клуб,но е избрал да дойде в Ч.море." Така,че нищо ново под слънцето относно интригите на софийските журналистчета,които не прикриват омразата си към Ч.море. Който е гледал мача с Локо Пд по ПРО.БГ едва ли е чувал някога такъв тенденциозен коменатар, пропит с такава злоба към моряците. :evil: А, защо е така, всеки сам се досеща 8-)

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 08 авг 2010 11:20

GreeN-1913 написа:Мен ми е много инт какво не харесвате на Сашко.За домакинов то е ясно слаб защитник си е за Дани Георгиев какво искаш от него играй си момчето и същевремнно се пази от контузии вярно е, че влиза по плахо на баш пък ''балеринка'' ... ВДИГНЕТЕ си Главите бе! Има още 28 мача ...

Сашко явно в момента не е във форма,а Домакинов защо изобщо го държат?По-слаб защитник от него едва ли можем да намерим.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 08 авг 2010 11:58

Тоя Жардел ми се струва,че вече може да вкарва само на "швепс" на Копа Кабана.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

w.g.1913
Контакти:

Мнениеот w.g.1913 » 08 авг 2010 14:58

споко може и на 36 да е но да вкара 5 гола и да ни донесе 15 точки-забележете отиграването му в 85-а мин за удара му без обработка от воле скоро не съм виждал по bg терените такова

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 08 авг 2010 16:28

На 36 обаче 1 минута след като влезе и направи най-опасното ни положение в целия мач, жалко че не влезе.

GreeN-1913 написа:Мен ми е много инт какво не харесвате на Сашко.За домакинов то е ясно слаб защитник си е за Дани Георгиев какво искаш от него играй си момчето и същевремнно се пази от контузии вярно е, че влиза по плахо на баш пък ''балеринка'' ... ВДИГНЕТЕ си Главите бе! Има още 28 мача ...

Ти майтап ли си правиш? Сашко има още много да учи докато стане Дани Алвеш. Да го пратят да се обиграва в някой селски отбор, изобщо не става в момента за Черно море!! Домакинов и той е много зле, предпочитам Танко, но стана някакъв конфликт между него и Велизар след мача с Пирин.
Айде със здраве! :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 авг 2010 16:29

Няколко неща за Жардел.Първо все по-добре физически изглежда,до месец ще е в оптимална форма поне откъм килограми.Не знам кой идиот каза,че се движел трудно,много добре си тичаше.Второ-едно отиграване което макар и неточно беше с много класа,второ-още щом бъде обстрелят чуждия вратар Жардел хукваше към него!?И един път Лучини я изтърва и замалко старата хиена да вкара,но това е то,играча с усет и нюх към гола.Трето-по-измислено и лъжливо преведено интервю няма,за Гонг и лъжите им - ако бях на Жардел никога повече нямаше да говоря пред такава медия.БАРЕМ НАПИШЕТЕ ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ БЕ ЛЪЖЦИ,ЧЕ ВКАРВАТЕ ТАКИВА АБСУРДНИ ДУМИ В УСТАТА НА ЧОВЕКА!ЗА ЕТИКА ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ,ИЛИ ЗА МОРАЛ?Продължавам да мисля,че скоро Жардел ще бъде във форма и ще къса мрежи,ще бъде и катализатора на промяната в Черно Море изавръщането в Европа и сред медалистите.Ролята на Жардел ще е същата като тази на Кривия преди 3 години
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 08 авг 2010 16:32

Sagittarius написа:Няколко неща за Жардел.Първо все по-добре физически изглежда,до месец ще е в оптимална форма поне откъм килограми.Не знам кой идиот каза,че се движел трудно,много добре си тичаше.Второ-едно отиграване което макар и неточно беше с много класа,второ-още щом бъде обстрелят чуждия вратар Жардел хукваше към него!?И един път Лучини я изтърва и замалко старата хиена да вкара,но това е то,играча с усет и нюх към гола.Трето-по-измислено и лъжливо преведено интервю няма,за Гонг и лъжите им - ако бях на Жардел никога повече нямаше да говоря пред такава медия.БАРЕМ НАПИШЕТЕ ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ БЕ ЛЪЖЦИ,ЧЕ ВКАРВАТЕ ТАКИВА АБСУРДНИ ДУМИ В УСТАТА НА ЧОВЕКА!ЗА ЕТИКА ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ,ИЛИ ЗА МОРАЛ?Продължавам да мисля,че скоро Жардел ще бъде във форма и ще къса мрежи,ще бъде и катализатора на промяната в Черно Море изавръщането в Европа и сред медалистите.Ролята на Жардел ще е същата като тази на Кривия преди 3 години

Няма как да не призная, че е много смешен като тича :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 авг 2010 16:38

Да,смешно тича.Пъчи се излишно,но какво от това?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 08 авг 2010 17:01

Е какво като тича така?На мен пък ми направи впечатление, че е весел, освободен.Шегуваше се със съдията на смянат и със противникови играчи.Със вратаря на Локомотив.Другите забили глави в земята и тичат мълчаливи, замислени се едно са на война.Пък то футбола е забавление, шоу и Жардел за тея си 36 години явно го е разбрал това.Затова е освободен от всякакви предрасъдъци.Пък и той според мен нарочно си тича така.Изпъчен имам предвид.Все пак футбола е забавление.Абе хубаво е, че го взехме.Дано както казва Sagittarius да усетим ефекта от привличането му по-скоро.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 08 авг 2010 18:57

Sagittarius написа:Няколко неща за Жардел.Първо все по-добре физически изглежда,до месец ще е в оптимална форма поне откъм килограми.Не знам кой идиот каза,че се движел трудно,много добре си тичаше.Второ-едно отиграване което макар и неточно беше с много класа,второ-още щом бъде обстрелят чуждия вратар Жардел хукваше към него!?И един път Лучини я изтърва и замалко старата хиена да вкара,но това е то,играча с усет и нюх към гола.Трето-по-измислено и лъжливо преведено интервю няма,за Гонг и лъжите им - ако бях на Жардел никога повече нямаше да говоря пред такава медия.БАРЕМ НАПИШЕТЕ ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ БЕ ЛЪЖЦИ,ЧЕ ВКАРВАТЕ ТАКИВА АБСУРДНИ ДУМИ В УСТАТА НА ЧОВЕКА!ЗА ЕТИКА ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ,ИЛИ ЗА МОРАЛ?Продължавам да мисля,че скоро Жардел ще бъде във форма и ще къса мрежи,ще бъде и катализатора на промяната в Черно Море изавръщането в Европа и сред медалистите.Ролята на Жардел ще е същата като тази на Кривия преди 3 години

Дано се доближи поне малко до ролята на Кривия.Вижда се че вече втора година както замина отбора не е същия.Няма е тази непремеримост и хъс.Надявам се Жардел да влезе по-бързо във форма и да успее да го замести.

Върни се в “Черно море”