Георги Христов бартер за Кривия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Георги Христов бартер за Кривия

Мнениеот San-Jose » 04 яну 2010 13:39

Георги Христов е нещо като Какалов, но ще видим, първо дали ще го вземем, аз все още не мога да се начудя на некадърността на на някои национални селекционерчета, как играчи като Какалов, Георги Христов, Цветан Генков, Макриев са били национали, а Миро Манолов не е получил все още шанс или пък Камбуров, но там е ясно, че други интереси определеят повиквателните

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 яну 2010 13:39

Gonzo0009 написа:Само ми кажете за какво ви е този дървосекач Христов? :)

Дървосекач е при нас.При тях може да разкрие потенциала си. Справка Миро Манолов и Данчо Юруков.В ЦСКА пълни дупки при моряците най-добри.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 яну 2010 13:51

Aко това е вярно, това е поредната глупост на ръководството... При положение, че нападението е трагично, ти да си продаваш единия от 3-та нападатели в замяна на халф, си е пълна простотия... Но аз не вярвам това да е истина... :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 04 яну 2010 13:54

ЕМИЛ написа:
Gonzo0009 написа:Само ми кажете за какво ви е този дървосекач Христов? :)

Дървосекач е при нас.При тях може да разкрие потенциала си. Справка Миро Манолов и Данчо Юруков.В ЦСКА пълни дупки при моряците най-добри.

Е да,но не мога да разбера на какво се дължи това.Според теб?
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2010 13:55

UltraBlue написа:Aко това е вярно, това е поредната глупост на ръководството... При положение, че нападението е трагично, ти да си продаваш единия от 3-та нападатели в замяна на халф, си е пълна простотия... Но аз не вярвам това да е истина... :roll:

Най-трезвия коментар до момента.
Всички отбори у нас селекциите им ще се въртят около български имена и продаването на футболисти от настоящите селекции ще е голям минус, колкото и куци коне да са.
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 яну 2010 13:56

Gonzo0009 написа:Е да,но не мога да разбера на какво се дължи това.Според теб?

Според мен му тежи отговорността да бележи всеки мач.А и срещу нас отборите играят по един начин,а срещу Ботев по-друг.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 04 яну 2010 13:59

ЕМИЛ написа:
Gonzo0009 написа:Е да,но не мога да разбера на какво се дължи това.Според теб?

Според мен му тежи отговорността да бележи всеки мач.А и срещу нас отборите играят по един начин,а срещу Ботев по-друг.

аха,ясно...Има нещо такова.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 яну 2010 14:15

Реално има голям натиск към всеки един футболист на Левски и ЦСКА!Всички очакват от тях едвали не да мачкат опонентите си.Напрежението е твърде голямо и не всеки успява да го преодолее.Освен това как ще се почувствате ако постоянно има натиск и обиди отстрана на феновете за даден играч какъвто е Георги Христов!Мисля че е по-добре да направи трансфер в Черно Море да се види как ще се приспособи и после реално да се правят изводи.Аз твърдя че Георги Христов не е слаб нападател.
Последна промяна от Parmalat на 04 яну 2010 14:17, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 04 яну 2010 14:16

Хах вика разбрах от някъде , няма нищо такова според мен , Черно Море не им трябва да взимат Жорко :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 14:17

UltraBlue написа:Aко това е вярно, това е поредната глупост на ръководството... При положение, че нападението е трагично, ти да си продаваш единия от 3-та нападатели в замяна на халф, си е пълна простотия... Но аз не вярвам това да е истина... :roll:

При положение,че сме взели вече Антонов,че имаме Кръстовчев,Табаков,Жоазиньо,Н.Димитров,Йовов.Ал.Киров-христов става излишен.А основната идея за привличането на Кривия е връщането на левскарския дух в отбора.Вижда се,че в много мачове не достигат лидери.А с Бардон,Кривия,евентуално Топузаков,това ще се промени.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Черно море”