ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот Sagittarius » 08 дек 2009 11:37

Popeye написа:Левски щял да праща младите срещу Брестник , а ако бият после ще ги прати и в Рим за награда :shock:

Да пращат който искат и където искат,през Тича няма да преминат.Те са каталясали,в Сливен се видя нагледно това.Миро ще липсва,но те няма да са готови за Заков,което може да ги изненада лошо :mrgreen: .Очаквам сега молба за отлагане на мача....никакво отлагане :!: :!: :!: .Категорично излизаме на 12/13,те ако искат да идват,ако искат да пращат юноши,ако искат да се пестят за Рим - все ми е едно,важно е Черно Море да бие.

ПС:Ако пратят младите куци левскари в Пловдив Брестник ще ги смачка,а и дубъла им вчера игра и падна от Сливен-2 насред София :mrgreen: .Както казах-жребия е медец и само в интерес на Черно Море и нашите амбиции
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 08 дек 2009 11:38

Ако Брестник бие ще сте гости :roll:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 08 дек 2009 11:38

doxyto написа:Всички на стадиона в неделя !

Всичките мачове са в събота.Напред за купата моряци!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
redex
Контакти:

Мнениеот redex » 08 дек 2009 11:40

пичове спокойно.морето са слабички.е вярно е и ние не сме цъфнали.поне едно нещо е ясно стадиона ще е пълен до пукване и само левски пък да става каквото ще

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 дек 2009 11:41

За Левски мача в Рим е без значение, както всички останали досега в Европа. Отиват да видят папата и да паднат "колкото си може по-малко на 0" :)
Последна промяна от Sole на 08 дек 2009 11:43, променено общо 1 път.

eighteen

Мнениеот eighteen » 08 дек 2009 11:42

Абе пичове,какво Ви става? Не можете ли спокойно да гледате на един мач? Каква е тази злоба? Нали не искате да се гледа на Вас като на комплексари? Ами излезте,пред пълен стадион или както дойде,играйте,победете ако можете и се радвайте! Каква е тази злоба,това очакване тоя или оня да бътал Левски! Просто се дръжте нормално! Каква е тази истерия? Ако можете биете,ако не какво? Ще се гръмнете ли?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 дек 2009 11:45

Еднакво слаби сме...но аз си пожелах този жребий защото:
-Морето е домакин.Огромно предимство в единствен мач
-Левски играе 3 мача за 7 дена,3 гостувания,Морето-само един.

Ако и от това не може да се възползваме просто не знам.Остъаналия жребий ни дойде пък съвсем в бонус.Дано Литекс елиминира ЦСКА и Славия тресне Локо Сф.

ПС:Мача им в Рим не е без значение.Друго си е да имат в главата мисъл,че след 3 дена пак имат мач и то с Лацио.Мисли от рода на "колко ще ни ушият италианците" ще ги тормозят :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 08 дек 2009 11:49

Sagittarius написа:Еднакво слаби сме...но аз си пожелах този жребий защото:
-Морето е домакин.Огромно предимство в единствен мач
-Левски играе 3 мача за 7 дена,3 гостувания,Морето-само един.

Ако и от това не може да се възползваме просто не знам.Остъаналия жребий ни дойде пък съвсем в бонус.Дано Литекс елиминира ЦСКА и Славия тресне Локо Сф.

ПС:Мача им в Рим не е без значение.Друго си е да имат в главата мисъл,че след 3 дена пак имат мач и то с Лацио.Мисли от рода на "колко ще ни ушият италианците" ще ги тормозят :mrgreen:

забравил си си хапчетата пич :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 08 дек 2009 11:51

Този път ще ги смачкаме морето, сигурен съм.
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

eighteen

Мнениеот eighteen » 08 дек 2009 11:53

Мен ме кефи и заглавието на темата :) Какво велико има в жребий между Тича и Левски? Два слаби,тази година отбори! Нещо май или адреналина на автора му е в повече или..... не знам! :?: :?:

Върни се в “Черно море”