14 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 02.11.25 неделя 17.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 14 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 02.11.25 неделя 17.45ч.
В момента числото водят с 4:1 и при тази очертаваща се разгромна загуба за Лудогорец много е вероятно да дойдат със сменен треньор .Което от психологическа гледна точка за нас няма да е добре
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:В момента числото водят с 4:1 и при тази очертаваща се разгромна загуба за Лудогорец много е вероятно да дойдат със сменен треньор .Което от психологическа гледна точка за нас няма да е добре
Да. Много кофти резултат за нас. Това означава,че идват на Тича с нов треньор и най вероятно отиваме към втора поредна домакинска загуба...преди гостуването ни на 48.С една дума се отдалечаваме от 4ката и ще водим отчаяна борба с ловешкото цска за 5то място.
-
ShooterMan
- Контакти:
Този резултат и новия треньор на Лудогорец гарантират 2ката на Тича. Няма какво да се лъжем. Пеевски коли и беси, Борисов е вече сателит. Ние, обаче не сме в кръга на Пеевски….
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Интересно ще стане ако ги думнем и ние...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Интересно ще стане ако ги думнем и ние...
Зависи дали ще дойдат пак с Мота? Защото явно го бойкотират и играят ганкиното с него)
-
ShooterMan
- Контакти:
За мен ако ги думнем и ние е много вероятно Агата да се пусне от хорото/проекта. Последните 2-3 г. не води класни играчи, продава всичко - последните им наистина класни играчи - Десподов, Тиаго и Пьотровски бяха продадени и общо взето след Тиаго и Десподов никога не са имали вече отбор.....паднат ли и тука, пуснат ли титлата, много е вероятно на Агата да му е писнало и това да им е. Веднъж ако тръгнат надолу, пътя ще им е само натам, те нямат традиции, нито фенове, нито общественост, крепи ги интереса на Агата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Този резултат и новия треньор на Лудогорец гарантират 2ката на Тича. Няма какво да се лъжем. Пеевски коли и беси, Борисов е вече сателит. Ние, обаче не сме в кръга на Пеевски….
Не намесвай така политиката, че ме провокираш :) Това с Бойко и Пеевски изобщо не е вярно. Бойко и Пеевски ги приеми, че са едно - сиямски близнаци. Неразделни са! Това как изглежда е само за пред хората и медиите ;)
Бойко преди време говореше, че не се познавал с Делян Пеевски. Наскоро обаче понеже си забрави предните лъжи - призна си, че го познава от 20 години :) Делян Пеевски няма как да работи с международните политици, защото е твърде краен и никой няма да иска да работи с него. Бойко е по-умерен и той е лицето за навън. Ролята на Пеевски е да плаши хората, да изглежда сякаш Пеевски поглъща Бойко и че Бойко и жертва. Идеята е ясна - Бойко да стане отново приемлив за пред хората и медиите и да може да се върне като министър председател!
Той и затова Бойко говори: "ако аз бях премиер - нямаше да вкарам Коцев в затвора", "ако аз бях премиер - веднага щеше да се реши проблема с водата в Плевен" и т.н. от тоя род неща....
Истината е, че Бойко е големия играч и схемаджията - той ги замисля нещата и е на върха. Пеевски е просто лошото ченге, но няма как да съществува без Бойко. Затова изобщо не се подвеждайте, че Бойко е жертва и че трябва да се връща като премиер.
п.п. Извинявам се за лирическото отклонение, но почти всичко е завладяно - медиите, голяма част от опозиционните партии и т.н. и хората остават с много грешно впечатление от това дето ни внушават. Истината е, че тия хора са супер нагли и брутални и всичко е схеми, крадене и манипулации. Бойко и Пеевски е добре да се хванат за ръчичка и двамата и дружно към затвора.
Иначе относно това дето коментираме Лудогорец - чувал съм вече забравих откъде, че Домусчиев е събирал съдиите в определено заведение във Варна да ги черпи. Така че сигурно нещата няма да останат съвсем феър плей срещу нас предвид, че Лудогорец изостават в точките. Пък и не са слаб отбор, така че очаквам нова загуба ако трябва да съм честен.

-
ShooterMan
- Контакти:
Политиката е много важна в българския футбол. Ако не беше Пеевски то отбора на Леевски 1914 щеше да фалира. Пеевски съвсем открито им разписва чековете. Същото важи за отбора на Арда - той изцяло се финансира по партийна линия пак от Пеевски, Арда никога не е бил отбор преди това, даже в А група не бяха играли. Казвам елементарните факти, които са видни за всички. Може би падението на националния отбор е накарало политическата власт да реши, че Лудогорец не може повече да е факторА в Бъглария и трябва Левски и ЦСКА, колосите на комунизма пак да бъдат сложени начело. Докараха им Папазки на ЦСКА, стадион им постояват....няма случайни неща.
Мота май е уволнен..Преди час някъде е информацията..На ухо засега
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
ОФИЦИАЛНО: ЛУДОГОРЕЦ ИЗГОНИ МОТА
https://www.novsport.com/bg-futbol/ofic ... zgoni-mota
https://www.novsport.com/bg-futbol/ofic ... zgoni-mota