И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-В НЕДЕЛЯ НА ТИЧА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-В НЕДЕЛЯ НА ТИЧА

Мнениеот Veso1913 » 02 апр 2010 00:23

Най после и аз да напиша нещо.Малко ми се поизбистри главата след вчерашната загуба.Не ми се пишеха глупости след състоянието на афект от вчера.Че ме държа до сега.Болката остава и няма да отшуми скоро.Според мен изтървахме шанс какъвто се пада веснъж в живота.Аз си мисля че няма да имам щастието да видя по добро стечение на обстоятелствата.В неделя на Тича?Ами разбира се!Къде другаде?Обикалял съм страната когато отбора играеше в Б група,че на Тича ли няма да отида сега?Криво ми е.Болно ми е.Но това е футбола.Създава такива емоции.И хубави и отрицателни.Няма само радост.Има и мъка.Голяма мъка.На каквато сме се нагледали на Тича през годините.И когато си помислихме че вече докосаме трофей,Бог ни обърна гръб.И то в навечерието на ВЕЛИКДЕН.Съдба.Какво можем да направим ние,обикновените фенове на Черно море?Ами да отидем на Тича и отново да подкрепяме нашия си отбор.Нека покажем че независимо от всичко,сме зад отбора.С една загуба света не свършва.И искам да ви помоля да не плюете по играчите.Перифразирайки една поговорка-те толкова си могат,не стреляйте по тях!Мигар играчите не са искали победата?Или изтърваха дузпите нарочно?Какво искате от Адемар и Ели?За мен всички играха на ниво,но напрегнати до краен предел,за което вина имаме и ние.Натоварихме ги с очаквания за лесна победа и играчите се вдървиха.Сега им трябва спкойствие.Време за размисъл.Никакви Европи тази година.Да се поуспокоят,да се оправят контузените и евентуално да закупим още един ляв бек.Това е единственото място,където нямаме алтернатива.Схемата беше сбъркана.Но това е избора на треньора.Каквато и схема да беше избрал,при загуба е грешна,а при победа -невероятна.Сигурен съм,че този отбор има много сериозен потенциал,с една добра резервна скамейка.Просто малшанса при контузиите.Как може да се контузят абсолютно есичките ни играчи които правят играта?Изхождайки от тази позция си мисля че вината на Попов не е чак толкова голяма.Допусна според ме грешки при воденето на мача,но кой съм аз че да го съдя?Имам диплома с лиценз ПРО ли?Играл съм в голям клуб ли?Учил съм се от Капело ли?НЕ!Просто един от многото,които ,,разбираме" от футбол.Извинявам се за многословието,но се мъча да си излея мъката по някакъв начин.Надявам се да ме разберете и в неделя наистина всички които обчат Черно море на Тича.Останалите които няма да дойдат ще ги рабера.Те са фенове на верния път.Когат отбора върви,са с нас.Когато падаме ги няма.Навсякъде има такива хора за съжаление.Успех на моряците в неделя!Завинаги с тях!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 02 апр 2010 09:01

Да всеки е прав за казаното тук ,но ние наистина трябва да си покрепяме обора ...ПО-ТОЧНО ИМЕТО ,,ЧЕРНО МОРЕ '' ,не тия подобия на футболисти ...Определено половината трябва да си заминат ...Но и без платени трансфери ,нека да се радваме на това което имаме ,защото може да е много по-зле..

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 02 апр 2010 09:14

Колега не говори глупости. Къде ще ходим??? На кое ГОРЕ? След мача със Сливен терена беше лош, след мача с Берое нямахме късмет, след Перник толкова можем с младежите,след Локото бяхме мъже след като ни скриха топката на Тича,Черноморец ако си бяха вкарали дузпата колко щеше да свърши мача???? Защо се опитвате да правите истинските фенове на Балъциии???? Нямате срам както и най-успелия Треньор в нашата историа. Вървете и пълнете гушите на Тимаджиите. Досега съм ходил 5-6 пъти за второто полувреме на Тича но съм плащал цял билет защото си мислех че наистина имаме отбор. Но не би. Приятно изкарване в неделя. :shock: :shock: :shock:[/quote]

Ти явно си много прост и нямаш място на ,,ТИЧА'' дори и за второто полувреме ...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 апр 2010 11:04

Неделя сме на Тича, но предчуствам, че пак ще се издъним.... ако Велизар не промени нещо по-драстично. Да пусне Румбата, Тошко Колев, Капитанов ако щеш... искам тях да гледам в нападение, вместо да ми се преквалифицират разни играчи да атакуват, а пък те не могат. Това, което Ели Маркес прави... е да бяга по фланга като има празни пространства и да центрира. Не може добре да се лъже, не може и да шутира и да вкарва голове, освен ако не стане някоя случайност. Ако пак ще се разчита само на 1 играч да вкарва гол.... 100% ще се издъним. Иска ми се да видя драстична промяна в схемата и изпълнителите. Ратников още един мач не сме го видяли да почва титуляр. Влиза момчето 10 мин. преди края на мача и не може да свикне с положението на терена.. или докато свикне и той мача свършил. Искам да го видя като титуляр най-после, всеки мач прави голове. :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 02 апр 2010 11:18

