23 кръг /Лудогорец - Черно море/ 12.03 неделя 14.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: 23 кръг /Лудогорец - Черно море/ 12.03 неделя 14.15

Мнениеот Eastern » 05 мар 2023 08:29

mursusaid написа:В последното ти изречение най-после добих представа всъщност какво искаш повече.Тази твоя лична неприязъм към треньора не е от днес и вчера,така че само и само да го махнем дай да паднем от плебеите...
И не всеки който не е на твоето мнение е платен ама карай,ти нека така си мислиш ;)

Евентуална загуба от плебеите би дошла заради страхливото треньорче, което няма спечелен ВАЖЕН МАЧ, не заради моето желание да го уволнят. За да се опитам да те убедя във твърдението си ще те върна назад във времето.
Датата е 5май 2010г. градски стадион Ловеч, финал за купата - Берое със треньор илиан илиев срещу втородивизионния Черноморец Поморие. Сега малко коментар за мача:
Берое победи с 1:0 Черноморец (Поморие) и спечели Купата на България за първи път в историята си. Златното попадение за тима от Стара Загора реализира Дончо Атанасов в продължението на мача.
Първият изстрел към една от двете врати бе в 4-ата минута. Емануил Манев от състава на Черноморец (Поморие) отправи плътен удар от дъгата на наказателното поле, Боян Пейков обаче бе на мястото си и улови топката. Пет минути след това капитанът на Берое Слави Жеков затрудни максимално Янко Георгиев, вратарят демонстрира рефлекс, избивайки топката в корнер.До почивката така и не се откри чисто голово положение пред една от двете врати.
И след почивката двата отбора разчитаха предимно съперника да сгреши, за да контраатакуват.В 48-ата минута Слави Жеков пробва да изненада Янко Георгиев от пряк свободен удар вляво на около 30 метра от вратата на Черноморец.
Десет минути след това поморийските "акули" пропуснаха най-изгодното си положение. Яни Пехливанов проби отлично, преодоля трима играчи на Берое и предостави топката на Емануил Манев, който стреля по земя, но Боян Пейков се намеси решително, спасявайки мрежата си суха.
Последваха предпазливи действия на играчите и на двата отбора, като играта бе предимно в средата на терена, а вратарите не бяха особено затруднени.

Аз като чета статията имам чувството че чета коментар за мач на Черно Море. Значи за 13 години този човек няма грам развитие. Сега вярно, финал ама срещу втородивизионен тим, нашият пак е напълнил гащите и играе предпазливо,.просто късметът го покрива във 90 минута.
Както някой беше написал за него, просто явно това му е таванът и ако искаме нещо повече от класиране във шестицата е време за промяна. Убеден съм че със наличните играчи друг треньор ще постигне по добри резултати или най малкото, по добра продукция на терена.
За другото си прав , всеки си има мнение и във гневът си към професора може да съм те обидил със това за платените фенове, извинявай. Но не мога да се съглася със тази безрезервна подкрепа която много по заслужили треньори и играчи не получиха от публиката. Тази страхотна публика която също до някъде е виновна за положението на отбора със своята примиреност и толерантност. Страшно много хора "хвърлиха кърпата" и не искат да идват на стадиона заради липсата на амбиции. Всички от моята компания от 10-15 човека, които ходихме редовно на мачове от над 20 години се отказаха да ходят на стадиона през последните 3, 4 години.
Знам че до неделя ще ми е минало и отново ще си хвана багажа и ще отида до Разград за да ги подкрепям, но не очаквам нищо повече от страхлива загуба и обичайното хленчене след мача.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 05 мар 2023 11:10

