Черно Море-ЦСКА [събота,14:00,ст.Тича]

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Re: Черно Море-ЦСКА [събота,14:00,ст.Тича]

Мнениеот FK_Montana » 25 ное 2009 22:27

ЦСКА побеждава с 1 гол разлика
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
цска Аксаково
Контакти:

Мнениеот цска Аксаково » 25 ное 2009 22:28

Sagittarius написа:Нищо,нека някои си излеят простотията,давам поле за действие дори на човекоподобните примати като тоя интелект по-горе(докато Морския не му изтрие поста де :mrgreen: ).Тежко им и горко,ако ние-селянчетата пак ги надерем като предната година а :lol: .А ти аксаковски друже-да не стане пак да си заминете като по*рани от Тича а :?: .Кошничка викаш?За изпроводяк към Аксаково току виж пак си си натоварил неприятен резултат :mrgreen:

Тя надеждта умира последна нали знаеш, след Акулите нещо много си повярвахте, после да не кажете че сте били уморени :mrgreen: :mrgreen:
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 ное 2009 22:30

цска Аксаково написа:
Sagittarius написа:Нищо,нека някои си излеят простотията,давам поле за действие дори на човекоподобните примати като тоя интелект по-горе(докато Морския не му изтрие поста де :mrgreen: ).Тежко им и горко,ако ние-селянчетата пак ги надерем като предната година а :lol: .А ти аксаковски друже-да не стане пак да си заминете като по*рани от Тича а :?: .Кошничка викаш?За изпроводяк към Аксаково току виж пак си си натоварил неприятен резултат :mrgreen:

Тя надеждта умира последна нали знаеш, след Акулите нещо много си повярвахте, после да не кажете че сте били уморени :mrgreen: :mrgreen:

А вие след Свиленград да не се помислихте за "велики". ;) :lol:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 ное 2009 22:32

Естествено,че сме уморени,гостувахме на единия от лидерите в А група,а вие на отбор от Б група.Надеждата е за вас приятел,разбираш ли,от тоя мач на Черно Море не му зависи нищо вече,ама нищо,докато вие ако си заминете от Тича с пълни гащи и празни ръчички нали се сещаш какво следва като видиш класирането :lol: ?Айде,да стане спектакъл и шоу на препълнен стадион(както винаги),съдията да се справи и да видим кой ще бие :twisted:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 25 ное 2009 22:35

цска Аксаково написа:ДА бе ще отнесете една кошница с голове

0:много е мача, а пък за помитането дайте една метла на вратаря си че топките във вратата ви ще са много няма да смогне да ги вади

Не думай бе "цска аксаково"! Много си се нахъсал, да не би това да ти е единствения мач за годината в който ще видиш цска наживо? :roll: А "цска дългопол" ще бъдат ли на мача? Тези са ми любимци :lol:

Потребителски аватар
цска Аксаково
Контакти:

Мнениеот цска Аксаково » 25 ное 2009 22:37

Sagittarius написа:Естествено,че сме уморени,гостувахме на единия от лидерите в А група,а вие на отбор от Б група.Надеждата е за вас приятел,разбираш ли,от тоя мач на Черно Море не му зависи нищо вече,ама нищо,докато вие ако си заминете от Тича с пълни гащи и празни ръчички нали се сещаш какво следва като видиш класирането :lol: ?Айде,да стане спектакъл и шоу на препълнен стадион(както винаги),съдията да се справи и да видим кой ще бие :twisted:

Дано да стане хубав мач пък да победи по добрия, успех и на вас
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Потребителски аватар
цска Аксаково
Контакти:

Мнениеот цска Аксаково » 25 ное 2009 22:39

boys85 написа:
цска Аксаково написа:ДА бе ще отнесете една кошница с голове

0:много е мача, а пък за помитането дайте една метла на вратаря си че топките във вратата ви ще са много няма да смогне да ги вади

Не думай бе "цска аксаково"! Много си се нахъсал, да не би това да ти е единствения мач за годината в който ще видиш цска наживо? :roll: А "цска дългопол" ще бъдат ли на мача? Тези са ми любимци :lol:

Ти не се притеснявай аз колко пъти гледам ЦСКА на живо и в Рим бях и в Базел и в Лондон ще съм ,и на Тича :geek:

selqnin
Контакти:

Мнениеот selqnin » 25 ное 2009 22:52

Резултата е Х! Ако някой обича залози-нека го направи!
;)

selqnin
Контакти:

Мнениеот selqnin » 25 ное 2009 22:54

Това е най благоприятният резултат за LITEX!Нима още не сте го разбрали! :shock:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 ное 2009 23:01

selqnin написа:Това е най благоприятният резултат за LITEX!Нима още не сте го разбрали! :shock:

Литекс най-много ги устройва ЦСКА да падне във Варна ако пък ти не си го разбрал :mrgreen: .Затова смело-1-ца тогава,тъкмо сега ще направя пари от дългата ръка на Гриша Ганчев :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”