Кога ще си ходи Велизар

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Varna1913
Контакти:

Re: Кога ще си ходи Велизар

Мнениеот Varna1913 » 26 окт 2009 17:55

Треньорска глупост ни лиши от 3-те точки, не може при 1:0 в последните минути да продължи да играе с трима защитника, да не говорим каква глупост беше целия мач, пропиляни 2 точки, просто без коментар, няма да се оправим скоро и това е, 3-то място, 4-то, 5-то май ще мираж през този сезон

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 26 окт 2009 18:03

айде професори давайтее,плюнчете се "спецове" доказани :mrgreen: :!:
За вас моряци ний живеем...

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 26 окт 2009 18:08

mursusaid написа:айде професори давайтее,плюнчете се "спецове" доказани :mrgreen: :!:

Нещо много си доволен от представянето ни

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 окт 2009 18:11

Айде сега,Велизар да си ходи,ама още утре ако може.Какво искате бе колеги моряци?На всеки пет кръга,да сменяме треньора.След 5-я кръг Мастиката,сега след 10-я Велизар и т.н.да изредим още няколко треньора,до 30-я кръг,белким вземем някакви медали.Нека да не ставаме като Левски,почнаха с един,дойде друг,сега дует ги води,напролет пак нов треньор.Нека дадем шанс на Велизар,поне до зимата,ако се налага смяна,тогава да.Нов треньор,нови играчи и каквото дойде след това.
Последна промяна от garfild8 на 26 окт 2009 18:17, променено общо 1 път.
Само Черно море.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 26 окт 2009 18:14

Varna1913 написа:
mursusaid написа:айде професори давайтее,плюнчете се "спецове" доказани :mrgreen: :!:

и как разбра,че съм доволен.Но това не ми дава повод да плюя наляво и надясно всичко и всеки.И на мен не ми харесват някои хора в отбора ни,но въпреки това бяхме на 1 мин от победата.Но това го има във футбола.За 90 мин имаха точно един шанс славия да вкара и го направи,това е.Кво да се плюнча сега и мен ме боли,но в момента поне до зимата това е положението,това са хората и тренъора,така че по-полека с плюенето и подкрепяй отбора.Защото както ги плюеш сега,ако в 90 мин Заков беше уцелил вратата ставаше 2:0 и сега друго щяхме да слушаме.Но какво да направим,това е футбола,не влезе и ни изравниха.А като плюеш като побъркан сега какво ще постигнеш.
За вас моряци ний живеем...

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 26 окт 2009 18:23

mursusaid написа:
Varna1913 написа:

и как разбра,че съм доволен.Но това не ми дава повод да плюя наляво и надясно всичко и всеки.И на мен не ми харесват някои хора в отбора ни,но въпреки това бяхме на 1 мин от победата.Но това го има във футбола.За 90 мин имаха точно един шанс славия да вкара и го направи,това е.Кво да се плюнча сега и мен ме боли,но в момента поне до зимата това е положението,това са хората и тренъора,така че по-полека с плюенето и подкрепяй отбора.Защото както ги плюеш сега,ако в 90 мин Заков беше уцелил вратата ставаше 2:0 и сега друго щяхме да слушаме.Но какво да направим,това е футбола,не влезе и ни изравниха.А като плюеш като побъркан сега какво ще постигнеш.

Афектирам съм от загубата, след мача със Своге нищо не казах, след мача с Литекс също и след измъчените случайни победи над Мездра и Миньор, но днес просто не издържах, съжелявам...

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 26 окт 2009 18:34

Малко извън темата , но да попитам какви са тези билети от по 5 лв за такъв грозен мач при това в делничен ден ? Освен това второто полувреме касите затвориха , а охраната не допускаше хората да влязат да погледат половин час анти-футбол .

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 окт 2009 18:39

И мев ме учуди цената на билета,ама ко да се прави,платих ги... съжелявам сега.. :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 26 окт 2009 19:15

Без добра селекция който и да е треньор едва ли може нещо съществено да направи.Не знам дали някой забеляза,но стадиона беше Илиан Илиев дали е дошъл да гледа мача само като черноморец?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 26 окт 2009 19:20

Трагедия сме и 2:0 да бяхме били,нищо не играем.
А за тоя гол просто не знам,Тошко някви финтове прави загуби топката отзад неорентирани Велизар не затвори играта,ЗАКОВ НЕ МОЖЕ ДА ОЦЕЛИ ВРАТАТА и не ми казвайте че се случва,трябваше да си я поведе и да я вкара, нищо не го оправдава.
Изгубени точки трябва сега да бием докрая всичко..

Върни се в “Черно море”