Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Мнениеот ЧерноМореВарна » 28 апр 2010 12:31

зеления написа:
Veso1913 написа:
aide_morqci написа:Задалжително ни трябват нападатели.Халфове и защитници имаме достатъчно

В момента ни трябват точно халфове,а не нападатели.Нападатели дал бог.Ама няма кой да създава положенията.Само чалкане към Божилов и каквото стане.А това създава илюзията че няма нападатели.При едно трайно задържане на топката и оказване на натиск на противника ще се види че имаме чат пат нападатели.Но с изсипани топки няма как да се получи.Ако ще и Бастен да е отпред,все ще викаме че нямаме нападатели.

Абсолютно си прав, Весо! От както Кривия замина ние практически сме без плеймейкър. Дори и Жоро в последната година, че и доста преди това играе по скоро втори, лек нападател от колкото типичен плеймейкър. В момента колкото и парадоксално да звучи на някои колеги ние имаме доста добре комплектован отбор с добри футболисти. След завръщането на терена на Жоро, Миро и Дани Георгиев практически ще се нуждаем само от две нови попълнения за следващия сезон - плеймейкър и треньор. Малко слабо звено е бековата линия, но то е най - вече от неправилната постройка на терена. В ляво Сашо - Маркес, в дясно Бачев - Адемар (Тошко), но кой е бек само Господ може да каже. И Велизар :lol:. Едно е бека да помага в определени моменти на халфа и обратно, а съвсем друго е да се въртят на постовете си като шуглави. Получава се размиване на отговорността. За нападението просто няма какво повече да мислим - Божилов и Манолов, зад тях Адемар, Жоро, Данчо, по крилата Тошко и Румен. Агати и работата! Сега докато пиша виждам, че няма нужда да се търси и плеймейкър. Просто Жоро трябва да се изтегли в по задни позиции и ... готово. Вече си имаме достатъчно нападатели и Жоро може да заиграе като истински плеймейкър. Ще му помагат и двамата Дани Г. и Дани Д. И какво се оказа в такъв случай? Нови футболисти не ни трябват. Даже по-скоро лятото можем да се освободим от няколко - например Заков, Кулибали и Аврамов.
Такаааа. След всичко, което изписах стана ясно (поне според мен), че имаме нужда само от качествен и доказан треньор (може би и от нов доктор). Ако това стане просто не виждам догодина кой ще ни спре в борбата за шампионската титла! Това, което ви казвам го мисля напълно сериозно и преди да започнете да ме апострофирате първо се замислете и сами ще стигнете да тези заключения!!!

Ами мисля... нама какво да се добави :) Голям анализатор си, респект :)
Нужно е да се поумува над дилемата, разни неочаквани и нелепи контузии (които са си част от играта) да не ни оставят със свалени гащи за цял полусезон.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 28 апр 2010 12:33

Хаха Зеления..това е само на хартия..
Ако се замислиме и Локо Пд са с страхотни играчи..Дамбеле,Даксон,Дани Кики,Котев,Мечеджиев,Акалски...но да виждаш да бият наред ?
Литекс са най-добри освен страхотни играчи имат и солиден гръб и колектив..ЦСКА имат много добри играчи също-Гранден е може би един от най-добрите и технични в първенството..Левси и Локо Сф не са за отписване знаем винаги ги бутат най-малкото,Черноморец почват и те нещо сериозно..
Така че трябва да се изчисти състава и най-вече защитата-Бачев,Кулибали,Заков,Аврамов(може би) аут..
2-3 нови попълнения(класни) и добър треньор..и да се надяваме да имаме късмет..

