Левски иска Сашо Александров от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Re: Левски иска Сашо Александров от Черно море

Мнениеот veselin72 » 25 яну 2010 19:53

в берое удариха на камък , сега се пробват при нас.... :mrgreen:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 яну 2010 19:56

Иво Иванов от Берое е много скъп за Левски.Цена-250000 лева.Сашко Александров явно в очите на бай ви Ганя е по-евтин.За разлика от бероеца,този има доста мачове в евротурнирите,играе на едно много добро ниво вече три години.Абсолютен първи избор на треньорите.Играч с всички изгледи да стане поредната легенда на Тича.Нещо като Тодор Марев.Преди два дена с нов договор до 2013година.Шефовете на моряците заявиха в прав текст,че играчи в България няма да продават.Но знае ли човек?Една оферта от примерно 1000000евро+50% от бъдещ трансфер,може да обърне нещата на 180 градуса.Батков се налапа с пари сега и може да се раздели с някаква сума.Но от друга страна нашите шефове показват една праволинейност при такива ситуации.Лишиха се от услугите на играч като Периш,но стана на тяхното.Мисля си че този трансфер няма никакво бъдеще,но ще видим.А и кой играч бихме взели от Герена?Аз поне не виждам някой който да е по-добър от тези които имаме в момента и да стане евентуална размяна.Ако някой мисли по-различно,нека сподели някои имена на героите от Левски за размяна.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 25 яну 2010 20:02

Veso1913 написа:Иво Иванов от Берое е много скъп за Левски.Цена-250000 лева.Сашко Александров явно в очите на бай ви Ганя е по-евтин.За разлика от бероеца,този има доста мачове в евротурнирите,играе на едно много добро ниво вече три години.Абсолютен първи избор на треньорите.Играч с всички изгледи да стане поредната легенда на Тича.Нещо като Тодор Марев.Преди два дена с нов договор до 2013година.Шефовете на моряците заявиха в прав текст,че играчи в България няма да продават.Но знае ли човек?Една оферта от примерно 1000000евро+50% от бъдещ трансфер,може да обърне нещата на 180 градуса.Батков се налапа с пари сега и може да се раздели с някаква сума.Но от друга страна нашите шефове показват една праволинейност при такива ситуации.Лишиха се от услугите на играч като Периш,но стана на тяхното.Мисля си че този трансфер няма никакво бъдеще,но ще видим.А и кой играч бихме взели от Герена?Аз поне не виждам някой който да е по-добър от тези които имаме в момента и да стане евентуална размяна.Ако някой мисли по-различно,нека сподели някои имена на героите от Левски за размяна.

1000000евро+50% от бъдещ трансфер :o :o :o
Ако не друго,поне имаш чувство за хумор ;) Ние искаме(евентуално)А.Александров,а не да купуваме целия отбор на Черно Море.Явно не си разбрал ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 яну 2010 20:09

Я по добре си купете някой друг отбор.Може да вземете този на Спартак за 100000 лева.Само дето все още нямат вратар,но за вас не е проблем.Стига да е евтино.Абе човек,казваш че имам чувство за хумор.А вие?Не можете да купите един Крив за 40000 евро,тръгнали да търсят играчи дето струват пари.Не жълти стотинки.Защо не се прибраха със самолет от Варна,а се прибраха с автобуса?Надявам се да се сетиш. ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 яну 2010 20:14

Момчета реагирате първосигнално всички :)

1. Черно море нямат финансови проблеми за да си продават футболистите
2. Ако все пак се стигне до евентуална продажба, то няма да е за жълти стотинки
3. Вземайки в предвид това което споделих в точка 1, Черно море могат да определят цена каквато си пожелаят.

Последните години редовно играят в ЕКТ, така че добрите футболисти в отбора им са забелязани отдавна, а и менажерите постоянно предлагат същите, тъй че винаги може да го трансферират когато решат.
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 25 яну 2010 20:18

Veso1913 написа:Я по добре си купете някой друг отбор.Може да вземете този на Спартак за 100000 лева.Само дето все още нямат вратар,но за вас не е проблем.Стига да е евтино.Абе човек,казваш че имам чувство за хумор.А вие?Не можете да купите един Крив за 40000 евро,тръгнали да търсят играчи дето струват пари.Не жълти стотинки.Защо не се прибраха със самолет от Варна,а се прибраха с автобуса?Надявам се да се сетиш. ;)

Не сме токова зле,че да няма 20-30 хил. лева за чартър ;)
Просто се прибраха с автобус,защото дали ще стигнат до Варна-до летището или до Шумен да се качат на магистралата,к.ра е един(с извинение).Затова се прибраха с рейс ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 яну 2010 20:19

SAMP написа:
Veso1913 написа:Я по добре си купете някой друг отбор.Може да вземете този на Спартак за 100000 лева.Само дето все още нямат вратар,но за вас не е проблем.Стига да е евтино.Абе човек,казваш че имам чувство за хумор.А вие?Не можете да купите един Крив за 40000 евро,тръгнали да търсят играчи дето струват пари.Не жълти стотинки.Защо не се прибраха със самолет от Варна,а се прибраха с автобуса?Надявам се да се сетиш. ;)

Не сме токова зле,че да няма 20-30 хил. лева за чартър ;)
Просто се прибраха с автобус,защото дали ще стигнат до Варна-до летището или до Шумен да се качат на магистралата,к.ра е един(с извинение).Затова се прибраха с рейс ;)

Това добре!А спартачето ще купите ли?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 яну 2010 20:24

SAMP написа:

1000000евро+50% от бъдещ трансфер :o :o :o
Ако не друго,поне имаш чувство за хумор ;) Ние искаме(евентуално)А.Александров,а не да купуваме целия отбор на Черно Море.Явно не си разбрал ;)

Тази цена му е малко бре пич- ти в кой свят живееш? За един от най-проспериращоите бранители в България...Комунизма отмина схавнете го- сега в днесшно време всичко струва пари и то много ;)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 25 яну 2010 20:24

Нормално като си ги бил с 4 парцала да ти искат играчите, само че и аз може да искам Меси, но дали ще дойде :lol: Левски могат да купят чорапите му

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 25 яну 2010 20:26

someone написа:cristely, PFC Litex има предвид за заяждане най-вероятно това, което си казал за Батков да плати заплатите на футболистите и ако събере някоя стотинка да прави запитване към Черно море... Първо от къде знаеш, че не плаща редовно ? А че не дава пари за трансфери е ясно вече хаха

Може и да е прозвучало обидно на левскарите, за което се извинявам. А информацията за проблемите с плащанията прочетох на сайта на спорт1.

Върни се в “Черно море”