Черно море - Ботев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море - Ботев

Мнениеот зеления » 30 авг 2009 21:09

Sagittarius написа:Неприятно е да играем мач без интрига и въпроса е само колко гола ще отнесе Ботев.Все пак не са селски отбор,от Пловдив са,аз винаги изпитвам тръпка когато играем с отбори от големи градове-Пловдив,Бургас,Стара Загора.Не е приятно,че са толкова слаби,ковчег за Митьо Селския :arrow: .Очаквам да вкараме поне 6-7 гола,вярвам,че Тошко Колев ще играе,ако не и титуляр.Все си мисля,че Кольо точно със Заков няма да рискува,защото на Лаута пусна Керчев и той се контузи поради липсата на достатъчна подготовка.Да пуска там Тошко,Дани Димов,и да не прави глупости-Кривия и Жоро Илиев-твърдо резерви и да не влизат изобщо,последното което ни трябва е контузия ня някой от тях в такъв умрял мач,има кой да играе,ей я възможността на Дани Георгиев да дърпа конците :mrgreen:

Вкарахме! С отбор от дъното на таблицата, който игра 70 минути с човек по - малко направихме "супер" мач. Честно казано след първите два гола даже не можах да се зарадвам. Голмайстор Какалов - еб*х ти дървото! Чак когато вкара Миро станах на крака - дето се вика " напълни ми се душата ". Ама това беше.
Днес свалих шапка на "Титан". Евала! Така се създава отбор - Платини - най-добрия нападател в БГ - в чорбата. Браво Титани, човек не може винаги и на всяка цена да гледа материалната страна. А най - богатите в България ТИМ с всеки изминал ден ми падат все повече в очите. Стана ясно и на децата, че от тази трънка заек няма да излезе. Черно море да не ти е Алея 1? Щом не можеш да построиш МОЛ, блок, хотел и т.н. що да даваш пари?!! Що да строиш стадион или да купуваш играчи като няма "келепир"?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 авг 2009 21:41

Нека да не казваме силни думи за ТИМ.Първо са варненци,второ-имат много правилна политика към школата и децата.ТИТАН АС така както купуват играчи-да видят и сгурията на която ритат малките чорбарчета,морячетата тренират в 5 пъти по-добри условия,на перфектни терени.Друг е въпроса защо момчета излезли от тези перфектни терени доказали,че са конкурентни в А група(2:2 с Миньор играха само юноши там в Перник) не получават шанс за изява.Това,че ЦСКА сега купили играчи-да ти напомням ли колко играчи купи едно време Прамод Митал и Александър Томов?Да,станаха шампиони с 16 точки разлика и какво стана после?Ти мислиш ли,че Митьо Събев и Балъка са пуснали Платини за по-малко от 1 000 000?Политиката на ЦСКА абсолютно винаги е била грешна.Днес празнуват,утре ще плащат лихвите и пак ще са в калта,още дължат 13 000 000 на държавата,а литнаха в облаците....още зиамта там ще има тотални състресения ще продават добрите играчи,за да връщат на Данчо Лечков 1,5 млн. евро.Все едно да изтеглиш от банка няколко милиона кредит,да живееш като баровец и да се фукаш,че правиш пари!Правиш дудуци,а като дойде време да ги връщаш?Тяхното се казва "на гол гъз чифте пищови".Колкото до днешния мач-отдавна си фен,30 години гледаш футбол,аз 15-тина....пределно ясно ми беше,че нашите първо ги подцениха и второ гледаха да се изпотят минимално,3:0,няма контузени,аз съм доволен.Показателн оза мача беше играта на Кривия,заслужено сменен след 45 минути,Сашо подтичваше на куц крак.Защо да се напъваме в такъв смешен мач?Да бием 7:0,ами да вземе контузия да стане на още някой?Мача е в Стара Загора,но даже срещу Ботев се видя,че Евгени Йорданов е нужен много,Миро с глава не умее да играе,това е,бърз е,демараж,страшен удар от всякакви положения може да стреля мигновено като днес-красив гол,но с глава е кръгла нула.Също и другия минус на Миро-пласирането.И там е много зле.Каката го плюем,че пропуска,но Кака се пласира може би перфектно даже,винаги е на голова позиция,нали,това,че пропуска е вече друг въпрос,но пласирането на Какалов бих го нарекъл даже уникално и Миро трябва да се учи тука много.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 30 авг 2009 22:01

