ЦСКА - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Re: Цска-ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот Gesha1986 » 05 май 2010 11:49

Гуу написа:Като нищо може и да не го вземем този мач. Определено след последните мачове, в които ЦСКА спечели (с голяма доза късмет, няма какво да се лъжем) и успя да си осигури участие в Лига Европа, сега като нищо футболистите може да се поотпуснат и да подценят Черно море. Към това, ако прибавим и факта, че играчите ни в никакъв случай не са по-силни от тези на "моряците", не мисля, че е чак толкова изключено да загубим.

Не нееее вие сте много добри нямате нужда от трансфери и трениори вие сте в момента наи наи и много скоро ще си доидете на мястото :)
Зафето е супер също и ръководството ви ...нямате проблеми...супер сте !!!
Всичко ще си доиде на мястото :)

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 05 май 2010 11:52

Gesha1986 написа:
Гуу написа:Като нищо може и да не го вземем този мач. Определено след последните мачове, в които ЦСКА спечели (с голяма доза късмет, няма какво да се лъжем) и успя да си осигури участие в Лига Европа, сега като нищо футболистите може да се поотпуснат и да подценят Черно море. Към това, ако прибавим и факта, че играчите ни в никакъв случай не са по-силни от тези на "моряците", не мисля, че е чак толкова изключено да загубим.

Не нееее вие сте много добри нямате нужда от трансфери и трениори вие сте в момента наи наи и много скоро ще си доидете на мястото :)
Зафето е супер също и ръководството ви ...нямате проблеми...супер сте !!!
Всичко ще си доиде на мястото :)

:roll: :lol:

haha

Мнениеот haha » 05 май 2010 12:22

Не мисля,че моряците имат шансове в този двубой.Очаквам лесна победа за ЦСКА,с нещо от рода на 3:0.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

veselin111
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море

Мнениеот veselin111 » 05 май 2010 12:44

ЦСКА-Черно море 3:0

sandokan100
Контакти:

Мнениеот sandokan100 » 05 май 2010 12:59

Ех тез модератори бе,за няма и 10 минути и успяха да ми изстрият мнението.Я да видим кое ги е подразнило!
Прогнозата ми за предстоящият мач е достойно представяне на моряците:0-0 или 0-1!
Днес видях наказанията от предишният кръг и ми направи впечатление,че там не фигурира името на Гаджев!!!Някой май не си е свършил работата!!!Кой ли толерира отбора на Левски и погазва така нагло правилника?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 май 2010 13:02

Резултата е ясен - 1:2. Пускайте смело тотото! :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 май 2010 13:11

Няма да имаме проблеми.Определено сме във възход и Черно Море ще го усети!Ние не сме Локо Сф :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 05 май 2010 13:31

Без Данчо и Жоро Божилов определено един Х би ме зарадвал , но пък Дани Георгиев се връща в игра ;) ще ми кеф ,ако краднем нещо от ЦСКА

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 май 2010 14:16

POPCORN написа:Няма да имаме проблеми.Определено сме във възход и Черно Море ще го усети!Ние не сме Локо Сф :!: :!:

Тъй де, и ние не сме Локо Сф! И ние сме във възход, но не играем черно тото за точен резултат. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 май 2010 15:34

зеления написа:Резултата е ясен - 1:2. Пускайте смело тотото! :)

Пускам фиша.Ако не излезе,ще черпиш! :mrgreen:
Всички мачове започват от 0-0.Голяма част завршват и така.Защо и този да не завърши 0-0?С Дани Г в средата,ще имаме възможност малко повече да разиграваме в предни позиции,а това е нещото,което по принцип държи противника по далече от нашето наказателно поле.Аз го виждам хикс мача.Мисля че тази година сме майсторите на равните мачове.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”