Разни хора ,разни разбирания,разни фенове,всеки е воден от любовта си към отбора и всеки от нас иска той винаги до побеждава и да върви нагоре .Затова може би и понякога някой изръсва, плод на емоция повече или по-малко някоя глупост.
Ти си имаш мнение ,аз също .Нямам намерение да те убеждавам в противното.Просто нека малко повече се уважаваме ,защото целта на всички ни е една.Особено сега след празника ,който имахме.Колкото и да ни горчи загубата вчера,майната му ,Черно море не започва от вчера и не свършва днес.110 години в които всичко сме преживявали.
Амбиции или не ,те идват главно от ръководството на клуба,когато то ясно и явно заяви какви точно са те ,когато преди сезона се излезе и ясно се поставят конкретни цели от ръководството,.Гоним шестица,гоним призово място,гоним да не изпаднем или каквото и да е,но ясно да се каже какво точно гоним.Целите,таргети и т.н. във всяка една работа се поставят от шефовете.От там нататък изпълнителите по веригата имат за цел да съставят точния план и програма ,по който да ги изпълнят или не.Едва тогава в края на сезона или по-рано се вижда дали тези цели се постигат или не и да се търси отговорност.Иначе другото което е до сега е всяка година едно и също,целите идват от самите ни футболисти ,от самите фенове се надъхват ,че може да се гони нещо повече и т.н.Но аз имам предвид точно и ясно шефовете да поставят целите пред цялата общественост и да се знае.
Докато това не се случва аз лично подкрепям това което Илиан прави или поне се опитва да прави .Да,той доста често греши,както също и вчера за мача има голяма вина .Но пък има и страшно много заслуги.Именно той е човека откакто е тук ,ние да имаме отличителен стил на игра .Въпреки всичко той иска отборът ни да играе с топката ,иска да опитва да се надиграва с другите.Да,понякога е страхлив,да понякога пък не излиза достатъчно предпазливо ,а е тръгвал и на мачове в София да се надиграва и бързо да му скършват крилете,примери много.Примери много и за добрите му неща,както и за грешките му.Съгласен съм с доста от визираните от вас грешки ,които продължава да прави.Но лично за мен когато ги сложа на везната нещата, добрите натежават.За мен той е единственият който досега ,наложи и то успех наложи толкова футболисти от школата в първия отбор .Да ,и тук веднага ще се изкарат някои примери,с които не успя,но отново положителните са повече.
Не съм съгласен обаче с мнението,че ако е друг треньор с наличните футболисти би направил повече .Тези футболисти Илиан ги познава до мозъка на костите вече и знае от всеки един какво може да очаква и в кой момент да го очаква.А това се получава с дълготрайна работа и опознаване на характерите ,привичките,навиците и всичко останало и то не само на терена.Да не забравяме още нещо,което е може би даже и най големия фактор.Говорейки за амбиции,не може на всеки полусезон да градиш половин нов отбор.Не виждам друг подобен случай на нашия , половината му основни играчи през 5-6 месеца да напускат и да трябва с пръдня боя да правиш,и въпреки всичко ти държиш на твоя стил,налагаш своя си стил на игра и въпреки всичко той пак успява да сглоби боеспособен отбор и да е близо до челниците в класирането.Това ако не е заслуга на треньора ,не знам на кого е.Да,има един твърд инат в него което пречи понякога.Но аз смело твърдя че друг треньор тук с подобен начин на работа не би успял и толкова да направи. И понеже споменахме комшиите,ще ги дам само тях за пример .Ето ви уж име в професията у нас един Херо,дадоха му малко парици за трансфери ,пълна свобода,докара си чуждите "звезди" и какво , изведнъж полетяха ли.Може и да успее да сглоби отбор ,но докато това се случи може и да изпаднат .Ще ритат някакви чернички ритнитопковци и отново с никаква перспектива в дългосрочен план,с работа и налагане на български и млади футболисти от школата им..Искам да кажа че не става така лесно и бързо.
И мен ме е яд ,че сами си чупим главата в тъпи мачове като вчерашния ,но това се получава само заради треньор,но и заради липсата на достатъчна класа във футболистите с които разполагаме.Сами казахме ,този игра слабо,онзи игра слабо,Наско не можал да ритне добре топката ,другия не я насочил.Еми тук освен треньора ,вина си имат и самите футболисти.Но това е нормално ,в крайна сметка нямаме супер качествени футболисти затова и сме на това място.
Но в крайна сметка за времето на Илиан ако претегля нещата ,за мен позитивите са повече от негативите.
Пак казвам лично мнение,никой не ангажирам да се съгласява с мен.Пък ако някой реши да дойде да ми даде някой лев за мнението ми ,с удоволствие ще го приема и ще го даря за някой нуждаещ се.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 мар 2023 12:10

Eastern написа:Както някой беше написал за него, просто явно това му е таванът.......

