13 кръг Ефбет лига /Славия - Черно море/ 25.10.25 събота 15.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

TheSailor

Re: 13 кръг Ефбет лига /Славия - Черно море/ 25.10.25 събота 15.30ч.

Мнениеот TheSailor » 25 окт 2025 21:47

ShooterMan написа:нямаме 1 читав халф!

За парите, които се отпускат, толкова!

Ако се иска повече класа, се искат и приходи. Не може на всеки мач да има по 2000 човека на стадиона в 300 000 град и да се очакват сериозни инвестиции от страна на собственици, спонсори и така нататък ( това се отнася за всеки отбор ). Кой нормален човек, ще си даде парите на място, на което не ходят хора на стадиона ( съответно няма как да си възвърнат тези пари по честен начин) и след 2-3 слаби мача всички започват да мърморят и да не ходят повече. Фенска култура 0, даже бих казал под нулата.

Не защитавам нашите собственици, просто искам за момент да си представите как вие сте собственика на отбора, супер много го обичате, давате си парите и накрая празни трибуни и псувни към хората, които носят зелено-бялата тениска. Хайде всеки мач Тича да е препълнен и после да видим, дали няма да има по-класни играчи. Така че, който не му харесва анти-футбола, знаете къде е стадиона, влизате в канцеларията и предложете пари от собствения си джоб, защото сте недоволни от класата.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 окт 2025 22:17

ShooterMan написа:Ние може да не сме блестели с футбол, но във всички случаи играехме футбол.

според мен прекалено много си се фиксирал над дъртаците и негативното :) в интерес на истината мача със Славия ми хареса доста повече от някои предни мачове, в които даже победихме...

имай търпение, че на Илиан и някои момчета от отбора малко им повлияха мачовете за националния :) просто го имаше това напрежение, че Илиан е треньор и на Черно море освен на България ....на момчетата пък - че ги викат само, щото Илиан е треньор - нали знаеш софийските журналисти къде и как гледат да си го изкарат ;)

според мен лека полека ще се наредят нещата и за мен последните 2 мача показваме повече игра, така че съм склонен да изчакам да видя какво ще стане.... сега Илиан и момчетата имат повече свобода и време и спокойствие да поработят както трябва и да се подобрят нещата, нищо особено фатално не се е случило - даже като точки сравнително добре се движим
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 окт 2025 07:47

Свалете зелени очила, съветвам Ви! Какво положение на Лазаров бе, хора? В 3-тата минута !!! пак разминаха Живко и Дончев с пас в коридор, изтърваха 100% чист гол, ако не беше Томов да го извади това положение си отивахме на 3:0. Как да не се фиксирам върху дъртаци? Нали сме най-застаряващия отбор по всички статистики, върху кого да се фиксираме? Върху Мартин Милушев дето не играе ли? Младите, които играят са основата на всичко, което имаме този сезон - я махнете головете на Златев и Лазаров и къде ще сме? Вчера Пламен щеше да извади положението? Вижте ,всякакви извинения можем да намерим, както винаги. Както след Башакшехир, нали? Но там ни нашиха куп голове ТОЧНО, каквито ни забучи и Левски - левашки, по вина на пенсии защитници и вратар, а Васката и Чандъра нищо не играха и не подадаха точен пас. От там се почна, но по-лесно беше да се каже - ууу, Башакшехир, класен отбор. Това е ВАЖНО, защото така се пропада, разберете го това. 2009 г. при Кольо Бог да го прости така пропаднахме. Бяхме се напълнили с дъртаци и освен един Димов друг млад нямаше. Упорито не се търсиха и налагаха млади играчи и после като започна пропадането - то не спря 6 години. Ако махнем Купата, 19 г. си джиткахме в средата, където бяхме преди 2009 г. Това ли искате? Защото това ни чака. И като бонус Илиан може да замине (както Кольо) и да започнат да идват и физкултурници един след друг.....И НЕ СА 2-3 мача, цяла година сме така, предната пролет нямахме победа на Тича, докато Лудогорец не дойде на разходка....сетете се и как Арда ни набуха 4:0, но просто така, междудругото забравихме и това покрай късмета да вземем медала.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 26 окт 2025 17:18

Сбъдна се мечтата на стрелеца да излезем с по-малко пенсионери, само двама. Аз не мога да си намеря място от вчера и слабата игра. И за най-малкото дете фен на ЧМ е ясно, че имаме един наемник, който продължава да цапа фланелката с номер 10!
Да се връщат по-скоро Бейхан и Тонев, че синият парцал да си седне на пейката ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 окт 2025 18:04

Delija написа:Сбъдна се мечтата на стрелеца да излезем с по-малко пенсионери, само двама. Аз не мога да си намеря място от вчера и слабата игра. И за най-малкото дете фен на ЧМ е ясно, че имаме един наемник, който продължава да цапа фланелката с номер 10!
Да се връщат по-скоро Бейхан и Тонев, че синият парцал да си седне на пейката ...

То Чандъра и Пл.Илиев "Левски" трябваше да си ги прибере с автобуса обратно за Сф. Даже Пл.Илиев след като подари 3 гола на подуенци бе толкова щастлив от "свършената работа" ,че след края на мача се разцелува с целия отбор на Левски!

Върни се в “Черно море”