„А“ футболна група-изводи...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: „А“ футболна група-изводи...

Мнениеот metodito » 04 апр 2010 12:06

thehellriser написа:Аз съм на мнение ,че ако даден отбор заслужава няма нищо лошо да стане шампион.... Нека да се Левски , Цска ,Локо София ,Аксаково.... все ми е две... Но това да стане с футболни качества, а не по този долен начин с подкрепа на съдиите ...
А както всички знаем комунизма буташе дадени отбори и спираше други...

Ам човек, така е ама какво може да направим ние феновете?
Челси, Ювентус, Милан... са отбори, които са се възползвали по най-добрия начин от корумпирано или/и нечестно съдийство, а след това са печелили КЕШ.
Дали отборите, които са щели вместо тях да играят да се представят по-добре? Не се знае, но се случва и в Англия, и в Италия.
Последна промяна от metodito на 04 апр 2010 12:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 апр 2010 12:07

thehellriser написа:
ЕМИЛ написа:И какви мерки вземате срещу подкрепящото съдииство Шопландия??

Мислиш ли ,че другите отбори не пускат жалби....Това ,че дори не им се обръща внимание е друг въпрос... Сега ако във Варна на 2-ри май ви отрежат с 2 дузпи и ЧК (2008г 5кръг) няма ли да сваляте пак правителството.... :lol:

Не .Няма да сваляме правителството.Ние вчера изпуснахме последният влак за Европа и сега ще си щракаме с пръсти.
Мислете му вие.Защото софииската мафия и синият октопод е навсякъде.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 апр 2010 12:10

thehellriser написа:Защо като моряци да ни обсъдим този проблем, преди да отидем днес на мача :)

Няма смисъл да го коментираме, само изнервяме себе си че и тях. Все пак тук има и техни фенове. Нека правят каквото си искат, които искат отбори - истината лъсва рано или късно... а тя вече е лъснала достатъчно, така че няма смисъл да ги коментираме. Свирят им 2 дузпи, вкарва другия отбор 3 гола и пак ще ги бие. Трябва да се научим да не гледаме изобщо съдиите ..и да им помагат, като им свирят 2 дузпи.. ние като вкараме 3 гола пак ще бием :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 04 апр 2010 12:15

tomasic, тъй като намеси и дузпата на Арсенал срещу Барса искам да ти кажа само, че си я имаше. На пръв поглед не изглеждаше така, но след няколко повторения се вижда ясно как Пуйол хитро си поставя крака пред този на Фабрегас след като усеща, че ще отправи удар във вратата и по този начин спира чисто голово положение. Така че дузпа имаше, може би червеният картон бе малко пресилен. Колкото до дузпата на Левски си беше абсолютна симулация на Йовов! ФАКТ! ;)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 04 апр 2010 12:18

metodito написа:
thehellriser написа:Аз съм на мнение ,че ако даден отбор заслужава няма нищо лошо да стане шампион.... Нека да се Левски , Цска ,Локо София ,Аксаково.... все ми е две... Но това да стане с футболни качества, а не по този долен начин с подкрепа на съдиите ...
А както всички знаем комунизма буташе дадени отбори и спираше други...

Ам човек, така е ама какво може да направим ние феновете?
Челси, Ювентус, Милан... са отбори, които са се възползвали по най-добрия начин от корумпирано или/и нечестно съдийство, а след това са печелили КЕШ.
Дали отборите, които са щели вместо тях да играят да се представят по-добре? Не се знае, но се случва и в Англия, и в Италия.

