Черно море задържа най-добрите до 2013 г.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Re: Черно море задържа най-добрите до 2013 г.

Мнениеот krum_kravov » 24 яну 2010 12:42

Ticha написа:
krum_kravov написа:Абе вие феновете на Ч.М. сте много докачливи- никога не приемате различно мнение. От Варна съм и не съм за варненски отбор, обаче мненията ви адски крайни и груби. От всички тези футболисти съм сигурен, че поне един ще ви разочарова занапред. Някога Алекс беше най-великия (прекалено добър бил за Левски) сега ще му устройвате ад във Варна. Разбирам ви, че сега ви е паднало да имате що годе стойностен отбор и някакви успехи (след дългите години в Б група, насадили у вас дълбоки комплекси), макар че вашите успехи какви са- победи над Искра Стал, Левски и ЦСКА- вие само за това говорите, забравяйки, че повечето от вас не са били родени при последната победа на Левски или участие в евротурнирите. Така че по-кротко бе хора, добър отбор имате, стискам ви палци за купата след като отстранихте моя отбор по категоричен начин с резултат и игра. Но спрете да говорите за синьо-червена мъгла, спрете да мислите ,че софийските отбори ви пречат и че ги подпират съдиите за ваша сметка. По-добре подкрепете Спартак за спасяването му, че да има на какво да се радвате после когато ги биете като тъпан.

Незнам кой е докачлив. Това си е една нормална тема за договорите на нашите футболисти. Никъде не се споменаваше друг отбор преди този изключително "недокачлив" коментар че ще се чудим половината как да ги разкараме. Не мисля че ако аз примерно бях написал такова мнение в някой чужд форум, реакцията щеше да е различна.

Съгласен съм с теб...

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 24 яну 2010 12:46

krum_kravov написа:
Ticha написа:
krum_kravov написа:Абе вие феновете на Ч.М. сте много докачливи- никога не приемате различно мнение. От Варна съм и не съм за варненски отбор, обаче мненията ви адски крайни и груби. От всички тези футболисти съм сигурен, че поне един ще ви разочарова занапред. Някога Алекс беше най-великия (прекалено добър бил за Левски) сега ще му устройвате ад във Варна. Разбирам ви, че сега ви е паднало да имате що годе стойностен отбор и някакви успехи (след дългите години в Б група, насадили у вас дълбоки комплекси), макар че вашите успехи какви са- победи над Искра Стал, Левски и ЦСКА- вие само за това говорите, забравяйки, че повечето от вас не са били родени при последната победа на Левски или участие в евротурнирите. Така че по-кротко бе хора, добър отбор имате, стискам ви палци за купата след като отстранихте моя отбор по категоричен начин с резултат и игра. Но спрете да говорите за синьо-червена мъгла, спрете да мислите ,че софийските отбори ви пречат и че ги подпират съдиите за ваша сметка. По-добре подкрепете Спартак за спасяването му, че да има на какво да се радвате после когато ги биете като тъпан.

Незнам кой е докачлив. Това си е една нормална тема за договорите на нашите футболисти. Никъде не се споменаваше друг отбор преди този изключително "недокачлив" коментар че ще се чудим половината как да ги разкараме. Не мисля че ако аз примерно бях написал такова мнение в някой чужд форум, реакцията щеше да е различна.

Съгласен съм с теб...

като си съгласен с колегата-вашия форум е малко по-ногоре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 яну 2010 12:47

Имаш предвид както вие носехте Батков на ръце,а сега го псувате ли :?: .Не,ще те разочаровам,точно тези с преподписаните договори винаги са били любимци на публиката и макар само 3-ма да са юноши на Морето от тях мога спокойно да кажа,че всички доказаха,че обичат Черно Море и зелената фанелка.Доказват го на терена с играта си и раздаването си и затова публиката ги обича.Но все пак-хвала на такива "варненци",спартаклия да беше щях да разбера :o
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 24 яну 2010 12:49

Съгласен съм с теб...[/quote]
като си съгласен с колегата-вашия форум е малко по-ногоре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Няма как да бъда ограничен в определен форум, понеже сте ни пряк конкурент. Това е форъмът на Гонг. В форумите в сайта на Ч. М. аз не пиша, сори...

