Калиакра-Черно Море 1/4 финал-Купа България

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Калиакра-Черно Море 1/4 финал-Купа България

Мнениеот Ticha » 18 дек 2009 11:59

boys85 написа:Перфектният жребий, пак ще залеем Каварна. Някой знае ли горе-долу кога ще се играе мачът и дали ще е преди началото на пролетния полусезон? :roll:

Засега е запланувано да се играе в началото на месец Март, но предполагам че ще зависи и от метеорологичните условия.

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 18 дек 2009 12:01

Sagittarius написа:Приемам жребия с неособен ентусиазъм.Не,че няма да отстраним Калярито или,че няма да си направим кефа за яко гостуване там :mrgreen: .Въпроса е,че твърдо исках ЦСКА или поне Славия.Първо-ние искаме Купата,а за да стигнем Купата трябва да минем през ЦСКА.Второ-мачът с ЦСКА който е неизбежен е по-добре да го играем във Варна на Тича в 1 среща,отколкото на Финал в София(или някъде другаде).Стигнем ли полуфиналите твърдо трябва да теглим ЦСКА.Иначе си очаквам шоу в Каварна,хубав град,симпатичен отбор,кмет-пич :mrgreen: .....другите мачове - желая успех на Берое,в този си вид ако мачът беше сега Берое смазваше ЦСКА просто там,но след Нова Година не знам дали ще имат същия силен отбор.Също не мисля,че Чавдар Етрополе е за отписване срещу надутия балон Славия,Вили Вуц срещу таквиа отбори вианги се дъни яко :lol:

Абсолютно съгласен съм с теб, и аз предпочитах ЦСКА или поне Славия тук в 1/4 финала, въпреки че ЦСКА най- вероятно ще направят по- добра зимна селекция от нас. Дано успеем да запушим дупките в отбора от към селекция през зимната паза. Успен на морето.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 18 дек 2009 12:05

Ticha написа:Засега е запланувано да се играе в началото на месец Март, но предполагам че ще зависи и от метеорологичните условия.

Ясно, мерси, май от националният селекционер най-вече зависи. :mrgreen:

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 18 дек 2009 12:05

Тоя мач няма да е по лесен , не го подценявяайте Филипов е добър треньор !!! Те слабите отбори вече отпаднаха :mrgreen:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 18 дек 2009 12:13

Смейте ми се,но според мене тежък жребий :mrgreen:
Освен с ЦСКА или Берое там,може би най-лошия.Трябва да ги бием задължително..имат отбор Калиакра.. :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 дек 2009 12:19

Трябва да ги отстраним Калиакра.Дано напролет с малко корекции,да бъдем по-силен тим.Успех моряци.
Само Черно море.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 18 дек 2009 12:38

Цонко вече е изпищял и е прав. Преди време Бекяров закла Черно море срещу Калиакра много зловещо. http://www.novsport.com/news71744_1007.html
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 18 дек 2009 12:42

dodo7271 написа:Цонко вече е изпищял и е прав. Преди време Бекяров закла Черно море срещу Калиакра много зловещо. http://www.novsport.com/news71744_1007.html

Нали трябва да оправдаят евентуална загуба преди мача и за това плямпат както направи и Гонзо.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 18 дек 2009 13:40

горе главите моряци,и аз исках Цска у дома на Тича,но уви,трябва да се мисли позитивно,Кариакра-Калиакра,този отбор ни отреди жребия днеска,и трябва да ги уважаваме като съперник,дано да вземем няколко нови футболисти,добра подготовка -с прилични отбори,и напролет живи здрави я подкарваме-пък каквото стане, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: пс-модераторите да се взимат в ръце,пак почна спаменето от страна на някой професори,на които мястото им -определено не е в тоя форум и в тая тема, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 18 дек 2009 13:48

Аз пък си пожелах точно Калярито,не защото са слаби-напротив даже са си мн добри за Б рфг.Каварна ми е като втори роден град,Цонко е пич,там съм мн често и какво по хубаво от 1 мач с Каляри...иначе никакво подценяване,бой и напред!!!Най добрия жребий,били сме вече там,победили сме ги и това е !!!Весели празници на всички в този форум,че даже и на левскарите от дългопол,кичево,тъпчилещово,дивдядово които влизат отвреме на време!!!
GO HARD OR GO HOME!

Върни се в “Черно море”