Велизар Попов остава в "Черно море"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Велизар Попов остава в "Черно море"

Мнениеот garfild8 » 07 май 2010 12:41

зеления написа:Жалко, много жалко! Със този състав можехме да атакуваме челото ако имахме добър треньор! Пак ще гледаме Европа през крив макарон, а само един мач там щеше да избие парите за добър треньор. Чудя се защо ТИМ постъпват така при положение, че са доказали умението си да управляват финансите си много добре? :( Не разбират ли, че с една шампионска титла и добро представяне в Европа Черно море ще им донесе златен дъжд? Е да, за целта трябва лицензиран стадион.

И лицензиран свестен треньор.Това го знаеш прекрасно приятелю Зелен.
Само Черно море.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 07 май 2010 13:18

Като толкова искат Велизар да се учи ,да го оставят да работи с дубъла.Я стане тренер я на следващите 2-3 год,а ние ще си кретаме 7-8.Вече се уморих да пиша че в нашата школа имаме по-добър от него

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 май 2010 13:27

,как си обясняваш факта че,в последните два мача нашите играха ДОБРЕ?

Много лесно е обяснението.Просто Черно Море в този му вариант не беше излизал досега,прекалено много младоци и нови играчи,които след 7-8 мача заедно напипаха ритъма си.То за един играч трябва сработка,камо ли за 6 и то всички халфове и нападатели?Не на последно място е връщането на Юруков,куц,невъзстановен,пак си е класа и това личи
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 07 май 2010 13:28

Наистина не мога да разбера какво против Велизар имате? Объркал там няк'ви си смени, ей футболни анализатори що не ви вземат в СкайСпортс тогава?
Защо преди 5 години нямаше изобщо такива дискусии? Кой какво направил, как подал, в коя минута точно направил смяната, при математически шанс от 1към12535123785237 смяната не трябвало да бъде извършена защото еди кой си има успеваемост 5321572,532% и така нататък.
Модерния футбол е*а мамата на всичко, е*ахти...

Много бързо забравяте,че основните ни играчи бяха контузени, това беше основния проблем.
А да не би да искате да ставаме като левски и цска? Да сменяме по 3-ма на сезон, еми забравете, няма как, не може 1 мениджър за 5 мача да направи отбора световна класа. Аз пък много се радвам,че Велизар остава и ще има възможност още 1 година да работи с хората, с който е работил и до сега, най-малко познава много добре школата, и има интелекта и хъс, какво повече му трябва на 1 млад треньор?

Само като спечелим някой трофей да не бързате да се прибирате да пишете колко велик е Велизар, и как винаги сте го подкрепяли а в мненията ви от година-две да си личи,че ако имате възможност ще го разпънете на площада и ще го линчувате... Същите хора, който изгониха Илиан и сега реват за него искат да направят същото с Велизар, ех не ви е лесно...
фалшива коса - фалшив футбол!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 07 май 2010 13:32

Aз съм ЗА Велизар!С осакатен състав,при смяна на начина на игра на отбора(вече без Кривия,без плеймейкър),с високо вдигнатата летва от миналия сезон-3-то място,БЕЗ селекция,БЕЗ зимна подготовка,мисля че се справи добре.Млад човек,с нови идеи-ще има успехи.
Обръщам се към негативистите.
Илиян-не го харесваха!(сега го искат обратно)
Ясен Петров-не го харесваха!(обаче игра финал за купата)
Кольо!!!!!Ей ,на моменти ми дожаляваше за него.Помните ли какво каза веднага след като вече не беше треньор?"Отношението към мен беше ЧУДОВИЩНО".Сега обаче го искаме обратно.
Оставете Велизар да работи!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 май 2010 13:32

Sagittarius написа:
,как си обясняваш факта че,в последните два мача нашите играха ДОБРЕ?

Много лесно е обяснението.Просто Черно Море в този му вариант не беше излизал досега,прекалено много младоци и нови играчи,които след 7-8 мача заедно напипаха ритъма си.То за един играч трябва сработка,камо ли за 6 и то всички халфове и нападатели?Не на последно място е връщането на Юруков,куц,невъзстановен,пак си е класа и това личи

Стрелец,сигурно пак си прав.Но аз съм страшно разочарован.Дотолкова че,да кажа за треньора ни,че нищо не става от него и затова,да не ходя на Тича след Каварна.За сефте го правя,а вече гоня 40-те години. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 май 2010 13:38

Всички сме разочаровани.Сега обаче гледам как Твенте стана шампион на Холандия.Треньорът им Стийв Макларън ги изведе до първа титла след 1926 г.Същия Макларън дето трябваше да изиграе един мач с Англия като домакин на Хърватска,само един мач и да вземе една точка,а той го загуби с 2:3 и Англия отпадна....И Велизар така изтърва един мач,но догодина може да вземе титлата!Защо не?Гонзи ли е по-добър треньор?Или Васев?Или Зафиров?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 07 май 2010 13:44

Стига сме назначавали и уволнявали.Оставят го и толкоз...евтин им е,удобен,не мрънка!Тези които са не тезгяха -1 дол дренки-Херо,Меро,Тройчо.Пари за качествен треньор няма,пари за добра селекция също-пак свободни агенти доколкото чувам.Стадион има ли?-Не,има МОЛове,Гагарин прилича на Делфинариум,(само делфини няма ,ами паткани и жаби).Какво искаме тогава-като няма нищо,поне да му осигорим спокойствие и каквото сабя покаже...може пък да излезе нещо,а като не стане пак ще си уволняваме и назначаваме из форумите обичайните заподозрени...
GO HARD OR GO HOME!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 07 май 2010 14:07

Аз подкрепям Велизар Попов!Всеки има право на шанс за да се докаже.К.Спасов го гледахме вече.Няма смисъл от това да се връщаме назад.Всичко зависи от това дали ще се дава шанс на млади моряци да се доказват в мъжкия,или ще гледаме разходки по терена.ИМАМ МЕЧТА:ЧЕРНО МОРЕ В ЕВРОТУРНИРИ ОТ 21:45ч. ВЪВ ВАРНА ПРЕД 45000 зрители!

Върни се в “Черно море”