бахти лудата работа,направо не ми се пише,някой знае ли въобще какво става в отбора-дайте инфо,ако са играчи както се смятат да играят ако не да кажат-7-8 място ще ги разберем ,ама и те да се мъчат на терена и ние по трибуните -просто не става,пичове-рядко пиша ама дайте да си говорим истината в очите,за мен отбора просто се мъчи в момента,търся причината -и не мога да я намеря все още,не знам-просто нямам сили да пиша повече,,,,
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 30 авг 2009 22:07

С толкова много отсъстващи е нормално да играем трудно, по-важното е че бихме, дано след паузата всички да са на линия и да почнем да играем както си можем

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 авг 2009 22:12

Казвам го пак-Ботев не е нито критери,нито някакъв мотиватор.Отнесаха го с 3:0 така както уж се мъчиха,можеха да го бият и с 10:0 ако бяха влезли всички удари.Спокойно.Друго е притеснителното-политиакта на Кольо спрямо младите ни момчета Дани и Тошко.Дани защо не бе пуснат,защо и Тошко не започна титуляр,даже двамата титуляри-не би могъл Кольо да каже.Сега ми направи впечатление нещо,Спас Делев и Тошко Колев са родени на една и съща дата,в една и съща година - 22.09.1989.Защо единия е налаган,а другия не?Защо?Тошко беше играч още преди оня даже да са го чували,на 15-16 Тошето го искаха Монако ли беше,Нант ли?Защо Кольо тъй го спъва :?: .Че и Дани Димов вече почна да не пуска,пуска дъртия милен :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 авг 2009 22:13

Ще има ли контрола/и през паузата или пак нямаме нужда от контроли?

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 30 авг 2009 22:16

Тодор Колев не е Лео Меси, щом Кольо не го пуска, значи не толкоеа добър колкото го изкарвате

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 30 авг 2009 22:19

Sole написа:Ще има ли контрола/и през паузата или пак нямаме нужда от контроли?

Ние контроли не играем, зимата за 3 месеца 1 контрола нямахме, освен на турнирчето в Алебна, сега лятото с Левски играхме, почнахме контроли с ЦСКА и с Левски :lol: за 2 седмици пауза най-много една двустранна игра или контрола с Реал Мадрид

BigDick
Контакти:

Мнениеот BigDick » 31 авг 2009 00:31

38' Поради слабата игра на двата отбора, голяма част от зрителите на стадион Тича започнаха да си тръгват
34' Bнимание Какалов стреля от далечена дистанция, но Велинов спаси
33' Гол Какалов отбеляза първия гол в мача, Борносузов стреля,Велинов отби и топката отиде в Какалов, който се разписа без проблем. След гола останаха съмнения за засада, но такава не бе отсъдена
31' Какалов стреля с глава, но Велинов спаси
28' Червен картон Танко Дяков побутна Кабу, докато лежеше при тази ситуацият Кабу стана и изблъска грубо в гърдите Дяков
23' Кабу остана сам срещу Пиргов, но Александров го настигна и успя да избие
22' Какалов проби в наказателното поле, но когато влезе в наказателното поле се засуети и не успя да намери Алекс
20' Засада Кабу бе в засада
19' Bнимание Хубава комбинация между Борносузов и Манолов, който след това стреля опасно, но Велинов успя да спаси.
18' Удар извън рамките на вратата Опасен удар на Борносузов от границата на наказателното поле на Ботев, но топката мина на сантиметри в страни от вратата на Велинов
13' Жълт картон Витанов получи жълт картон за грубо нарушение
3' Манолов проби и влезе в наказателното поле, но вратаря на Ботев парира изстрела му
1' Начало на мача Начало на двубоя във Варна

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 авг 2009 00:34

Всеки мач в края на полувремето публиката излиза за по биричка :lol:

Върни се в “Черно море”