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 24 яну 2010 12:53

Sagittarius написа:Имаш предвид както вие носехте Батков на ръце,а сега го псувате ли :?: .Не,ще те разочаровам,точно тези с преподписаните договори винаги са били любимци на публиката и макар само 3-ма да са юноши на Морето от тях мога спокойно да кажа,че всички доказаха,че обичат Черно Море и зелената фанелка.Доказват го на терена с играта си и раздаването си и затова публиката ги обича.Но все пак-хвала на такива "варненци",спартаклия да беше щях да разбера :o

Аз не мога да разбера какви сте пък вие, че да определяте кой е по-варненец от друг. Преди всичко сме българи. Само си ги мерите също като софиянци- същите сте, ама не го усещате. казвам го, понеже съм живял и в двата града. Ония се мисля за голяма работа, защото са софиянци, а вие- защото сте варненци. Нито те, нито ти можете да ми кажете аз какъв съм. Както и аз не мога да ти кажа, че съм по-голям варненец от теб.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 24 яну 2010 12:56

krum_kravov написа:Съгласен съм с теб...

като си съгласен с колегата-вашия форум е малко по-ногоре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Няма как да бъда ограничен в определен форум, понеже сте ни пряк конкурент. Това е форъмът на Гонг. В форумите в сайта на Ч. М. аз не пиша, сори...[/quote]
[offtopic]пиши на воля,чувствай се щастлив :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 24 яну 2010 12:56

Към тези играчи бих добавил Танко Дяков!

Крум от Левски,би ли казал кой е дразнещия те пост?
Сега кой те провокира?
Освен това искам да запитам:Само един модератор ли трябва да пази форума ни от заядливи навлеци?
Един друг мод се появява тук само да адвокатсва на провокатори!Няма ли да е по-добре да свие сърмите на своите,които ако си кютат в техния форум никой няма да им обръща внимание.Или пък онзи дето обикалял цялата земя с шалче в ръка,(ама ако може само в София да е),що не обикаля ами кисне тук?
Ако имате какво да пишете по темите - няма лошо!!!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 яну 2010 12:57

krum_kravov написа:
Sagittarius написа:Имаш предвид както вие носехте Батков на ръце,а сега го псувате ли :?: .Не,ще те разочаровам,точно тези с преподписаните договори винаги са били любимци на публиката и макар само 3-ма да са юноши на Морето от тях мога спокойно да кажа,че всички доказаха,че обичат Черно Море и зелената фанелка.Доказват го на терена с играта си и раздаването си и затова публиката ги обича.Но все пак-хвала на такива "варненци",спартаклия да беше щях да разбера :o

Аз не мога да разбера какви сте пък вие, че да определяте кой е по-варненец от друг. Преди всичко сме българи. Само си ги мерите също като софиянци- същите сте, ама не го усещате. казвам го, понеже съм живял и в двата града. Ония се мисля за голяма работа, защото са софиянци, а вие- защото сте варненци. Нито те, нито ти можете да ми кажете аз какъв съм. Както и аз не мога да ти кажа, че съм по-голям варненец от теб.

Ние сме от варненски отбор,ти от софийски.Кой е повече варненец?А това,че си от Варна и викаш срещу варненския отбор?ПРОДАЛ СИ СЕ ПРИЯТЕЛ :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 24 яну 2010 12:58

thebully написа:
krum_kravov написа:Съгласен съм с теб...

като си съгласен с колегата-вашия форум е малко по-ногоре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма как да бъда ограничен в определен форум, понеже сте ни пряк конкурент. Това е форъмът на Гонг. В форумите в сайта на Ч. М. аз не пиша, сори...[/quote]
[offtopic]пиши на воля,чувствай се щастлив :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic][/quote]

Смятам да спра, защото изместихме темата. Само ще кажа, че тези футболисти са добри...

Sagittarius, тихо- не разбираш, никога не съм викал срещу варненски отбор :(

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 24 яну 2010 13:56

Ако не е Перуката на пролет да слага съдии на Левски във всеки мач щяха да се борят със зъби и нокти да не изпаднат.

Върни се в “Черно море”