Sagittarius написа:Неприятно е да играем мач без интрига и въпроса е само колко гола ще отнесе Ботев.Все пак не са селски отбор,от Пловдив са,аз винаги изпитвам тръпка когато играем с отбори от големи градове-Пловдив,Бургас,Стара Загора.Не е приятно,че са толкова слаби,ковчег за Митьо Селския.Очаквам да вкараме поне 6-7 гола,вярвам,че Тошко Колев ще играе,ако не и титуляр.Все си мисля,че Кольо точно със Заков няма да рискува,защото на Лаута пусна Керчев и той се контузи поради липсата на достатъчна подготовка.Да пуска там Тошко,Дани Димов,и да не прави глупости-Кривия и Жоро Илиев-твърдо резерви и да не влизат изобщо,последното което ни трябва е контузия ня някой от тях в такъв умрял мач,има кой да играе,ей я възможността на Дани Георгиев да дърпа конците
Вкарахме! С отбор от дъното на таблицата, който игра 70 минути с човек по - малко направихме "супер" мач. Честно казано след първите два гола даже не можах да се зарадвам. Голмайстор Какалов - еб*х ти дървото! Чак когато вкара Миро станах на крака - дето се вика " напълни ми се душата ". Ама това беше.
Днес свалих шапка на "Титан". Евала! Така се създава отбор - Платини - най-добрия нападател в БГ - в чорбата. Браво Титани, човек не може винаги и на всяка цена да гледа материалната страна. А най - богатите в България ТИМ с всеки изминал ден ми падат все повече в очите. Стана ясно и на децата, че от тази трънка заек няма да излезе. Черно море да не ти е Алея 1? Щом не можеш да построиш МОЛ, блок, хотел и т.н. що да даваш пари?!! Що да строиш стадион или да купуваш играчи като няма "келепир"?