Вероятна стартова 11-ка на Черно море и резервите

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

4MVN
Контакти:

Re: Кои двама футболиста да останат в Черно море?

Мнениеот 4MVN » 31 яну 2010 16:11

Велизар има проблем и то голям...Тия двамата Аврамов и Кръстев си ги доведе той ,защото не е тайна на никой ,че са му приятели...Хубаво е да им помогне ,но да не забравя ,че те ако не се справят добре ,определено ще го отнесе той самият...Колкото до Ратников ,добре играе ,но пак не може да се каже нищо за времето от както е на проби...Според мен ;.Аврамов и Ратников да ,но този Кръстев/културиста/ не мисля ,че мястото му е в ,,Черно море'' дори и за проби... Казвам да за двамата ,защото толкова за без пари...Божилов също не е за отбора ,но ето пак същата причина ...Успех на Велизар ,защото всички ще бъдат отгоре му ако не се впишат в състава...

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 31 яну 2010 16:12

Аз също мисля че Ратников има бъдеще при нас дано да остане, а относно М.Петков мойте уважения беше футболист навремето но за мен няма място в отбора като играч

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 яну 2010 17:08

Дано да стане с Ратников,защото по визитка и по това,че вкарва голове и тука - това е човек с позиция на терена като Жоро Илиев и бележещ голове-пак като Жоро,а точно Жоро няма смяна и аз виждам точно в Ратников негова алтернатива ако не е на терена по някаква причина.Все пак Велизар си знае най-добре,а и както казах-още не са дошли контролите със сериозни съперници от ранга на Стяуа ;)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Alexandrov93
Контакти:

Вероятна стартова 11-ка на Черно море и резервите

Мнениеот Alexandrov93 » 31 яну 2010 17:55

Как смятате?Селекцията почти приключи,чака се един нападател само..засега аз смятам следното :

Илко Пиргов(Карамфил Илчев)

Сашо Александров(Мамуту Кулибали)
Танко Дяков(Някой младок)
Никола Домакинов(Мишо Лазаров)
Адемар(Радо Бачев)

Ели Маркес(Георги Аврамов)
Дани Димов(Наско Борносузов)
Жоро Илиев
Даниел Ратников(Тошко Колев,Дани Георгиев)

Миро Манолов(Герасим Заков)
Данчо Юруков(Георги Божилов)

Кръстев,Стоянов(колкото и да е дал за клуба вече не става според мен :( ),Милен Петков трябва да се махнат от клуба !На Милен и Стънката може да се даде работа в клуба.Нов нападател лично според мен не ни трябва,ако ще има нов трансфер ни трябва защитник.Защото нямам вяра в Мишо Лазаров,въпреки че попринцип е централен защитник,а ако не продадем Сашко Александров ще е най-добре..за клуба :)
Последна промяна от Alexandrov93 на 31 яну 2010 17:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Вероятна 11ка и резервите и?

Мнениеот cska_90 » 31 яну 2010 17:57

Alexandrov93 написа:Как смятате?Селекцията почти приключи,чака се един нападател само..засега аз смятам следното :

Адемар(Радо Бачев)

Жоро Илиев

Кръстев,Стоянов(колкото и да е дал за клуба вече не става според мен :( ),Милен Петков трябва да се махнат от клуба !Нов нападател лично според мен не ни трябва,ако ще има нов трансфер ни трябва защитник.Защото нямам вяра в Мишо Лазаров,въпреки че попринцип е централен защитник,а ако не продадем Сашко Александров ще е най-добре..за клуба :)

Е добре де Сашо Александров не е ли централен защитник, а не бек???
Изображение

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 31 яну 2010 17:58

Не говоря за Сашко който отива в Шериф,а за бека който го взехме от Берое :P

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 яну 2010 18:06

Ратников е опция за Жоро Илиев,но не виждам защо го слагаш титуляр за сметка на един от най-добрите ни играчи и двигатели на отбора - Дани Георгиев.Също имай предвид,че Юруков е след тежка контузия,възстановяване,докато влезе във форма - поне 5-6 кръга го виждам на пейката за сметка на Божилов или на 5-ти халф.Виждам битка за левия бек между Бачев и Адемар,а Ели Маркес може и да седне на пейката за сметка на Аврамов или на Д.Георгиев когато отляво се върне Юруков.Предвиждам известни колебания в защита,поне докато Дяков и Домакинов(Кулибали) напипат ваксата...досега врътките тука бяха Сашко твърдо и другите бяха в ротация,Сашко покриваше много грешки,но сега ще е по-трудно.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 31 яну 2010 18:54

Alexandrov93 написа:Не говоря за Сашко който отива в Шериф,а за бека който го взехме от Берое :P

Аха да бе верно-забравих!!!! :lol: :lol:
Изображение

MOREE
Контакти:

Re: Вероятна стартова 11-ка на Черно море и резервите

Мнениеот MOREE » 31 яну 2010 19:15

А каде са нападателите
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

4MVN
Контакти:

Re: Вероятна стартова 11-ка на Черно море и резервите

Мнениеот 4MVN » 01 фев 2010 10:41

Alexandrov93 написа:Как смятате?Селекцията почти приключи,чака се един нападател само..засега аз смятам следното :

Адемар(Радо Бачев)

Жоро Илиев

Кръстев,Стоянов(колкото и да е дал за клуба вече не става според мен :( ),Милен Петков трябва да се махнат от клуба !На Милен и Стънката може да се даде работа в клуба.Нов нападател лично според мен не ни трябва,ако ще има нов трансфер ни трябва защитник.Защото нямам вяра в Мишо Лазаров,въпреки че попринцип е централен защитник,а ако не продадем Сашко Александров ще е най-добре..за клуба :)

Цъгласен съм с теб ,но само махни Сашко той вече не е при нас ,,и не отписвай Стоянов..за нападател включи и Заков

Върни се в “Черно море”