Черно Море- Берое СЗ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море- Берое СЗ
Предвид ..баните контузий ще е доста трудно днеска но каквото стане.ЧЕРНО МОРЕ ОЛЕ!
- greenlandia
Брей,брей,
като Ви гледам прогнозите ,все едно ще играете грещу Гигант Белене,3:0,3:1
Айде да говорите след мача,Аз пък казвам че тоя мач няма да го загубим!
като Ви гледам прогнозите ,все едно ще играете грещу Гигант Белене,3:0,3:1
Айде да говорите след мача,Аз пък казвам че тоя мач няма да го загубим!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Приятелю,щях да се притснявам изключително много ако играехме срещу Гигант Белене.Ние си умираме да падаме от такива отборчета.Повярвай ми,вас няма как да ви подценим.Просто няма мегдан за подцвняване.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Приятелю,щях да се притснявам изключително много ако играехме срещу Гигант Белене.Ние си умираме да падаме от такива отборчета.Повярвай ми,вас няма как да ви подценим.Просто няма мегдан за подцвняване.
Така е greenlandia.Не знаеш ли,че много често се дъним със слабаци,а вие наистина не сте.Ще ви бием трудно днес и ще ви стискаме палци,другата сряда срещу хората на Андоне.

Само Черно море.
Достатъчно е да се спомене името на Илиан Илиев за да знаем, че мача ще е много труден! Все пак мисля, че ще победим с един гол разлика!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
3:1..Много важна победа ще е това..
- Sagittarius
Много тежък мач.Познаваме Илиан Илиев и неговите безспорни качества,както и тези на добрия отбор,който е сглобил с доста бивши наши момчета.Слави Жеков няма да играе за Берое и това е добре за нас.Остава да се справим с крайно опасния Искрен Писаров и половината мач е спечелен,но видяхме,че Данчо Тъча от Локо Пд беше във вихъра си срещу Ради Бачев,а Писаорв е по-бърз и по-опасен.Велизар съм сигурен,че ще вземе мерки да го спре.Иначе куп контузени и все основни играчи,но пък в игра се връща Сашо беройския,дано покаже това което показа с Локо Пд.Разчитам на Дани Димов и Борносуза да поведат отбора към 3-те точки,както и Тошко Колев да е титуляр.В защита ясно,на врата супер Илко,но липсата на атакуващ халф зад нападателите може и да натежи,дано компенсираме с чудесните далечни тупалки на Димов и Борносуза 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Стрелец,мисля че,дойде момента на Ратников.Зад нападателя,мисля че,ще се справи.
Само Черно море.
-
- Контакти:
Пиргов
Сашо Сашко Танко Ради
Ели Маркес Дани Димов Борносузов Адемар
Ратников
( Дани Георгиев Тошко Колев)
Божилов
Според мен това е състава, в зависомост от състоянието на Дани Георгиев, но мился че с оглед на следващите мачове Вили няма да рискува с него днес. Успех на момчетата!
Сашо Сашко Танко Ради
Ели Маркес Дани Димов Борносузов Адемар
Ратников
( Дани Георгиев Тошко Колев)
Божилов
Според мен това е състава, в зависомост от състоянието на Дани Георгиев, но мился че с оглед на следващите мачове Вили няма да рискува с него днес. Успех на момчетата!
Успех, Моряци!