Зума: Знам как да спрем Марио Жардел
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Гара Дембеле
Re: Зума: Знам как да спрем Марио Жардел
Интересно ще е да видим Жардел в игра 
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
Гара Дембеле написа:Интересно ще е да видим Жардел в игра
По-добре му гледай клипове от преди 10 години, по-интересни ще са ти.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
garfild8 написа:На Велизар,ли системата?Тя е много относителна и разтеглива.Нея трудно може,някой да я разгадае,а докато го направи,мача свършва.
Гарфи, не си справедлив с Велизар, да знаеш
Пожелавам ви хеттрик на Супер Марио и победа с 3:0 срещу един от най-неприятните ми отбори.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
ЧерноМореВарна написа:garfild8 написа:На Велизар,ли системата?Тя е много относителна и разтеглива.Нея трудно може,някой да я разгадае,а докато го направи,мача свършва.
Гарфи, не си справедлив с Велизар, да знаеш
Само Черно море.
Жардел със сигурност няма да играе срещу Локо Пд дори да попадне в групата, там ще играем предимно на контри, ще разчитаме на бързина, така че Дончо Атанасов, Даниел Георгиев и Адемар ще играят напред заедно с Юруков, докато Жардел все още не е готов за игра, по-скоро трябва да играе срещу Академик Сф примерно 30-40 минути или едно полувреме, домакински мач, който ще се играе предимно в половината на съперника с доста центрирания, тогава най-вероятно ще направи офицален дебют, срещу Локо Пд не ми се вярва
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Зума да мисли кого по напред ще спира,че няма да му стигнат хората,след като ще спира Жардел и на резервната скамейка 
Последна промяна от Sole на 06 авг 2010 16:18, променено общо 1 път.
И аз съм на мнението на Моуриньо.Най-много Жарделчо при равен или разлика в наша полза/последното не ми се вярва/ може да изиграе 5-10 мин. Иначе и аз мисля, че с Академик с 3-ма централни защитника и 5-ма в средната линия може да се играе второто полувреме с Жардел напред.
Защо да го забравяме?Защото не сме го споменали ли?Просто ми се иска новите попълнения да ни зарадват.Ади ни е радвал доста с головете си.Особенно след като Велизар разбра, че са го подвели за Адемар във връзка със статута му на ляв Бег!Вярната грешка се е доказал и видяхме какво може с топката в краката срещу Пирин.Само малко прекали с дрибъла на моменти, но съм сигурен, че Велизар "културно" му е обяснил да не се отпуска така и срещу Черно-Белите от Пловдив!
-
Green Beast
Относно Адемар тръбя откакто е дошъл,че това не е ЛЯВ бек,а атакуващ полузащитник.Но на Кольо дебелата глава не увря,че и на всичко отгоре го прати в дубъла да трупа минути отново като бек.Чак Марата се изказа за него,че толкова слаб ляв бек не бил виждал.Все едно аз да бях казал на времето,че по слабо ляво крило от Марев не съм виждал.Добре че Велизар си отвори ушите и чу /или сам разбра/ че Адемар не е бек.И момчето се отблагодари с важни голове.Така че страницата Адемар-бек е затворена.Сега там е на мода Тиаго.Искам да споделя,че НИКОГА през живота си не съм виждал толкова пластичен висок човек.Сякаш преди да заиграе футбол се е занимавал с йога и земна гимнастика.А как ще спират Жардел?Ето това е проблема на всички треньори в момента в БГ първенството.Защото те много добре знаят,че Жардел във форма,няма как да бъде спрян.Две положения на мач,един гол гарантиран.Но ще му трябва още време да влезе във форма.Все пак годините са си казали своето.И като възраст и като време без мачове.Но головия нюх си остава дори на 45.Следих по време на представянето движението на Жардел по терена.Този човек наподобява Бербо!!!Или Бербо него.Както желаете.Същото тромаво и незаинтересувано движение по терена и изведнъж...той е в наказателното поле на линията на удара между топката и вратаря.Това нещо го вудях поне 5-6 пъти и то при контраатаки.Загадка остана за мен,как аджеба се предвижваше от центъра до пеналта.Уж дебел.уж стар...абе стар,ама май суперСТАР!