Черно море - Виктория Бранещ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Re: Черно море - Виктория Бранещ

Мнениеот Ros3n4o » 16 юли 2010 15:23

Нямам търпение да дойде Срядата ((:

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 16 юли 2010 17:41

Някой знае ли от колко часа е контролата на 21.07 на Тича?
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 16 юли 2010 18:14

Дългоочакваният дебют на Марио Жардел с екипа на Черно море (Варна) по всяка вероятност ще се случи утре. "Моряците" в момента са в Румъния, където в събота ще се изправят срещу един от новаците в елита - Виктория Бранещи.
Румънският клуб ще използва проверката, за да представи тима си за новия сезон. От лагера на Черно море споделиха специално за "Topsport.bg", че е напълно възможно Марио Жардел да вземе участие в мача. Ако това стане, то бразилецът ще получи 15-20 минути в края на двубоя.
Освен проверката с Виктория, на Черно море му предстоят още две контроли - срещу Несебър и Черноморец Бургас. Очаква се именно в тези два мача Жардел да получи повече игрови минути, които да го вкарат във форма за началото на сезона.
Подобно е положението и с Миро Манолов и Жоро Илиев. Двамата се подготвят по индивидуална програма, като се очаква да бъдат на линия за първия кръг от есенния полусезон.

Последните новини за Миро Манолов и Жоро Илиев са наистина страхотни 8-) .Ако и двамата са на линия за старта,то мисля,че ще мачкаме жестоко през есента!
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

zeleniq
Контакти:

Мнениеот zeleniq » 16 юли 2010 18:27

Мамка му, за втора поредна година ми се налага да съм извън града точно за представянето на отбора... :x :x

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 16 юли 2010 20:30

Понеже се чудех от къде са ми познати румънците от Виктория, се сетих, че:
Victoria Brăneşti е същият румънски отбор с който играхме по време на зимната ни подготовка :mrgreen: . Сега им връщаме жеста от зимата.

Тогава ги бихме 2-0:
http://www.vbox7.com/play:69cc895d

В румънските медии говорят само за Жардел, той си е име, ако ще и на 100 години да е пак ще е център на внимание :mrgreen: :

http://www.sport.ro/liga-1/adevaratul-j ... norat.html

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 16 юли 2010 23:58

Бъркаш нещо.Те не са чували за Жардел,сигурно са говорели на Рензо 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 юли 2010 10:43

Някоя румънска TV няма ли да го дава или да го пуснат по нета?
http://www.sport.ro/campionate-externe/ ... losal.html

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 17 юли 2010 13:16

Дано да стане добър мач.А това за Жоро Илиев и М.Манолов ако е вярно ще е направо чудесно.Дано да успеят да се възстановят и най-вече Илиев, че той Миро от доста отдавна не е играл и със сигурност няма да е в добра форма.. ;)

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 17 юли 2010 13:27

Жоро Илиев е крайно нужен на отбора,защото на неговата позиция нямаме играч с неговите качества и най-вече харизма.И като говорим за харизма може ли пак да не споменем Марио Жардел :lol:

Истинска сензация предизвика звездата на Черно Море (Варна) Марио Жардел при визитата на отбора в Румъния, съобщава вестник "Народно дело".
"Моряците" са в северната ни съседка, където днес ще изиграят контролна среща срещу новака в румънската елитна дивизия Виктория.
Футболистите от Варна снощи преспаха в Букурещ, където Жардел е бил мигновено разпознат от румънците. Вестникът съобщава, че цели тълпи от фенове и хотелиери бързо са обградили нападателя за да му искат автографи и да се снимат с него.
Очаква се днес Жардел да направи официален дебют с екипа на "моряците", а срещата ще бъде наблюдавана от много фенове именно заради легендарния бразилец.

Ето и групата на Черно море:

Вратари: Илко Пиргов, Петър Денчев
Защитници: Александър Александров, Сашо, Танко Дяков, Никола Домакинов, Ради Бачев, Марко Тиаго
Халфове: Даниел Димов, Димитър Петков, Станислав Стоянов, Ели Маркес, Йордан Юруков, Даниел Георгиев, Янчо Андреев
Нападатели: Дончо Атанасов, Тодор Колев, Румен Николов, Марио Жардел, Георги Божилов, Илиян Капитанов

----------------------------------------------------
Е,това е то да имаш играч от световна величина,истинска футболна легенда.Жардел наистина е харизматична личност и вярвам,че ще вдигне посещаемостта на Тича с 2 хилядарки отгоре.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 17 юли 2010 13:33

Да, тъкмо я видях тази новина.Тука няма, братче - не е ли в подуенци или панчеревци не го брой за жив.Кои пък са тея Черно Море, разбираш ли, да пишем за тях.Дебел бил, наркоман бил.Хората в Румъния скачат, снимат се, пишат за него, ще стане празник на отбора им - дано и добър мач се получи.С една дума - всички щастливи.Тука ми говорят за Грил-овци и некви такива имена.Много се радвам за нашия отбор и ми се струва, че Жардел много ще ни помогне.Дори само да седи и да гледа отстрани мачовете.Ще видим като влезе днес, как ще се наредят нещата.Поздрави.

Върни се в “Черно море”