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 28 апр 2010 14:18

Бачев мисля е скъсал най-много нерви последните години...
Заков изобщо не оправда очакванията - не знам дали изобщо има вкаран гол...
И към автора на темата - трябвало да се пусне Фил, голяма глупост ще е... Ами ако утре (чукам на дърво) Илко се контузи кой ще го замести на вратата? Карамфил е също толкова стабилен, миналия сезон доколкото си спомням той го изнесе на гърба си, а в края се видя, че сме един от отборите с най-малко допуснати голове...
Нападател и халфове както казаха и по-горе, след като се възстановят и контузените... най-накрая ще имаме възможност да направим качествена предсезонна подготовка - бъдещето е пред нас :)
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 апр 2010 14:51

Имаме двама вратари,които са определено много качествени.Имат различни силни и слаби страни,което от своя страна дава възможност на треньора да прави различни вариации спраямо противника.Това в съчетание с промени в защита също,където имаме много добър потенциал.Относно Бачев-един нело бек за А група.Но това зависи от треньора.В защита се справя доста добре,но натоварен с функции да изнася топката...точно Бачев...Все едно аз да я изнасям.Бавен,тромав,неорентиран и като изгуби топката няма връщане назад.Още като се появи при нас,бях казал че това момче НЕ ТРЯБВА ДА МИНАВА ЦЕНТЪРА!!!Ама кой ли да слуша.А пък кой съм и аз че да казвам каквото и да било ;) .Не мисля че трябва да бъде освободен и то при положение че нямаме друг бек,от школата не се задава нищо...Дори и да намери и купим играч за този пост,Бачев трябва да остане.Няма да имаме смяна иначе.А да връщаме Тошко,не се получава.Адемар видяхме че не става,ама чак сега.Имам в предвид за бек.Той е атакуващ играч.За останалите позиции зеления е прав.Няма нужда от попълнения за титулярните места.Евентуално един двама за резерви трябва да вземем.Но защо да не са от юношите?Видяхме едно момче,което игра опорен халф.И един десен бек.Не се изложиха децата.Имаме някакъв потенциал при младите.Така мисля.Можем да върнем и от Балчик някое момче.И да се борим за медали.Дали ще се получи?Никой не може да каже.Но с това което става в БГ футбола,всичко е възможно.Дано само не избягат някои основни играчи!Не чух Танко да е подписал нов договор,което леко ме притеснява.Не е супер играч,но е боец.Играч с дух.И върши работа.Мене ако питате,в тази ситуация,май е по добре да не купуваме играчи освен ляв бек.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 28 апр 2010 15:03

Както се казва "всеки има право на различно мнение" и ще ми позлволите да не се съглася с вас :mrgreen:

Аз продължавам да съм на мнение че проблема ни е точно в нападение.Не ме разбирайте погрешно спрямо новия Божилов,дори напротив момчето има талант.Смятам че в защита имаме едни от най добрите защитници в "А" група(А.Александров и Т.Дяков),като не преувеличавам с това,като не лоши резерви са им Колито и Домакинов.За бекове съм съгласен че може да се помисли,но пък според мене ударихме в десятката с привличането на българския Д.Алвеш :lol: .За халфове какво да говорим :Жоро Илиев,Дани Георгиев,Борносузов(макар че не съм му фен но пък върши адски много работа),Юруков (той си е крило не е типичен нападател),Димов(дано го задържим при нас ,един от най добрите на тази възраст в А група),Адемар го броя и него вече за халф :lol: .
ИзображениеИзображение