.....отворен остава въпроса дали това е тавана на Илиан като тренор или на Черно море като клуб? защото ако не си продавахме най-добрите играчи почти всеки полусезон, със сигурност сега щяхме да се борим за топ 3 най-малкото при условие, че с наличните в момента играчи пак имаме шанс за 4 място ;) ако давахме по-високи заплати да си задържим Родриго, Андраде, Сердюк и компания?
да не говорим, че ако беше толкова зле като треньор нямаше да е толкова дълго начело на отбора :) получава кредит на доверие като никой друг треньор, защото си го е заслужил ...и дори с дефанзивните си играчи пак печелим много добре точки и прочие :) да не говорим и че в топ 3 за треньор на годината влиза вече всеки сезон, което за провинциален треньор си е голямо признание... пуска достатъчно юноши да играят

конкретно за мача с Ботев Пд ни липсваше Златев, иначе нямаше да паднем ...да не говорим и че липсват 3 крила в момента поради визови проблеми или прекалено късно присъединяване към отбора! т.е. не е това точно състава с който Илиан е разчитал да си проведе мачовете!!! за този мач с Лудогорец вече ще имаме крило като Пачеков, а защо не и двамата бразилци... и тогава вече като се окомплектова състава ще може по-реално да преценим каква точно е била идеята на Илиан!!
освен това не разбрахте ли, че докато не се завърши стадиона няма да ни се повишат амбициите ???
че Илиан също прави грешки е ясно...... ама водачите в класирането ЦСКА-София примерно някакъв велик футбол ли играят или цял есенен полусезон играха като пълни дървари и вкарваха от корнер за 1-0 .... като нямаш играчите дето искаш и ти трябва играеш с дървари и по-смотана продукция на терена и така....

и какво значи Илиан изгони Жоро Илиев като едва ли е било на Илиан идея да се прави полиграф, едва ли Илиан е тълкувал резултатите от полиграфа и едва ли Илиан е искал да си сменя половината титуляри в отбора, едва ли би му било супер забавно да го прави ;) ръководството си е наумило нещо и така...

с една дума - стига сте дрънкали глупости ами си подкрепяйте отбора и това е :))) и на мен не ми допадна играта срещу Ботев Пд, но Илиан да му мисли защо какво и как да променя... и се надяваме мача с Лудогорец да е по-добре :))) иначе като искате дрънкайте си там вашите работи, но искам да дам тема за размисъл - посочете ми един клуб в света дето побеждава всеки мач и всеки мач му е супер силен и няма никакви спадове и всеки мач показва супер игра? ще се радвам да науча кой е този клуб :Р
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 05 мар 2023 13:26

Ей Огризко, можело и по-сбито да се каже от моите редове :D
Но да в общи линии доста от моите мисли препокри и доста от това исках да кажа и аз.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 05 мар 2023 13:38

