mursusaid написа:В последното ти изречение най-после добих представа всъщност какво искаш повече.Тази твоя лична неприязъм към треньора не е от днес и вчера,така че само и само да го махнем дай да паднем от плебеите...
И не всеки който не е на твоето мнение е платен ама карай,ти нека така си мислиш ;)
Евентуална загуба от плебеите би дошла заради страхливото треньорче, което няма спечелен ВАЖЕН МАЧ, не заради моето желание да го уволнят. За да се опитам да те убедя във твърдението си ще те върна назад във времето.
Датата е 5май 2010г. градски стадион Ловеч, финал за купата - Берое със треньор илиан илиев срещу втородивизионния Черноморец Поморие. Сега малко коментар за мача:
Берое победи с 1:0 Черноморец (Поморие) и спечели Купата на България за първи път в историята си. Златното попадение за тима от Стара Загора реализира Дончо Атанасов в продължението на мача.
Първият изстрел към една от двете врати бе в 4-ата минута. Емануил Манев от състава на Черноморец (Поморие) отправи плътен удар от дъгата на наказателното поле, Боян Пейков обаче бе на мястото си и улови топката. Пет минути след това капитанът на Берое Слави Жеков затрудни максимално Янко Георгиев, вратарят демонстрира рефлекс, избивайки топката в корнер.До почивката така и не се откри чисто голово положение пред една от двете врати.
И след почивката двата отбора разчитаха предимно съперника да сгреши, за да контраатакуват.В 48-ата минута Слави Жеков пробва да изненада Янко Георгиев от пряк свободен удар вляво на около 30 метра от вратата на Черноморец.
Десет минути след това поморийските "акули" пропуснаха най-изгодното си положение. Яни Пехливанов проби отлично, преодоля трима играчи на Берое и предостави топката на Емануил Манев, който стреля по земя, но Боян Пейков се намеси решително, спасявайки мрежата си суха.
Последваха предпазливи действия на играчите и на двата отбора, като играта бе предимно в средата на терена, а вратарите не бяха особено затруднени.
Аз като чета статията имам чувството че чета коментар за мач на Черно Море. Значи за 13 години този човек няма грам развитие. Сега вярно, финал ама срещу втородивизионен тим, нашият пак е напълнил гащите и играе предпазливо,.просто късметът го покрива във 90 минута.
Както някой беше написал за него, просто явно това му е таванът и ако искаме нещо повече от класиране във шестицата е време за промяна. Убеден съм че със наличните играчи друг треньор ще постигне по добри резултати или най малкото, по добра продукция на терена.
За другото си прав , всеки си има мнение и във гневът си към професора може да съм те обидил със това за платените фенове, извинявай. Но не мога да се съглася със тази безрезервна подкрепа която много по заслужили треньори и играчи не получиха от публиката. Тази страхотна публика която също до някъде е виновна за положението на отбора със своята примиреност и толерантност. Страшно много хора "хвърлиха кърпата" и не искат да идват на стадиона заради липсата на амбиции. Всички от моята компания от 10-15 човека, които ходихме редовно на мачове от над 20 години се отказаха да ходят на стадиона през последните 3, 4 години.
Знам че до неделя ще ми е минало и отново ще си хвана багажа и ще отида до Разград за да ги подкрепям, но не очаквам нищо повече от страхлива загуба и обичайното хленчене след мача.