Знаете ли за това ......

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Знаете ли за това ......

Мнениеот Sagittarius » 31 май 2010 08:19

thebully написа:
зеления написа:Аз пък искам да да използвам темата "знаете ли за това" за да коментирам не децата, а да цитирам думите на любимия за мнозина Борносузов: "Щом обаче ми звънна Гонзо, не съм мислил много. На Левски не се отказва, ако ще отборът да е на 11-о място." ( 7 дни спорт ).

Голяма любов към Черно море, голямо нещо! Плюхме, сра**е Кривия, но човека си имаше достойнството непрекъснато да демонстрира любовта си към гове****, пардон Левски, което не му попречи разбира се да вдигне нивото на моряците на такива висини каквито не вярвам някой от форума да помни преди това. Да, ама когато човек има дупце на всеослушание да заявява пристрастията си разбира се е залят с помия, а онзи другия, който подмолно си действа получава ръкопляскания. Егати правдата.
Лично аз съм щастлив, че Борносузов вече не е част от моряците. Имаме половин дузина играчи за неговия пост. Момчета, които наистина носят Черно море в сърцето си, а пък новите попълнения са достатъчно млади за да попият тази любов ако искат.

зелен не мога да коментирам много много това което съм чул оня ден и се приказва из Варна,ама Борносузов може да се окаже най-малкия ни проблем в момента,бъдещето ще покаже какво ще става

Ами Борносузов може да не обича Черно Море изобщо,но се държа като мъж-не е хленчил,не се е мазнил на Левски пред ТВ камерите,не е симулирал контузии и слаба игра,за да го продадат,нито е правил скандали в отбора със същата цел-да го изгонят и да отиде в Подуяне.Вярно е,че на Наката на мястото имаме достатъчно играчи начело с Димов и най-вероятно няма да ни се отрази кой знае колко напускането му.А до разните слухове,какво се говорело - аз пък не помня някога във Варна папардаците по кафенета да говорят истини или хубави неща.Вечно се търси помията,вечно се търси интригата,вечно се търси грандиозния скандал.Преди всеки мач Черно Море ляга на тоз и оня,преди всеки сезон парите свършват и т.н....а истината е,че Черно Море просперира,качва си нивото и злобарите ги боли от това.Много хора във Варна не искат да иамме силен отбор,искат да има скандали.Е да,ама не.Ето горе и старшата как мачка с най-добрия млад нападател в България,пак хеттрик,школата се зарина с Купи този сезон и Черно Море расте с всеки ден,напук на всички кибици пускащи слухчетата си и мислещи само лошото на Черно Море,напук на тях отборът ще е шампион!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 31 май 2010 08:52

Sagittarius написа:
thebully написа:
зеления написа:Аз пък искам да да използвам темата "знаете ли за това" за да коментирам не децата, а да цитирам думите на любимия за мнозина Борносузов: "Щом обаче ми звънна Гонзо, не съм мислил много. На Левски не се отказва, ако ще отборът да е на 11-о място." ( 7 дни спорт ).

Голяма любов към Черно море, голямо нещо! Плюхме, сра**е Кривия, но човека си имаше достойнството непрекъснато да демонстрира любовта си към гове****, пардон Левски, което не му попречи разбира се да вдигне нивото на моряците на такива висини каквито не вярвам някой от форума да помни преди това. Да, ама когато човек има дупце на всеослушание да заявява пристрастията си разбира се е залят с помия, а онзи другия, който подмолно си действа получава ръкопляскания. Егати правдата.
Лично аз съм щастлив, че Борносузов вече не е част от моряците. Имаме половин дузина играчи за неговия пост. Момчета, които наистина носят Черно море в сърцето си, а пък новите попълнения са достатъчно млади за да попият тази любов ако искат.

