anxiety написа:За мен в Морето има един Сашо, който играе в момента и това е Александър Александров.Не, не Алакс, а Сашко, който последните два мача игра може би най-добре от целия отбор.Каквото иска да прави АЛЕКС.Истината е, че като влезе на терена и постоянно крещи да му подадат топката , а така не става.
Айде стига бе, anxiety. Що си кривите душата мама му стара. Миналата година Кривия беше основната причина да стигнем 3 място. Очевадно е, че когато той не играе ( независимо от причината ) отборът ни не стои добре на терена. И не ми цитирай мачовете със Спартак, Щудгарт и т.н. Спетаците бяха умрели отвсякъде, а наистина големия мач, който направихме в Европа се видя, че не можахме да спечелим именно защото ни липсваше играч, който да "успокои топката" и това, че накрая Спасов не направи двете смени, които имахме право да извършим.
Може би Алекс вече няма да направи великолепните игри от миналата година, по различни причини, но това не ни дава право да оплюваме този наистина прекрасен футболист който имахме щастието да наблюдаваме в отбора ни. Каквото и да стане от тук нататък аз мисля, че Алекс заслужава нашето уважение!
А лично аз, Зеления ще кажа: БЛАГОДАРЯ ТИ АЛЕКС!!!