Аз съм на мнение ,че 1-вите 10 отбора в Англия могат да се представят много достойно и хубавото на това първенство е ,че всеки бие всеки....Нормално е и там да има грешки ,или Шмелси да се нашанват от време на време , но за мен това е най-честното първенсто в Света...
Италия е друга работа.... Там черното тото играе още ,но преди няколко години направиха нещо нечувано като удариха Юве и Милан...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 апр 2010 12:46

:lol: Вие вече ги взехте.През зимата,заедно с един тим,дето стадиона му е до Централна гара и има базар за китайски стоки. :lol: Ако не можеш да познаеш,носи червено-черни раирани фланелки.И сега е на 2 място. :lol:
П.П.Последните 2 изречения са шега.Не може,да не си се сетил. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 04 апр 2010 13:05

garfild8 написа:

:lol: Вие вече ги взехте.През зимата,заедно с един тим,дето стадиона му е до Централна гара и има базар за китайски стоки. :lol: Ако не можеш да познаеш,носи червено-черни раирани фланелки.И сега е на 2 място. :lol:
П.П.Последните 2 изречения са шега.Не може,да не си се сетил. :)

И към синия отбор приемаме драстични мерки! :) ...а помня аз след последните два мача,мерките бяха толкова добри,че полицията се налагаше да предприемат мерки срещу нашите мерки! :) По-горе един син фен написа че и двете дузпи били чисти! Айде за дузпата на локото съм съгласен! ОБАЧЕ вашата дузпа е супер смешна,а ти си два пъти по-смешен че казваш че има такава! И на мача с литекс сорехте че нямало засада! Да ама имеше чиста засада! :) Някой ден всичко ще ви се върне ! Ай със здраве!
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

RAYAN
Контакти:

Мнениеот RAYAN » 04 апр 2010 14:16

Добре, аз ли съм виновен [ казвам аз, защото съм от Столицата и Левски ] че дори и след комунизма, отборите от провинцията, си подаряват играчите на софийските отбори ?
И то най вече на градовете ? И то по точно, на един от грнадовете ?
Нормално, когато най добрите играчи са в Левски и ЦСКА, те да стават шампиони !
Тук, колкото и да се опитвате да вкарате задкулисни игри и тем подобни съдииски, това не е причината, за ваше най голямо неудоволствие ! :mrgreen:
И вие го знаете много добре :lol:
Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 04 апр 2010 15:57

RAYAN написа:Добре, аз ли съм виновен [ казвам аз, защото съм от Столицата и Левски ] че дори и след комунизма, отборите от провинцията, си подаряват играчите на софийските отбори ?
И то най вече на градовете ? И то по точно, на един от грнадовете ?
Нормално, когато най добрите играчи са в Левски и ЦСКА, те да стават шампиони !
Тук, колкото и да се опитвате да вкарате задкулисни игри и тем подобни съдииски, това не е причината, за ваше най голямо неудоволствие ! :mrgreen:
И вие го знаете много добре :lol:

Напълно съгласен!
Столицата не е виновна за това че ние си подаряваме играчите!Ние много добре го знаем(ама някои се правят).Задкулисните игри и тем подобни,също нямат никакво място тук.Но може да се каже че един от грандовете е много виновен,за разлика от един друг от грандовете!И това прекрасно го знаем!За наше най-голямо неудоволствие,преди има-няма около 50 години бием ЦСКА в София и после девоенизират Черно Море.!!!!!!!!!!!!!Все едно да отпишат Левски от МВР!!!!!!!!!!!!!!ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ??????????????
(това много добре си го представете!)
Пич,ти НАЙ-МАЛКО СИ ВИНОВЕН!
"Плачи дете,баща ти е невинен!"
(това го пиша аз, понеже не съм от Столицата!)
(А бат'Бойко каза :"Приоритет ще е развитието на столицата")

:mrgreen:
Аз ли съм виновен????????????????????????????
(За мен става въпрос,не за теб!)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 апр 2010 16:04

Не знам какво другите знаят. Аз знам, че в един ранен период на комунизма, нарочно всичко се е концентрирало в столицата по съветски модел. Провинцията не се е подтискала. Нещата са ставали почти естествено - по волята на партията. Фестивалният комплекс във Варна е едно от малкото изключения, които потвърждават правилото. И Пловдив и Варна при други обстоятелства щяха да изглеждат различно. Но сме си имали Партия.
Истината е обаче в разнообразието. Така че ... това е. А иначе само сърбите са постигнали нещо значимо в клубния футбол от балканците, но тях ги е имало и преди Тито.
Последна промяна от metodito на 04 апр 2010 16:10, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”