mursusaid написа:Разни хора ,разни разбирания,разни фенове,всеки е воден от любовта си към отбора и всеки от нас иска той винаги до побеждава и да върви нагоре .Затова може би и понякога някой изръсва, плод на емоция повече или по-малко някоя глупост.
Ти си имаш мнение ,аз също .Нямам намерение да те убеждавам в противното.Просто нека малко повече се уважаваме ,защото целта на всички ни е една.Особено сега след празника ,който имахме.Колкото и да ни горчи загубата вчера,майната му ,Черно море не започва от вчера и не свършва днес.110 години в които всичко сме преживявали.
Амбиции или не ,те идват главно от ръководството на клуба,когато то ясно и явно заяви какви точно са те ,когато преди сезона се излезе и ясно се поставят конкретни цели от ръководството,.Гоним шестица,гоним призово място,гоним да не изпаднем или каквото и да е,но ясно да се каже какво точно гоним.Целите,таргети и т.н. във всяка една работа се поставят от шефовете.От там нататък изпълнителите по веригата имат за цел да съставят точния план и програма ,по който да ги изпълнят или не.Едва тогава в края на сезона или по-рано се вижда дали тези цели се постигат или не и да се търси отговорност.Иначе другото което е до сега е всяка година едно и също,целите идват от самите ни футболисти ,от самите фенове се надъхват ,че може да се гони нещо повече и т.н.Но аз имам предвид точно и ясно шефовете да поставят целите пред цялата общественост и да се знае.
Докато това не се случва аз лично подкрепям това което Илиан прави или поне се опитва да прави .Да,той доста често греши,както също и вчера за мача има голяма вина .Но пък има и страшно много заслуги.Именно той е човека откакто е тук ,ние да имаме отличителен стил на игра .Въпреки всичко той иска отборът ни да играе с топката ,иска да опитва да се надиграва с другите.Да,понякога е страхлив,да понякога пък не излиза достатъчно предпазливо ,а е тръгвал и на мачове в София да се надиграва и бързо да му скършват крилете,примери много.Примери много и за добрите му неща,както и за грешките му.Съгласен съм с доста от визираните от вас грешки ,които продължава да прави.Но лично за мен когато ги сложа на везната нещата, добрите натежават.За мен той е единственият който досега ,наложи и то успех наложи толкова футболисти от школата в първия отбор .Да ,и тук веднага ще се изкарат някои примери,с които не успя,но отново положителните са повече.
Не съм съгласен обаче с мнението,че ако е друг треньор с наличните футболисти би направил повече .Тези футболисти Илиан ги познава до мозъка на костите вече и знае от всеки един какво може да очаква и в кой момент да го очаква.А това се получава с дълготрайна работа и опознаване на характерите ,привичките,навиците и всичко останало и то не само на терена.Да не забравяме още нещо,което е може би даже и най големия фактор.Говорейки за амбиции,не може на всеки полусезон да градиш половин нов отбор.Не виждам друг подобен случай на нашия , половината му основни играчи през 5-6 месеца да напускат и да трябва с пръдня боя да правиш,и въпреки всичко ти държиш на твоя стил,налагаш своя си стил на игра и въпреки всичко той пак успява да сглоби боеспособен отбор и да е близо до челниците в класирането.Това ако не е заслуга на треньора ,не знам на кого е.Да,има един твърд инат в него което пречи понякога.Но аз смело твърдя че друг треньор тук с подобен начин на работа не би успял и толкова да направи. И понеже споменахме комшиите,ще ги дам само тях за пример .Ето ви уж име в професията у нас един Херо,дадоха му малко парици за трансфери ,пълна свобода,докара си чуждите "звезди" и какво , изведнъж полетяха ли.Може и да успее да сглоби отбор ,но докато това се случи може и да изпаднат .Ще ритат някакви чернички ритнитопковци и отново с никаква перспектива в дългосрочен план,с работа и налагане на български и млади футболисти от школата им..Искам да кажа че не става така лесно и бързо.
И мен ме е яд ,че сами си чупим главата в тъпи мачове като вчерашния ,но това се получава само заради треньор,но и заради липсата на достатъчна класа във футболистите с които разполагаме.Сами казахме ,този игра слабо,онзи игра слабо,Наско не можал да ритне добре топката ,другия не я насочил.Еми тук освен треньора ,вина си имат и самите футболисти.Но това е нормално ,в крайна сметка нямаме супер качествени футболисти затова и сме на това място.
Но в крайна сметка за времето на Илиан ако претегля нещата ,за мен позитивите са повече от негативите.
Пак казвам лично мнение,никой не ангажирам да се съгласява с мен.Пък ако някой реши да дойде да ми даде някой лев за мнението ми ,с удоволствие ще го приема и ще го даря за някой нуждаещ се.

