Гонят Александър Александров от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: Гонят Александър Александров от Черно море

Мнениеот зеленобелия » 03 сеп 2009 17:43

koko_1914 написа:
зеленобелия написа:Алекс, огромната част от феновете на Черно море те обичаме. Остани при нас! Тези които те плюят сега съвсем скоро ще се завъртят на 180 градуса и отново ще те аплодират, защото ти си перфектен с топката. Докажи им го Саше!!! :lol: :lol: :lol:

Леко да са не цунете :) :) :)

Що не одиш някаде да се изперкаш. ;) ;) ;)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 сеп 2009 20:14

Още му държи, този Ласло Боднар го перка ;) .

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 03 сеп 2009 20:24

Пичове не ви прави чест! Кривия беше един от тези които вдъхновиха отбора ви да си повярва. Не го плюйте! Не го заслужава! Не мислете и че акъла му е в Левски! Дори и да разочарован,че не го пуснаха,не може да симулира заради това! Освен това вече е невъзможно да отиде в Левски! Не слизайте ниско,бъдете търпеливи и пак ще ви радва! ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 сеп 2009 20:41

blue,lagoon написа:Пичове не ви прави чест! Кривия беше един от тези които вдъхновиха отбора ви да си повярва. Не го плюйте! Не го заслужава! Не мислете и че акъла му е в Левски! Дори и да разочарован,че не го пуснаха,не може да симулира заради това! Освен това вече е невъзможно да отиде в Левски! Не слизайте ниско,бъдете търпеливи и пак ще ви радва! ;)

За първи път харесах нещо написано от синята лагуна!?!..
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 сеп 2009 21:36

blue,lagoon написа:Пичове не ви прави чест! Кривия беше един от тези които вдъхновиха отбора ви да си повярва. Не го плюйте! Не го заслужава! Не мислете и че акъла му е в Левски! Дори и да разочарован,че не го пуснаха,не може да симулира заради това! Освен това вече е невъзможно да отиде в Левски! Не слизайте ниско,бъдете търпеливи и пак ще ви радва! ;)

Абсолютно подкрепям мнението на лагуната.
Т.н. проблем "АЛЕКС" се преекспонира, за пореден път.

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 03 сеп 2009 23:37

За мен в Морето има един Сашо, който играе в момента и това е Александър Александров.Не, не Алакс, а Сашко, който последните два мача игра може би най-добре от целия отбор.Каквото иска да прави АЛЕКС.Истината е, че като влезе на терена и постоянно крещи да му подадат топката , а така не става.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 сеп 2009 01:53

anxiety написа:За мен в Морето има един Сашо, който играе в момента и това е Александър Александров.Не, не Алакс, а Сашко, който последните два мача игра може би най-добре от целия отбор.Каквото иска да прави АЛЕКС.Истината е, че като влезе на терена и постоянно крещи да му подадат топката , а така не става.

Айде стига бе, anxiety. Що си кривите душата мама му стара. Миналата година Кривия беше основната причина да стигнем 3 място. Очевадно е, че когато той не играе ( независимо от причината ) отборът ни не стои добре на терена. И не ми цитирай мачовете със Спартак, Щудгарт и т.н. Спетаците бяха умрели отвсякъде, а наистина големия мач, който направихме в Европа се видя, че не можахме да спечелим именно защото ни липсваше играч, който да "успокои топката" и това, че накрая Спасов не направи двете смени, които имахме право да извършим.

Може би Алекс вече няма да направи великолепните игри от миналата година, по различни причини, но това не ни дава право да оплюваме този наистина прекрасен футболист който имахме щастието да наблюдаваме в отбора ни. Каквото и да стане от тук нататък аз мисля, че Алекс заслужава нашето уважение! А лично аз, Зеления ще кажа: БЛАГОДАРЯ ТИ АЛЕКС!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 04 сеп 2009 08:25

зеления написа:
anxiety написа:За мен в Морето има един Сашо, който играе в момента и това е Александър Александров.Не, не Алакс, а Сашко, който последните два мача игра може би най-добре от целия отбор.Каквото иска да прави АЛЕКС.Истината е, че като влезе на терена и постоянно крещи да му подадат топката , а така не става.

Айде стига бе, anxiety. Що си кривите душата мама му стара. Миналата година Кривия беше основната причина да стигнем 3 място. Очевадно е, че когато той не играе ( независимо от причината ) отборът ни не стои добре на терена. И не ми цитирай мачовете със Спартак, Щудгарт и т.н. Спетаците бяха умрели отвсякъде, а наистина големия мач, който направихме в Европа се видя, че не можахме да спечелим именно защото ни липсваше играч, който да "успокои топката" и това, че накрая Спасов не направи двете смени, които имахме право да извършим.

Може би Алекс вече няма да направи великолепните игри от миналата година, по различни причини, но това не ни дава право да оплюваме този наистина прекрасен футболист който имахме щастието да наблюдаваме в отбора ни. Каквото и да стане от тук нататък аз мисля, че Алекс заслужава нашето уважение! А лично аз, Зеления ще кажа: БЛАГОДАРЯ ТИ АЛЕКС!!!

+1
На това му се вика фен ;) аз лично те подкрепям ;) .
Черно море

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 04 сеп 2009 09:37

greenpeak написа:Още му държи, този Ласло Боднар го перка ;) .

Ех ама си оригиналеееен, браво "остроумнико" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 04 сеп 2009 14:56

Ако е вярно това, което се говори за Кривия, марш в дубала тогава и после, където иска да отива като му свърши договора, тоя се помисли за голямата звезда

Върни се в “Черно море”