А как според теб се проявява мъката и тежката обида от яловата и бездушна игра?
С ръкопляскания и усмивки за наемниците?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 02 апр 2010 12:03

Играчи като Заков,Лазаров,Бачев нямат място в този отбор,но не в това е проблема сега.Ще биеме Спортист и то с разлика сигурен съм,но това няма никакво значение вече..
Далеч по важно е какво ще става с отбора и по точно колко пари ще налеят собствениците.Не съм съгласен че това е шанс веднъж в живота..Бяхме доста по близо на финала с Литекс отколкото сега,а иии имаме ли отбор в България може да се бие всеки..Или да докарат някой като Стойчо-много пари-но 99% резултати,или да върнат Кольо ако той иска..друг варянт просто НЯМА,и колкото по скоро се изясни толква по добре..

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 апр 2010 13:18

ЧерноМореВарна написа:А как според теб се проявява мъката и тежката обида от яловата и бездушна игра?
С ръкопляскания и усмивки за наемниците?

Точно така.Три мача,300 минути без гол,иди ела,ако бяхме отстранили Калиакра.По-лошото е че,по този начин не върви.Гочето Василев с 6 защитника,направи дубъл преди 13 години,а Попа със 7 защитника,гол не може да вкара.Е такъв жалък отбор НЕ ИСКАМ да гледам.В сряда така се афектирах,още в редовното време.Да не говоря за продължението и капака с дузпите.Със Своге сигура няма да ги гледам,даже и по ТВ.После ще ги видя и в Ловеч.Ако загатнат че,могат да играят по-нататък може да ида да ги гледам.Най-рано с Мездра,но още не съм сигурен че,искам да ги гледам.
Само Черно море.

Тодор Батков
Контакти:

Мнениеот Тодор Батков » 02 апр 2010 13:30

Sagittarius написа:Да,прав си,че е инатест Велизар,но след снощи мисля,че някои ще изхвърчат завинаги.Говоря за Заков,Андонов,Лазаров,Кулибали-пълнежчето на групата за мача,както и за смешниците на терена Ели Маркес и Адемар.Особено съм разочарован от черньовците вчера,Тошко е пъти над нивото на глупавия Адемар,а Велизар залагаше на тях заради опита им,но след снощи-надали.Мисля,че ощше в неделя ще видим Черно Море проект 2010 включващ Тошко и Ратников титуляри,смешките - извън групата,а там да влезнат Румен Николов и Капитанов.Но вчера се наслушах на откъслечни реплики на псевдо-фенове на Черно Море от сорта "повече няма да стъпя","защо дойдахме в Каварна" - ами ако не стъпим ние кой ще стъпи тогава?И в крайна сметка кой е Черно Море?Прекрасните фенове или онези палячовци Маркес,Адемар,Заков,Андонов и Лазаров?Те са преходни,ние оставаме.А за ходенето до Каварна - ами Черно Море пада,и ние падаме с него,по-яко ми е,че съм паднал заедно с отбора,отколкото отбора да е паднал без мен.Така мисля аз,мисля и,че Велизар ще размаха метлата,мисля и,че като се върнат Жоро,Дани Г и влизането на по-младите момчета ще ни дадат повод за гордост до края.Разликата до 3-тия не е голяма и трябва да гоним ЦСКА,дори и само за това,че ще трупат опит младоците в битки за челни позиции и ще играят под знамето на големите цели.Всичко е опит,който ако не сега ще ни се изплати след година или две.

Кой е този Андонов?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 апр 2010 13:40

Това не бе просто един загубен мач,както се опитват някой да омаловажат.Това бе един изтърван златен шанс, който се случва на 100 години веднъж!-и то не само за Купата,но и за Първенство,където Левски и ЦСКА дори са под нивото на следващите ги 5-6 отбора.
Тази загуба от Калиакра ще има последствия години напред. Велизар,обърка всичко в този мач/тактика,състав,смени/ Адемар има място в отбора.А, за титуляри не стават по една или друга причини : М.Петков,Заков,Аврамов,Кулибали,М.Лазаров,Бачев,Ст.Стоянов.
Дано видим срещу Своге Р.Николов и Капитанов

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 02 апр 2010 13:43

"Заради натрупани жълти картони Ради Бачев ще бъде наказан и ще пропусне неделното домакинство със „Спортист“ (Своге) от 14 ч. на стадион „Тича“. Очаква се в състава на домакините да има няколко вътрешни размествания, като за титуляри са гласени Тодор Колев, Георги Аврамов и Даниил Ратников. „Моряците“ ще опитат да се извинят на феновете си за резила в Каварна с гръмка победа и зрелищна игра. "
Дано най - накрая ги видим в нормалния титулярен състав Г. Аврамов и Д. Ратников...
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Върни се в “Черно море”