Нещо подобно е и моето мнение. Докато отборът има такова ръководство, без амбиции и ясен план за надграждане, Илиан е най-доброто решение. Виждат се някакви промени в клуба, които лично мен ме радват, доста неща около организацията и провеждането на мачовете, както и отразяването им. Аз лично не търся смяна на треньора. Най-важно е в момента да се изградят здрави основи: терени, млади играчи, компетентни треньори при юношите, цялостна база, както и децата да могат да тренират безплатно, така че всеки да има шанс, стига да покаже качества и труд. Илиан според мен пасва идеално в един такъв проект на изграждане.

За мача срещу Лудогорец си мисля, че ще се представим добре. Очаквам Ангелов да започне титуляр.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 05 мар 2023 13:41

А замислял ли си се че след 5години начело на отбора самият илиан може да постави по високи цели? Защо един път не си заложи главата и да поиска от ръководството задържането на ключови футболисти за да успее да ни класира за евро-турнири и от там да компенсират ползите от изходящи трансфери? Впрочем във баража срещу Арда изобщо не му беше разбит отбора, просто професора никога не е можел да спечели важен мач и във това ще се убедите съвсем скоро. Ако предположим че си прав и постоянно му разпродават най качествените чужденци, защо продължава тази практика да привлича по 4,5 такива всеки трансферен прозорец? Дали пък и той няма някакви ползи от това... Най ми е смешно като чуя че си бил заслужил доверието.... със кое бе? Със едно 5то място ли? Със унищожаването на куп таланти за сметка на Мадита, Вилела и Велевци и Панайотовци ли? Като футболист ли нещо е направил за Черно море, кажи бе огризко? Класацията за треньор на годината не бих я отличил като престижна след като мърю я спечели!
Просто пореден сезон със едни и същи грешки и налагане на любимци със които се е обградил и са неизменни титуляри! Замислял ли си се колко футболисти идват във добра форма и постепенно стават трагични, поради една или друга причина?
Само верните на илиан фенове не разбраха че за напускането на Родриго и Курьор беше виновен именно треньорът! И двамата не си играеха на позициите и бяха като разсърдени последните си сезони. Клементе не бил дисциплиниран, ама беше най добрият ни халф. Ами вкарай го във пътя нали затова си треньор на отбора. Друг е въпроса още колко играчи не играят на позициите си и ако изкажат недоволство се зачеркват със дебелият маркер. И такива случаи има като например със Касми. Истината е че илиан не иска във отбора да има по голяма фигура от него и затова не се застъпи и за Жоро Илиев, но вие продължавайте да поставяте треньорчето пред отбора, ваше право си е.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 05 мар 2023 15:37

Ийстърн ти си в някаква замечтана галактика ми се струва.
Слагаш на Илиан ,или на който и да е друг треньор тук някакви твои фантасмагории.
Как може един треньор да задължи шефовете си да не продават негов добър футболист когато има на масата реална и примамлива оферта.А вече самите те вътре какво са си говорили само можем да си чешем езиците и да гадаем.А след това бил привличал по още 3-4 други такива .Ами нормално е който и да е треньор да търси заместници или според какво да прави.Да седи и да блее звездите и да чака ийстърна да му каже кой да пусне.Въпреки това ,че има грешки в селектираните досега всеки път Илиан се е справял и е намирал решение и изграждал отбора отново и отново.Като нито веднъж това не е ставало за сметка и загърбване на нашите кадри.
Имал любимци ,някои не играели на постовете си и дрън дрън..
Ами явно и това не приемаш ,че е нормално един треньор да има свое виждане на нещата и кой къде според него би свършил по-подходяща работа,според стила който гони,според моментно състояние,форма,съперник и т.н.и т.н.
Нормално е и всеки треньор да си подбира играчи с които би искал да работи,които според него биха разбрали мислите и идеите му по-добре от някой друг ,който колкото и талант да има, това се нарича екип и екипна работа.
И Гуардиола сигурно има всичките пари на света но реши да купи Грийлиш,а не примерно Мбапе на фланга.Но ето че и той има концепция ,идея за играта и според това си търси необходимите играчи,а не просто безогледно да хвърля едни пари и да събира просто най добрите играчи.
Бил изгонил Клементе ,бил изгонил Касми..Ами ако тровят атмосферата и колективния дух в съблекалнята не ще ги изгони Ами не знам какво ще ги прави.Но даже и тука решаваш да се заяждаш,щото само и само да е виновен Илиан.
Наистина на моменти ставаш смешен и прекаляваш за всяко нещо да е виновен Илиан.Интересно ако не се казваше така треньора дали за тези неща отново него би винил.Не ми отговаряй , не чакам отговор.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 мар 2023 16:08

