Екскурзия за мача със Сливен ?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Екскурзия за мача със Сливен ?
Ф.К.Ч.М.
andro___1 написа:няма смисъл да биете толкова път ,2-0 за сливен
обаркал си 2:0 за МОРЯЦИТЕ
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

POPAY1913 написа:екскурзията до сливен е 10лв.записвания във фен клуба,тръгване в понеделник 9и30!друг път когато ви интересува нещо проверете в нашият форум,а не в гонг!
Защо да не проверят и тук, така ще го видят възможно най-голям брой хора...Няма логика в думите ти!
POPAY1913 написа:екскурзията до сливен е 10лв.записвания във фен клуба,тръгване в понеделник 9и30!друг път когато ви интересува нещо проверете в нашият форум,а не в гонг!
Първо, тонът ти е излишен и второ, след като "официалния сайт на Черно море" няма форум, всеки е свободен да пише където пожелае, пък и такава информация трябва да е обществено достъпна, а не само за потребители на определен сайт или форум.
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
ще пробвам с друг тон...следващият път скъпа и ненагледна, за информация свърза относно екскурзия организирана от фен клуба,провери в сайта на ЕОН.той предполагам е доста популярен и посещаван!!!
POPAY1913 написа:ще пробвам с друг тон...следващият път скъпа и ненагледна, за информация свърза относно екскурзия организирана от фен клуба,провери в сайта на ЕОН.той предполагам е доста популярен и посещаван!!!
Няма нужда да се отнасяш така към момичето, да не говоря, че не си прав в случая!
Хората в този форум имат правото да питат каквото и да е било, да се интересуват от каквото и да е било и да пускат каквито и да е било теми, стига да са съобразени с правилата на същия......
Така, че забележките ти не са уместни- поне за този форум!
Абе морски, ако си фен на морето ми е малко странно как си попаднал първо във форума на гонг, а не на другия форум, който от поне 3 години функционира. Ако нещо в него не ти изнася това е друг въпрос.
Ами най-добре пуснете една тема за това тук,или поне линк на форума мна Черно море,за да могат да влизат там и тези които например още не го знаят.Явно има хора които ги интересува отбора,но още не са стигнали до нашия форум.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Sagittarius
Приятно изкарване в Сливен,понеделник е,на всичкото отгоре и 3 часа и няма как,аз съм пас,стягам се за Каварна 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- zelena_varna
- Контакти:
Как определяте кой е фен на Моряците ? От това кой е регнат в еди си кой форум ли .........
Информация трябва да има във всички форуми !
Успех МОРЯЦИ !!!!!!!!!!!!
Информация трябва да има във всички форуми !
Успех МОРЯЦИ !!!!!!!!!!!!