зелен не мога да коментирам много много това което съм чул оня ден и се приказва из Варна,ама Борносузов може да се окаже най-малкия ни проблем в момента,бъдещето ще покаже какво ще става

Ами Борносузов може да не обича Черно Море изобщо,но се държа като мъж-не е хленчил,не се е мазнил на Левски пред ТВ камерите,не е симулирал контузии и слаба игра,за да го продадат,нито е правил скандали в отбора със същата цел-да го изгонят и да отиде в Подуяне.Вярно е,че на Наката на мястото имаме достатъчно играчи начело с Димов и най-вероятно няма да ни се отрази кой знае колко напускането му.А до разните слухове,какво се говорело - аз пък не помня някога във Варна папардаците по кафенета да говорят истини или хубави неща.Вечно се търси помията,вечно се търси интригата,вечно се търси грандиозния скандал.Преди всеки мач Черно Море ляга на тоз и оня,преди всеки сезон парите свършват и т.н....а истината е,че Черно Море просперира,качва си нивото и злобарите ги боли от това.Много хора във Варна не искат да иамме силен отбор,искат да има скандали.Е да,ама не.Ето горе и старшата как мачка с най-добрия млад нападател в България,пак хеттрик,школата се зарина с Купи този сезон и Черно Море расте с всеки ден,напук на всички кибици пускащи слухчетата си и мислещи само лошото на Черно Море,напук на тях отборът ще е шампион!

Стрелец не целя нищо и не плюя по-никой с това мое писане,никой никаква интрига не търси никъде,просто от догодина дубал няма да има и момчетата си търсят отбори а уж щяха да ги налагат,от първия отбор си заминават поне 5-6 човека,нови футболисти също ще има,относно кибиците пускащи слухчета това си е твое мнение защото аз с кибици не се занимавам,хайде с здраве :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 31 май 2010 09:08

5-6 човека не си ли тръгнаха вече? или още 5-6, освен досегашните?

най-важно е кои са тези 5-6 и къде ще идат.

Но поради тъпата медийна политика на нашия клуб, всякакви интриги и злословия си живеят около Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 май 2010 09:13

Ти изобщо не ме разбра,аз ни най-малко не нападам теб и не наричам тебе кибик :lol: .Ами хубаво,няма да има дубъл,и какво?Всички играчи си имат договори с Черно Море,ще поритат в Б групите-Светкавица,Черноморец Балчик,Добруджа,ще видим дали се развиват и така,съвсем нормално.Жоро Илиев в мъжете ли влезе от раз или до 19 годишен се обиграваше в Светкавица?Айде стига,а и от дубъла не повече от 1-2 имат качества за мъжете без да слагам в тази бройка взетия в мъжете Румен Николов и Ратников.Другите са много млади и изобщо няма да се впишат дори сред резервите,а и къде-къде по-големи таланти имаме в старшата възраст-национали на България,най-добрия нападател е единия,а другия-чудесен градивен халф,класи над връстниците си.А за кафенета и кибици заговорих не за друго,а защото колкото пъти мина покрай Трето Полувреме,или покрай ТОХ-а,толкова пъти виждам следната картинка - група папардаци(около 20-25 пайтака) насядали на 2-3 маси и в центъра на вниманието там като някакъв гуру или Далаай Лама седи Велислав Вуцов-Овчия!Само 2- прикразки на Овчия и веднага следва едно одобрение с възхита на папардакис бойс и реплики "ама те сега...."-ей така се роят скандали,роят се слухове нямащи нищо общо с отбора и после папардакис идват на Тича,сядат зад Велизар Попов и почват своята история която я знаем,а през останалото време пускат какви ли не лакърдии каквито стигат до ушите на нормалните фенове - ТИМ заминава,селекция няма,пари не давали за нови играчи....Е,какво стана с Марадончо и що така парите на Баткуф се оказаха по-малко от нашите,защо столични отбори не взеха Димитър Петков,а го взехме ние?Мълчание,хубавото не бива да се гледа,важно е да има скандали,да има неодобрение към треньора,към новите играчи и към собствениците,да се ръфаме помежду си.Ти знаеш ли,че немалко "фенове" наши изпаднаха в делириум,че не играем в ЕКТ-повод за спелтни и плюнки имат цяло лято :arrow:

ПС:5-6 си замианват?Еми ето ти ги - Карамфил Илчев,Герасим Заков,Ели Маркес,Мамуто Кулибали,Атанас Борносузов,Георги Аврамов и Ратников на кантар 50 на 50.Колко са?7 човека и ще се отразят ли на отбора?Не,но дай да говорим защо си ходели,че те без Борносуза са ебаси пейките,ебаси и твърдолинейните резерви непоклатини :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 31 май 2010 10:02

Sagittarius написа:Ти изобщо не ме разбра,аз ни най-малко не нападам теб и не наричам тебе кибик :lol: .Ами хубаво,няма да има дубъл,и какво?Всички играчи си имат договори с Черно Море,ще поритат в Б групите-Светкавица,Черноморец Балчик,Добруджа,ще видим дали се развиват и така,съвсем нормално.Жоро Илиев в мъжете ли влезе от раз или до 19 годишен се обиграваше в Светкавица?Айде стига,а и от дубъла не повече от 1-2 имат качества за мъжете без да слагам в тази бройка взетия в мъжете Румен Николов и Ратников.Другите са много млади и изобщо няма да се впишат дори сред резервите,а и къде-къде по-големи таланти имаме в старшата възраст-национали на България,най-добрия нападател е единия,а другия-чудесен градивен халф,класи над връстниците си.А за кафенета и кибици заговорих не за друго,а защото колкото пъти мина покрай Трето Полувреме,или покрай ТОХ-а,толкова пъти виждам следната картинка - група папардаци(около 20-25 пайтака) насядали на 2-3 маси и в центъра на вниманието там като някакъв гуру или Далаай Лама седи Велислав Вуцов-Овчия!Само 2- прикразки на Овчия и веднага следва едно одобрение с възхита на папардакис бойс и реплики "ама те сега...."-ей така се роят скандали,роят се слухове нямащи нищо общо с отбора и после папардакис идват на Тича,сядат зад Велизар Попов и почват своята история която я знаем,а през останалото време пускат какви ли не лакърдии каквито стигат до ушите на нормалните фенове - ТИМ заминава,селекция няма,пари не давали за нови играчи....Е,какво стана с Марадончо и що така парите на Баткуф се оказаха по-малко от нашите,защо столични отбори не взеха Димитър Петков,а го взехме ние?Мълчание,хубавото не бива да се гледа,важно е да има скандали,да има неодобрение към треньора,към новите играчи и към собствениците,да се ръфаме помежду си.Ти знаеш ли,че немалко "фенове" наши изпаднаха в делириум,че не играем в ЕКТ-повод за спелтни и плюнки имат цяло лято :arrow:

ПС:5-6 си замианват?Еми ето ти ги - Карамфил Илчев,Герасим Заков,Ели Маркес,Мамуто Кулибали,Атанас Борносузов,Георги Аврамов и Ратников на кантар 50 на 50.Колко са?7 човека и ще се отразят ли на отбора?Не,но дай да говорим защо си ходели,че те без Борносуза са ебаси пейките,ебаси и твърдолинейните резерви непоклатини :lol:

+1 мене друго нещо ме притеснява но ще се въздържа от коментар
HASTA DE LA VICTORIA

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 31 май 2010 11:49

Това, което Sagittarius казва си го знаем. Интересното е при thebully .... но защо не се престрашява да каже....?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 31 май 2010 13:23

Sagittarius написа:ПС:5-6 си замианват?Еми ето ти ги - Карамфил Илчев,Герасим Заков,Ели Маркес,Мамуто Кулибали,Атанас Борносузов,Георги Аврамов и Ратников на кантар 50 на 50.Колко са?7 човека и ще се отразят ли на отбора?Не,но дай да говорим защо си ходели,че те без Борносуза са ебаси пейките,ебаси и твърдолинейните резерви непоклатини :lol:

+Бай Миле и Станислав Ст. от мен, че са си вече на годинки, а и травмите им са в повечко.

