КАЛИАКРА Е МНОГО СИЛЕН ДОМАКИН РАЗПОЛАГАТ С МНОГО ОПИТНИ ИГРАЧИ
СПОДЕР МЕН КАЛИАКРА Е ФАВОРИТ (Лично мое мнение)
Калиакра отстрани Черно Море с дузпи и е на полуфинал
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Напред към Каварна!!!
В 19:00 започва мача
След всичките приказки и запазени играчи нямат право на друго освен на победа!
Аз съм там с пълна кола хора (4
)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
- Ticha
- Контакти:
Съдийската тройка за мача в Каварна е вече е ясна. Главен съдия - Николай Йорданов с помощници Венцислав Гаврилов и Веселин Мишев. И тримата са от София. Четвърти съдия - Станислав Тодоров от Шумен.
Дани Георгиев днес ще мине контролен преглед и ще стане ясно дали ще може да играе в Каварна.
Най-добрата новина от днес е че Капитанов е викнат в лагера на юношеските национали за двата контролни мача с Финландия.
Дани Георгиев днес ще мине контролен преглед и ще стане ясно дали ще може да играе в Каварна.
Най-добрата новина от днес е че Капитанов е викнат в лагера на юношеските национали за двата контролни мача с Финландия.
А някой има ли инфо за цената на билета? И макар че съм на 99% убедена в отговора, да попитам все пак дали не важат клубните карти 
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Ех предното гостуване в Каварна беше голяма веселба, но това за съжаление ще го пропусна, както и всички мачове на Черно Море през пролетния полусезон.
Успех моряци!
Успех моряци!
- Ticha
- Контакти:
iskrichka написа:А някой има ли инфо за цената на билета? И макар че съм на 99% убедена в отговора, да попитам все пак дали не важат клубните карти
Цената на билета е 4 лв. Освен ако няма някаква разлика в цената на билета за гостуващите фенове, но едва ли...
Ticha написа:iskrichka написа:А някой има ли инфо за цената на билета? И макар че съм на 99% убедена в отговора, да попитам все пак дали не важат клубните карти
Цената на билета е 4 лв. Освен ако няма някаква разлика в цената на билета за гостуващите фенове, но едва ли...
Точно да ти кажа пък може билета за нас да е от 5 до 7 лева!
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!
Успех,"моряци"....Тежък мач ви чака,но предвиждам победа с 1-2 за ЧМ