Черно море - Виктория Бранещ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Виктория Бранещ
Нямам търпение да дойде Срядата ((:
Някой знае ли от колко часа е контролата на 21.07 на Тича?
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
- The Sailor Man
Дългоочакваният дебют на Марио Жардел с екипа на Черно море (Варна) по всяка вероятност ще се случи утре. "Моряците" в момента са в Румъния, където в събота ще се изправят срещу един от новаците в елита - Виктория Бранещи.
Румънският клуб ще използва проверката, за да представи тима си за новия сезон. От лагера на Черно море споделиха специално за "Topsport.bg", че е напълно възможно Марио Жардел да вземе участие в мача. Ако това стане, то бразилецът ще получи 15-20 минути в края на двубоя.
Освен проверката с Виктория, на Черно море му предстоят още две контроли - срещу Несебър и Черноморец Бургас. Очаква се именно в тези два мача Жардел да получи повече игрови минути, които да го вкарат във форма за началото на сезона.
Подобно е положението и с Миро Манолов и Жоро Илиев. Двамата се подготвят по индивидуална програма, като се очаква да бъдат на линия за първия кръг от есенния полусезон.
Последните новини за Миро Манолов и Жоро Илиев са наистина страхотни
.Ако и двамата са на линия за старта,то мисля,че ще мачкаме жестоко през есента!
Румънският клуб ще използва проверката, за да представи тима си за новия сезон. От лагера на Черно море споделиха специално за "Topsport.bg", че е напълно възможно Марио Жардел да вземе участие в мача. Ако това стане, то бразилецът ще получи 15-20 минути в края на двубоя.
Освен проверката с Виктория, на Черно море му предстоят още две контроли - срещу Несебър и Черноморец Бургас. Очаква се именно в тези два мача Жардел да получи повече игрови минути, които да го вкарат във форма за началото на сезона.
Подобно е положението и с Миро Манолов и Жоро Илиев. Двамата се подготвят по индивидуална програма, като се очаква да бъдат на линия за първия кръг от есенния полусезон.
Последните новини за Миро Манолов и Жоро Илиев са наистина страхотни
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Мамка му, за втора поредна година ми се налага да съм извън града точно за представянето на отбора...

Понеже се чудех от къде са ми познати румънците от Виктория, се сетих, че:
Victoria Brăneşti е същият румънски отбор с който играхме по време на зимната ни подготовка
. Сега им връщаме жеста от зимата.
Тогава ги бихме 2-0:
http://www.vbox7.com/play:69cc895d
В румънските медии говорят само за Жардел, той си е име, ако ще и на 100 години да е пак ще е център на внимание
:
http://www.sport.ro/liga-1/adevaratul-j ... norat.html
Victoria Brăneşti е същият румънски отбор с който играхме по време на зимната ни подготовка
Тогава ги бихме 2-0:
http://www.vbox7.com/play:69cc895d
В румънските медии говорят само за Жардел, той си е име, ако ще и на 100 години да е пак ще е център на внимание
http://www.sport.ro/liga-1/adevaratul-j ... norat.html
- The Sailor Man
Бъркаш нещо.Те не са чували за Жардел,сигурно са говорели на Рензо 
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Някоя румънска TV няма ли да го дава или да го пуснат по нета?
http://www.sport.ro/campionate-externe/ ... losal.html
http://www.sport.ro/campionate-externe/ ... losal.html
Дано да стане добър мач.А това за Жоро Илиев и М.Манолов ако е вярно ще е направо чудесно.Дано да успеят да се възстановят и най-вече Илиев, че той Миро от доста отдавна не е играл и със сигурност няма да е в добра форма.. 
- The Sailor Man
Жоро Илиев е крайно нужен на отбора,защото на неговата позиция нямаме играч с неговите качества и най-вече харизма.И като говорим за харизма може ли пак да не споменем Марио Жардел
Истинска сензация предизвика звездата на Черно Море (Варна) Марио Жардел при визитата на отбора в Румъния, съобщава вестник "Народно дело".
"Моряците" са в северната ни съседка, където днес ще изиграят контролна среща срещу новака в румънската елитна дивизия Виктория.
Футболистите от Варна снощи преспаха в Букурещ, където Жардел е бил мигновено разпознат от румънците. Вестникът съобщава, че цели тълпи от фенове и хотелиери бързо са обградили нападателя за да му искат автографи и да се снимат с него.
Очаква се днес Жардел да направи официален дебют с екипа на "моряците", а срещата ще бъде наблюдавана от много фенове именно заради легендарния бразилец.
Ето и групата на Черно море:
Вратари: Илко Пиргов, Петър Денчев
Защитници: Александър Александров, Сашо, Танко Дяков, Никола Домакинов, Ради Бачев, Марко Тиаго
Халфове: Даниел Димов, Димитър Петков, Станислав Стоянов, Ели Маркес, Йордан Юруков, Даниел Георгиев, Янчо Андреев
Нападатели: Дончо Атанасов, Тодор Колев, Румен Николов, Марио Жардел, Георги Божилов, Илиян Капитанов
----------------------------------------------------
Е,това е то да имаш играч от световна величина,истинска футболна легенда.Жардел наистина е харизматична личност и вярвам,че ще вдигне посещаемостта на Тича с 2 хилядарки отгоре.
Истинска сензация предизвика звездата на Черно Море (Варна) Марио Жардел при визитата на отбора в Румъния, съобщава вестник "Народно дело".
"Моряците" са в северната ни съседка, където днес ще изиграят контролна среща срещу новака в румънската елитна дивизия Виктория.
Футболистите от Варна снощи преспаха в Букурещ, където Жардел е бил мигновено разпознат от румънците. Вестникът съобщава, че цели тълпи от фенове и хотелиери бързо са обградили нападателя за да му искат автографи и да се снимат с него.
Очаква се днес Жардел да направи официален дебют с екипа на "моряците", а срещата ще бъде наблюдавана от много фенове именно заради легендарния бразилец.
Ето и групата на Черно море:
Вратари: Илко Пиргов, Петър Денчев
Защитници: Александър Александров, Сашо, Танко Дяков, Никола Домакинов, Ради Бачев, Марко Тиаго
Халфове: Даниел Димов, Димитър Петков, Станислав Стоянов, Ели Маркес, Йордан Юруков, Даниел Георгиев, Янчо Андреев
Нападатели: Дончо Атанасов, Тодор Колев, Румен Николов, Марио Жардел, Георги Божилов, Илиян Капитанов
----------------------------------------------------
Е,това е то да имаш играч от световна величина,истинска футболна легенда.Жардел наистина е харизматична личност и вярвам,че ще вдигне посещаемостта на Тича с 2 хилядарки отгоре.
Да, тъкмо я видях тази новина.Тука няма, братче - не е ли в подуенци или панчеревци не го брой за жив.Кои пък са тея Черно Море, разбираш ли, да пишем за тях.Дебел бил, наркоман бил.Хората в Румъния скачат, снимат се, пишат за него, ще стане празник на отбора им - дано и добър мач се получи.С една дума - всички щастливи.Тука ми говорят за Грил-овци и некви такива имена.Много се радвам за нашия отбор и ми се струва, че Жардел много ще ни помогне.Дори само да седи и да гледа отстрани мачовете.Ще видим като влезе днес, как ще се наредят нещата.Поздрави.