Какво да се направи? (Трансфери и т.н..)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Какво да се направи? (Трансфери и т.н..)

Мнениеот chelseabg » 01 ное 2009 18:29

Sagittarius написа:Зеленобелия,за какви нови сосбтвеници говориш?От ТИМ аз по-отговорни и далновидни собственици не съм виждал в Черно Море.Кой преди тях е направил нещо?Кой е построил нещо?Кой изобщо постигна нещо?Георги Илиев ли?Илия Павлов ли,дето след него ТИМ плащаха милионните оставени дългове за едно мижаво 5-то място?Колко терена построиха ТИМ за ДЮШ?Освен всичкото са си варненци и Марин Митев е повече фен на отбора от всеки друг притежавал акциите на Морето.Що говорите глупости?Изобщо...помните ли какво беше преди тях?Помните ли изобщо някой от предишните собственици....Всичко хубаво в Черно Море - финали за Купа,3 евроучастия,3-то място,класни попълнения,чудесна школа...всичко това го постигнаха тези срещу които недоволстваш.Бързо се забравя явно...но аз ще ти припомня как ни съдеха за пари чак в Страсбург,как на всеки арбитраж оставахме по половин отбор,как школата риташе с залата,как се борехме за изпадане и всяко лято бяхме пред разтурване и старт във В група....

Така е.Трябва да признаем и че при Илия Павлов имахме добър отбор,още си спомням мача с ЦСКА на армията 1:2 :)

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 01 ное 2009 18:50

Така е.Трябва да признаем и че при Илия Павлов имахме добър отбор,още си спомням мача с ЦСКА на армията 1:2 :)[/quote]
Беше въпрос на време да станем шампиони.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 01 ное 2009 18:56

зеленобелия написа:Така е.Трябва да признаем и че при Илия Павлов имахме добър отбор,още си спомням мача с ЦСКА на армията 1:2 :)

Беше въпрос на време да станем шампиони.[/quote]
Ей това ми е най-голямото желание за Черно море - да станем шампиони.
Ако някой ми каже да избирам между 1/8 финал в ШЛ и шампионската титла ще избера 2рото.
Дано да се получи скоро.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 ное 2009 20:13

Ако не бяха очистили Илия Павлов същата година вместо пети щяхме да сме най-малкото трети! Следващата бяхме почти сигурен шампион. Жалко за човека, жалко за отбора отбора, жалко и за феновете, които най-много заслужават да имат отбор-лидер.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 01 ное 2009 20:20

зеления написа:Ако не бяха очистили Илия Павлов същата година вместо пети щяхме да сме най-малкото трети! Следващата бяхме почти сигурен шампион. Жалко за човека, жалко за отбора отбора, жалко и за феновете, които най-много заслужават да имат отбор-лидер.

Бъркаш се.Точно след като го убиха направихме най-силните си мачове включително и победата над ЦСКА.
Сещам се, че отбора ходеше до Пловдив с самолет и Локо ПД ги бяха посрещнали на летището изумени всичките :lol: Ама го загубихме мача с 2:1 и ..
Или като целия стадион беше в цветя след като го убиха..наистина жалко че не станахме шампиони тогава все нещо прече за сега.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 03 ное 2009 15:31

Все си мисля и се надявам причината за отстъплението на шефовете да е кризата. В такова време всеки гледа първо да оцелее, да опази да не загуби това което има, да развие бизнеса си ако може, а тази странична непечеливша дейност много ясно, че остава на заден план. Това доказва, че парите за отбора са чисти, а не мръсни или изпрани такива. Ако е така, то след година или две отбора ще тръгне нагоре с нови инвестиции за база, футболисти, треньори, детска школа. Така, както в Бургас се хвърлят петродолари за точно тази цел.
Това, което съм забелязал без да претендирам за точност и компетентност е, че ТИМ развиват бавно и методично всяка една своя дейност. Без бързане, изхвърляне, форсиране, пръскане на пари и демонстрация на величие.
Надявам се, че футболния отбор ще се развива по същия сценарий. Ако обаче не искат да наливат повече във футбола сигурно ще намерят начин в края на сезона да продадат отбора на някой желаещ.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 03 ное 2009 16:06

Най сетне едно нормално мнение , въпреки че мразя ТИМ ...
Само Черно море !!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 ное 2009 16:40

Нормално е да ги мразиш - мутри от класа.. За кое да ги уважавам- за това, че окупираха града ни ли???За това, че да прднеш вече разрешение от тях трябва да искаш....

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 03 ное 2009 18:39

Да стягат селекцията за зимата, Тъча е първия и без това е по-добър от Кривия

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 03 ное 2009 18:51

Varna1913 написа:Да стягат селекцията за зимата, Тъча е първия и без това е по-добър от Кривия

Тъча е по добър от Кривия? Хахаха..Много ми е забавен като му дойде топката за воле как я праща в публиката всеки път.

Върни се в “Черно море”