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 28 апр 2010 21:36

``Абсолютно си прав, Весо! От както Кривия замина ние практически сме без плеймейкър. Дори и Жоро в последната година, че и доста преди това играе по скоро втори, лек нападател от колкото типичен плеймейкър. В момента колкото и парадоксално да звучи на някои колеги ние имаме доста добре комплектован отбор с добри футболисти. След завръщането на терена на Жоро, Миро и Дани Георгиев практически ще се нуждаем само от две нови попълнения за следващия сезон - плеймейкър и треньор. Малко слабо звено е бековата линия, но то е най - вече от неправилната постройка на терена. В ляво Сашо - Маркес, в дясно Бачев - Адемар (Тошко), но кой е бек само Господ може да каже. И Велизар :lol:. Едно е бека да помага в определени моменти на халфа и обратно, а съвсем друго е да се въртят на постовете си като шуглави. Получава се размиване на отговорността. За нападението просто няма какво повече да мислим - Божилов и Манолов, зад тях Адемар, Жоро, Данчо, по крилата Тошко и Румен. Агати и работата! Сега докато пиша виждам, че няма нужда да се търси и плеймейкър. Просто Жоро трябва да се изтегли в по задни позиции и ... готово. Вече си имаме достатъчно нападатели и Жоро може да заиграе като истински плеймейкър. Ще му помагат и двамата Дани Г. и Дани Д. И какво се оказа в такъв случай? Нови футболисти не ни трябват. Даже по-скоро лятото можем да се освободим от няколко - например Заков, Кулибали и Аврамов.
Такаааа. След всичко, което изписах стана ясно (поне според мен), че имаме нужда само от качествен и доказан треньор (може би и от нов доктор). Ако това стане просто не виждам догодина кой ще ни спре в борбата за шампионската титла! Това, което ви казвам го мисля напълно сериозно и преди да започнете да ме апострофирате първо се замислете и сами ще стигнете да тези заключения!!!``

Точно така,имаме си и качествен треньор ,просто Велизар трябва да бъде сменен от Тошко Марев.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 28 апр 2010 21:49

Тошко Марев Илиан Илиев или Божил Колев.Други треньори не ни трябват.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 апр 2010 23:50

зеленобелия написа:Тошко Марев Илиан Илиев или Божил Колев.Други треньори не ни трябват.

Не е така. И аз искам треньор, който е влюбен в Черно море до мозъка на костите си, но това е грешна позиция. На нас ни трябва треньор с шампионска настройка, с богат опит и много знания. Марата е една от живите легенди на варненския футбол. Моряк наистина до мозъка на костите си, но... кои треньорски школи е завършил и кои отбори е направил шампиони? Почти същия въпрос бих задал и за Илиян и Божил Колев. Ако за Илиев бъдещето предстои и аз се надявам да стане един добър треньор, то за Б. Колев мога само да кажа: жалко, че спря развитието си като треньор защото сега можеше да е сред водещите български треньори.
Не, приятели! Ако искаме моряците да вървят напред името на треньора трябва да е различно от посочените трима. Разбира се всеки си има предпочитания. Моето например е за Гочето, може и Грозданов или дори Стойчо Младенов.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 29 апр 2010 02:02

зеления написа:
зеленобелия написа:Тошко Марев Илиан Илиев или Божил Колев.Други треньори не ни трябват.

Не е така. И аз искам треньор, който е влюбен в Черно море до мозъка на костите си, но това е грешна позиция. На нас ни трябва треньор с шампионска настройка, с богат опит и много знания. Марата е една от живите легенди на варненския футбол. Моряк наистина до мозъка на костите си, но... кои треньорски школи е завършил и кои отбори е направил шампиони? Почти същия въпрос бих задал и за Илиян и Божил Колев. Ако за Илиев бъдещето предстои и аз се надявам да стане един добър треньор, то за Б. Колев мога само да кажа: жалко, че спря развитието си като треньор защото сега можеше да е сред водещите български треньори.
Не, приятели! Ако искаме моряците да вървят напред името на треньора трябва да е различно от посочените трима. Разбира се всеки си има предпочитания. Моето например е за Гочето, може и Грозданов или дори Стойчо Младенов.

Не съм съгласен.Марев просто не е получавал до сега шанс с първия отвор,но му виж работата с дубъла,а Стойчо няма да дойде от голяма любов към нас,а за доста пари.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 29 апр 2010 10:00

със последния коментар доста си прав трябва човек който разбира от тази игра а не да се подиграва със отбора наистина който обича Черно Море и да направи един добър отбор мисля , че Тошко Марев трябва да се пробва един добър трениор с характер Дубъла мачка не виждам какво лошо впечатление прави Марев ако не К.Спасов.Да не забравяме той ни направи 3-ти :)

Върни се в “Черно море”