Sagittarius написа:Зеленобелия,за какви нови сосбтвеници говориш?От ТИМ аз по-отговорни и далновидни собственици не съм виждал в Черно Море.Кой преди тях е направил нещо?Кой е построил нещо?Кой изобщо постигна нещо?Георги Илиев ли?Илия Павлов ли,дето след него ТИМ плащаха милионните оставени дългове за едно мижаво 5-то място?Колко терена построиха ТИМ за ДЮШ?Освен всичкото са си варненци и Марин Митев е повече фен на отбора от всеки друг притежавал акциите на Морето.Що говорите глупости?Изобщо...помните ли какво беше преди тях?Помните ли изобщо някой от предишните собственици....Всичко хубаво в Черно Море - финали за Купа,3 евроучастия,3-то място,класни попълнения,чудесна школа...всичко това го постигнаха тези срещу които недоволстваш.Бързо се забравя явно...но аз ще ти припомня как ни съдеха за пари чак в Страсбург,как на всеки арбитраж оставахме по половин отбор,как школата риташе с залата,как се борехме за изпадане и всяко лято бяхме пред разтурване и старт във В група....
Така е.Трябва да признаем и че при Илия Павлов имахме добър отбор,още си спомням мача с ЦСКА на армията 1:2