За Борносуза мога да кажа, че направи само един що годе успешен полусезон, от трите си при нас. Голям боец, обаче много брак в играта му. Единственото хубаво е, че Дани Димов израстна много покрай него.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2010 14:16

greenpeak написа:
Sagittarius написа:ПС:5-6 си замианват?Еми ето ти ги - Карамфил Илчев,Герасим Заков,Ели Маркес,Мамуто Кулибали,Атанас Борносузов,Георги Аврамов и Ратников на кантар 50 на 50.Колко са?7 човека и ще се отразят ли на отбора?Не,но дай да говорим защо си ходели,че те без Борносуза са ебаси пейките,ебаси и твърдолинейните резерви непоклатини :lol:

+Бай Миле и Станислав Ст. от мен, че са си вече на годинки, а и травмите им са в повечко.

За Борносуза мога да кажа, че направи само един що годе успешен полусезон, от трите си при нас. Голям боец, обаче много брак в играта му. Единственото хубаво е, че Дани Димов израстна много покрай него.

Малко ли е?А останалите млади момчета,да не мислите че не са прихванали нещо от мъжкарското поведение на Наката,Жоро,Танка,Данчо,Миро,Илко...Да не мислите че не виждат отношението на феновете към пичовете и отношението към пу....те?И изграждат поведение като дадените примери,а не като на крив,прав и останалите освободени мрънкалници.Обърнете внимание как влизат в единоборствата Тошко,Дани Д,Румен.Без страх,защото виждат че така правят и другите.Даже виждам от една година и такова повдение на Дани Георгиев.Човек с изключително благ нрав и поведение,сега се хвърля като лъв в битките.Значи може.И примера е заразен.Дано и малките моряци в старша,младша,деца,добият същия манталитет.На това се вика манталитет на победител.А като гледам как мачкат младите,мисля че се работи правилно в школата.Гледам футбол вече почти 45 години,но отбор с такъв характер още не сме имали.По добри играчи-ДА!Но отбор пълен с бойци-НЕ!И това ме радва страхотно.Единствената ми болка остана СТАДИОНА!Дано го приведат в добър вид според изискванията на УЕФА.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 01 юни 2010 03:21

А това интервю прочете ли го?
http://www.7sport.net/archive7ds/2010/0 ... 760_11.htm

А този абзац?
Аз си имах отбор, играех за него и проблемът ми не беше Левски, а това, че Черно море този път не успя да се класира за Европа. Искам за кой ли път да се извиня на варненските фенове за това, както и да им благодаря за времето, прекарано заедно. Имах притеснения как ще ме посрещнат, когато сложа капитанската лента на отбор като Черно море, но те наистина ме изненадаха приятно. Не само мен, но и отбора въобще. Показаха, че един провал в турнира за купата не може да ги откаже от любовта им към клуба. Сигурен съм, че варненци, както и Левски, следващия сезон ще се вдигнат и ще си върнат загубените позиции.

Айде върви да плачеш за онова кривото...

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 01 юни 2010 09:48

boys85 написа:

А това интервю прочете ли го?
http://www.7sport.net/archive7ds/2010/0 ... 760_11.htm

А този абзац?
Аз си имах отбор, играех за него и проблемът ми не беше Левски, а това, че Черно море този път не успя да се класира за Европа. Искам за кой ли път да се извиня на варненските фенове за това, както и да им благодаря за времето, прекарано заедно. Имах притеснения как ще ме посрещнат, когато сложа капитанската лента на отбор като Черно море, но те наистина ме изненадаха приятно. Не само мен, но и отбора въобще. Показаха, че един провал в турнира за купата не може да ги откаже от любовта им към клуба. Сигурен съм, че варненци, както и Левски, следващия сезон ще се вдигнат и ще си върнат загубените позиции.

Айде върви да плачеш за онова кривото...

ох добре , че ти му го каза ,щото като им/на него и на морския/ кажа аз нещо и веднага ставам най черния ,радвам се че има още фенове като теб , були , весо и стрелеца значи все още има светлина в тунела резпект

Върни се в “Черно море”