thebully написа:зеления написа:Аз пък искам да да използвам темата "знаете ли за това" за да коментирам не децата, а да цитирам думите на любимия за мнозина Борносузов: "Щом обаче ми звънна Гонзо, не съм мислил много. На Левски не се отказва, ако ще отборът да е на 11-о място." ( 7 дни спорт ).
Голяма любов към Черно море, голямо нещо! Плюхме, сра**е Кривия, но човека си имаше достойнството непрекъснато да демонстрира любовта си към гове****, пардон Левски, което не му попречи разбира се да вдигне нивото на моряците на такива висини каквито не вярвам някой от форума да помни преди това. Да, ама когато човек има дупце на всеослушание да заявява пристрастията си разбира се е залят с помия, а онзи другия, който подмолно си действа получава ръкопляскания. Егати правдата.
Лично аз съм щастлив, че Борносузов вече не е част от моряците. Имаме половин дузина играчи за неговия пост. Момчета, които наистина носят Черно море в сърцето си, а пък новите попълнения са достатъчно млади за да попият тази любов ако искат.
зелен не мога да коментирам много много това което съм чул оня ден и се приказва из Варна,ама Борносузов може да се окаже най-малкия ни проблем в момента,бъдещето ще покаже какво ще става
Ами Борносузов може да не обича Черно Море изобщо,но се държа като мъж-не е хленчил,не се е мазнил на Левски пред ТВ камерите,не е симулирал контузии и слаба игра,за да го продадат,нито е правил скандали в отбора със същата цел-да го изгонят и да отиде в Подуяне.Вярно е,че на Наката на мястото имаме достатъчно играчи начело с Димов и най-вероятно няма да ни се отрази кой знае колко напускането му.А до разните слухове,какво се говорело - аз пък не помня някога във Варна папардаците по кафенета да говорят истини или хубави неща.Вечно се търси помията,вечно се търси интригата,вечно се търси грандиозния скандал.Преди всеки мач Черно Море ляга на тоз и оня,преди всеки сезон парите свършват и т.н....а истината е,че Черно Море просперира,качва си нивото и злобарите ги боли от това.Много хора във Варна не искат да иамме силен отбор,искат да има скандали.Е да,ама не.Ето горе и старшата как мачка с най-добрия млад нападател в България,пак хеттрик,школата се зарина с Купи този сезон и Черно Море расте с всеки ден,напук на всички кибици пускащи слухчетата си и мислещи само лошото на Черно Море,напук на тях отборът ще е шампион!