Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Мнениеот zlatan » 25 фев 2010 15:17

Обичам много Варна ,нооооооооооо.Национал искате да имате-и сте прави.Моето мнение обаче е следното национал единствено може да бъде АЛ.Александров,други просто нямате-Манолов там конкоренцията в национала е жестока.Танка и Домакина помислете реално дали са за национала-смешно е.Разберете че не само с мениджъри се става национал.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 фев 2010 15:20

rsk написа:Не знам дали осъзнавате, ама ако всеки фен писне защо няма национал в отбора му и мъри се съобрази с него, то ще има разширен състав от 100 футболисти.

Искам да се промени практиката да се викат футболисти само от 2-3 отбора... това, че свършват по 1-2 място в класирането не означава, че в другите отбори няма някой футболист, който да свърши по-добра работа от псевдо-звездите в псевдо-грандовете. Мърльо вика "богоизбрани" футболисти само от тези "богоизбрани" 2-3 отбора....от време на време викне някой друг, колкото да замаже очите на хората, все едно наистина му влизат в плановете. В случая става дума за обективност малко или много.... тук не говорим за някой отбор от Б или В група, а за отбор от А група, който последните сезони достига до евротурнирите, финали за купата на България, предните места в класирането в първенството.... абе, колкото и да не са кой знае какви постиженията, можеше и да се погледне малко към отбора на Черно море :roll:

Дори, честно казано... според мен Даниел Димов има най-много място в национала. Който не го е гледал, да го наблюдава в мачовете ни, стига да няма травми и да не е на терена. След него слагам Сашо Александров (централния ни защитник) :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 25 фев 2010 15:26

zlatan написа:Обичам много Варна ,нооооооооооо.Национал искате да имате-и сте прави.Моето мнение обаче е следното национал единствено може да бъде АЛ.Александров,други просто нямате-Манолов там конкоренцията в национала е жестока.Танка и Домакина помислете реално дали са за национала-смешно е.Разберете че не само с мениджъри се става национал.

Точно в това е проблема - С. Стоилов тръби постоянно за проблеми при централните защитници, а все вика едни и същи лица. ( за Милиев съм съгласен, че има потенциал и трябва да се пробва). Не можеш да ме убедиш, че Иван Иванов и П. Николов превъзхождат Ж. Желев, А. Караславов, Иво Иванов или А. Александров, но шанс се даде само на Иво Иванов. Ж. Желев пък за пореден път е в плановете, но не е повикан.
И да, прав си не са само мениджърски интереси - има и раднинси.
Защо Ж. Миланов трябва задължително да е титуляр? Защо сега го натрапиха за ляв бек? Да ли дядо не е основата?

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 фев 2010 15:29

Ако е за този Сашко, който избяга от нас, да той определено е за националния и за чужбина даже, но да те поправя-той играе като десен бек или десен халф

не е за този Сашко, гледай малко футбол и тогава говори! света не свършва с Берое и не само при вас има футболист с името Александър Александров. хубаво че се махна кривия от тича, как щяхте да се оправяте?!
... и да А. Александров е готов за националния, аз съм от ЦСКА и отдавна ми се иска да го вземем на мястото на русия, а Димов за мен е новия Стилиян, но наистина трябва да се запази от контузии и да поиграе по-редовно. Чувам, че и Тошко Колев има потенциал, така че тича не ги мислете, да оправят Юрий Гагарин и са готови за УЕФАкъп!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 фев 2010 15:33

zlatan написа:Въпроса е че се вземат играчи като нашия Сърмов, който не може да спре топката или да подаде на повече от 10-15

ти си пълен улигофрен бе пич,след като говориш такива неща за наш футболист.Да защитавам го ,но го правя не защото със само левскар,а защото момчето има потенциал,защото поста на който играе Сърмата е най невралгичния в световния футбол,може би умните хора ще ме разбрат,но не и ти защото си прекалено плитък.

Сърмов е пълен смешник! тоя пост верно е най-невралгичния, точно за тов ане може националния да играе с такива смешници на него! честно казано не знам кой става - няма да кажа Б. Галчев или Тошко Янчев, не съм от тоя тип фенове, но и наистина не мисля че Сърмов има място в националния!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 25 фев 2010 15:34

zlatan написа:Въпроса е че се вземат играчи като нашия Сърмов, който не може да спре топката или да подаде на повече от 10-15

ти си пълен улигофрен бе пич,след като говориш такива неща за наш футболист.Да защитавам го ,но го правя не защото със само левскар,а защото момчето има потенциал,защото поста на който играе Сърмата е най невралгичния в световния футбол,може би умните хора ще ме разбрат,но не и ти защото си прекалено плитък.

Страшен е Сърмата. Уникат. 10 пъти по-добър е от Стенли и Пелето взети заедно.
Аз не мога да му понасям дърварските изпълнения, ти ми говориш да го защитавам. Има само един удър и нищо друго.
В българския футбол е пълно с такива халфове играещи на "най-невралгичния пост в световния футбол", но след Видолов няма нито един градивен полузащитник. И за какъв потенциал говориш? Той е вече на 24 години (навършени, набор 85 е) и е изграден футболист.
Играч с потенциал в А група е Диего от Литекс (няма още 18 години), а и играе като плеймейкър - дано да го натурализират.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 фев 2010 15:42

Dobri написа:

Аз не мога да му понасям дърварските изпълнения, ти ми говориш да го защитавам. Има само един удър и нищо друго.
В българския футбол е пълно с такива халфове играещи на "най-невралгичния пост в световния футбол", но след Видолов няма нито един градивен полузащитник. И за какъв потенциал говориш? Той е вече на 24 години (навършени, набор 85 е) и е изграден футболист.
Играч с потенциал в А група е Диего от Литекс (няма още 18 години), а и играе като плеймейкър - дано да го натурализират.

играчи с голямо бъдеще са и Терзиев от Черноморец и Г. Миланов от Литекс, Спас Делв като си оправи завършването също- все п;ак е на 20 години!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 25 фев 2010 15:46

captain_drifuss написа:
Dobri написа:

играчи с голямо бъдеще са и Терзиев от Черноморец и Г. Миланов от Литекс, Спас Делв като си оправи завършването също- все п;ак е на 20 години!

Прав си. Идеята ми беше, че играчите с потенциал са на по 17 до 20 години. Тези на 25 са вече напълно развити.

ПП Към Златан. На колко години бяха двамата Петрови на мача с Хърватия 2002? А на колко бе Бербатов? Или те бяха вундеркинди във футболното си развитие? Пропускам Оуен, Руни, Швайнщайгер, Мертезахер, Меси, Подолски, Роналдо и др.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 фев 2010 15:54

какво сме разводнили, нали за националния отбор и новите възможности е темата, ние за тов апишем! а и аз си казах мнението, че трябва да го викне. не харесвам русия, а пламен николов е пупмал, не става за националния

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 фев 2010 15:57

Мърльоооооооооооооооооооо, айде замисли се малко ве.... направи най-доброто за България и националния отбор, не само да ги викаш едни и същи дето са от по-симпатични отбори..... и после да се проваляме в квалификациите, защото не използваме най-доброто :evil: :!: :evil: :!: :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”