Скандално: Агитката отказа да подкрепя отбора!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: СКАНДАЛНО:АГИТКАТА ОТКАЗА да подкрепя отбора!

Мнениеот зелено-бяло » 12 апр 2010 20:04

зеленобелия написа:
iskrichka написа:Яд ме е, че нямам финансовата възможност в момента да ходя навън по мачовете... да видим дали някой ще ме спре..

Няма смисъл вчера много добре се видя че от много години на сам играят без хъс и сърце.На всички е ясно че от много време на сам не са получавали заплати и премии нормално е да започнат и да продават.

Чакай малко!
Че от "много години играят БЕЗ СЪРЦЕ",не е вярно!
Че "от много време не са получавали заплати",вярно ли е?
Играхме слабо!
Неслучайно пиша "играхме".
Аз съм от Черно Море!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 12 апр 2010 20:05

dodo7271 написа:.... Защо феновете на Юнайтед не си кажат - дайте да бойкотираме мачовете. А те има за какво да го направят. Мразят клубните шефове, отборът им падна в Шампионската лига, няма да стане шампион. КАК ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ КАЗА - БОЙКОТ?????????? ..... Просто, за разлика от нас, си обичат истински отборите. А ние ги мразим.

Защото не си влизал във официалния форум на Юнайтед и не си чел какво пише там. Просто за англичаните ходенето на футболен мач е като за нас да пиеш ракия в кварталната кръчма. Не можеш го спря, колкото и да е менте ракията. Толкова омраза и псувни/ругатни/ и подобни англоеквиваленти, калкото във форума на Юнайтед не съм чел дори в левскарски форум. Ама в пъти повече. Примерно: ... Във форум на който и да е български отбор на съм чел тема: "Кого трябва да продадем."."Трябва ли да продължим договора на Гари Невил?" и пр. Хайде да не се правим на най-долните в Европа. С нищо средния футболен запалянко в БГ не се различава от английския, дори може и да е по-културен. Ако на Ман Юн или Лузърпул им се случи това, което става с нашите отбори, публиката ще набие играчите на кол.
Последна промяна от Ki Cho на 12 апр 2010 20:06, променено общо 1 път.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 апр 2010 20:05

:mrgreen:

Държанието на феновете е достойно за адмирации ! По същия начин постъпиха и феновете на СЛАВИЯ след резила в Етрополе ...
Точно така трябва да се реагира от страна на нас феновете, когато футболистите от любимия ни тим не играят ...
Те не играят - ние не ги подкрепяме ! 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 12 апр 2010 20:16

dodo7271 написа:Винаги съм смятал, а сега вече съм и напълно сигурен, че българските фенове на футбола са най-простите, най-тъпите, най-злобните, най-завистливите и в крайна сметка най-смешните в целия свят. ГОВОРЯ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ВСИЧКИ ОТБОРИ. Защо феновете на Юнайтед не си кажат - дайте да бойкотираме мачовете. А те има за какво да го направят. Мразят клубните шефове, отборът им падна в Шампионската лига, няма да стане шампион. КАК ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ КАЗА - БОЙКОТ?????????? Защо феновете на ЛИвърпул не кажат такова нещо, след като отборът им катастрофира този сезон. ТЕ С КАКВО СА ПО-УМНИ ОТ НАС? Не са по-умни. Просто, за разлика от нас, си обичат истински отборите. А ние ги мразим.

Ако не знаеш много от истинските фенове на Юнайтед, бойкотират домакинските мачове на отбора, откакто Глейзър купиха клуба. Ходят само на гостувания за да не пълнят джобовете на американците, даже и си направиха отделен клуб FC United. Това че Олд Трафорд е пълен, нищо не означава, хора от цял свят ходят там да гледат Юнайтед и винаги ще имат голяма публика, дори и да е съставена само от жълтури с фотоапарати в ръце. Доста тъп пример даде, пробвай нещо друго. ;)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 апр 2010 20:49

Абе сигурно сте прави за себе си, обаче все ми се струва, че при нас има нещо сбъркано. Значи феновете в Европа не наказват отбора си, както правим ние. Ние мразим Титан, Батков, ТИМ, обаче вместо да протестираме срещу тях, наказваме отборите, като ги лишаваме от подкрепа. Конкретно за Черно море - ами ако ТИМ поискат, купуват всички кадърни български футболисти, взимат един среден европейски треньор, и сте шампиони 1000 години. Обаче не го правят. Защо трябва да наказвате играчите за това? Тези в момента толкова си могат.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
FCBeroe1916
Контакти:

Мнениеот FCBeroe1916 » 12 апр 2010 21:01

Че то и без това подкрепа не се вижда,де...
А и не е от сега,в сряда на Великден бяхте 1000 човека в Тича...
А претендирате за 5-то място като публика,е няма да стане !
Отборът се подкрепя и в трудни,и в лесни периоди,да не би ние като бяхме в "Б" група да спряхме да ходим по мачове,не естествено,а и щом обичаш един отбор трябва да го подкрепяш !
Отборът ви е добър,гоните уж големите цели,а не искате да ходите по мачове...

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 12 апр 2010 21:05

зелено-бяло написа:
зеленобелия написа:
iskrichka написа:Яд ме е, че нямам финансовата възможност в момента да ходя навън по мачовете... да видим дали някой ще ме спре..

Няма смисъл вчера много добре се видя че от много години на сам играят без хъс и сърце.На всички е ясно че от много време на сам не са получавали заплати и премии нормално е да започнат и да продават.

Чакай малко!
Че от "много години играят БЕЗ СЪРЦЕ",не е вярно!
Че "от много време не са получавали заплати",вярно ли е?
Играхме слабо!
Неслучайно пиша "играхме".
Аз съм от Черно Море!

Грешка исках да напиша че от много години насам сега за първи път играят без хъс и сърце.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 апр 2010 21:48

FCBeroe1916 написа:Че то и без това подкрепа не се вижда,де...
А и не е от сега,в сряда на Великден бяхте 1000 човека в Тича...
А претендирате за 5-то място като публика,е няма да стане !
Отборът се подкрепя и в трудни,и в лесни периоди,да не би ние като бяхме в "Б" група да спряхме да ходим по мачове,не естествено,а и щом обичаш един отбор трябва да го подкрепяш !
Отборът ви е добър,гоните уж големите цели,а не искате да ходите по мачове...

При нас и при вас нещата са ралзични! Вие имате играчи, които ше изорат терена за зелената ви фланелка, а нашите вземат големи заплати- не са лишени от нищо, а се лигавят, е не , мерси!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 12 апр 2010 22:20

Правилно, не може хората да си дават последните пари и да бъхтат из цяла България, а тия да се правят на интересни! Фенът е доволен, не когато тимът печели, а когато е видял желание да се защити клубната чест!

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 13 апр 2010 09:00

Когато ние,Ботевистите първи направихме подобен бойкот и то в чутовни размери,ни обвиниха за лумпени,ненормалници,предатели и прочее. Но вече подобни постъпки се разглеждат като достойни и заслужаващи уважение.
Браво! Явно БГ запалянкото не е спрял развитието си,а започва съзнателно да се бори срещу пошлото във футбола ни.

Върни се в “Черно море”