Илиан и момчетата сами си поставят високи цели :) по едно време Виктор беше казал, че се борим за шампиони даже :) ама едно е да си ги поставяш сам тези високи цели ....друго е да имаш ресурсите от играчи и пари за заплати, че да ги изпълниш ;)

и каква е тази глупост да си заложел главата сам? първо, колко такива треньори можеш да ми назовеш като цяло във футбола? и второ, вярваш ли наистина, че шефовете ще го търпят и няма да го изгонят доста бързо? и защо мислиш, че ако все пак изгонят Илиан ще тръгнат да вземат някой не-послушен и с големи претенции? :)

ако някой трябва да си залага главата и да се репчи, това си ти Eastern ...отивай пред стадиона, пред офисите да викаш и да протестираш и да изискваш от ръководството да дава по-големи заплати за играчите, да поставя по-високи и ясни цели пред отбора, да се повишат амбициите и каквото друго си решил, че е правилно да се изисква :) събирай една групичка с недоволни, като чета предната тема се събраха доста такива след няколко по-слаби мача, така че може и да ти се получи.... отивайте, протестирайте, вдигайте транспаранти, дюдюкайте, искайте оставки и така..... Илиан трябвало да си залага главата вика :))) тренььорите са се съгласили по какъв начин се работи в клуба и действат според зададеното от ръководството....

относно непрестижността на наградата за треньор ....правилно си ме разбрал, че наградата не е мн престижна понеже са доста фенски нагласите в гласуването :) точно затова е постижение Илиан да е намърдан в челото предвид, че никой в Левски не го харесва и е треньор на Черно море дето и нас сигурно журналята не ни харесват особено..... т.е. никой нямаше да гласува за него ако не беше качествен треньор!

и искам да обясня нещо, защото явно повечето наши фенове не го разбират това ....Илиан харесва стил с владение на топката! затова играем с подобни крила, защото умеят да задържат топката! затова и Велев е на терена, защото може да задържа топката :) и между другото нарочно го наблюдавах специално него понеже друг път не се концентрирам чак толкова върху играчите... за първото полувреме само се концентрирах де, но за цялото полувреме супер много ми хареса как игра Велев! не му бяха само назад пасовете, май не направи нито една грешка в подаванията си! и определено не връщаше само назад! единствената грешка му беше при единия корнер дето Генев удари греда, защото Велев беше до него... пускайте си мача на повторение и гледайте специално играта само на Велев и да видим ...щото и аз имам чувството, че тук имате разни любимци за псуване и нареждане така да го кажа...

още нещо искам да обясня - тези амбиции и подобни слаби мачове ще ги наблюдаваме докато не бъде построен стадиона! след това вече може да очакваме някаква промяна.... така че аз искам да видя Илиан след като стадиона бъде построен и амбициите бъдат повишени пред отбора! категорично не смятам, че друг треньор освен Илиан заслужава да изведе отбора за първи мач на новия стадион дето след година, година и нещо ще бъде открит! дотогава лично аз смятам да подкрепям Илиан стига да няма наистина някакви сериозни катаклизми.... да стигнем до изпадащите или не знам..... но ако няма катаклизми подкрепям Илиан напълно докато се повишат амбициите пред отбора, което ще стане като е готов стадиона и няма да стане преди това независимо какво на вас ви се иска!!! но като имате желание искайте оставки и протестирайте пред ръководството за по-големи амбиции и каквото решите.....
ИзображениеИзображениеИзображение

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 05 мар 2023 16:44

ogrizko написа:Илиан и момчетата сами си поставят високи цели :) по едно време Виктор беше казал, че се борим за шампиони даже :) ама едно е да си ги поставяш сам тези високи цели ....друго е да имаш ресурсите от играчи и пари за заплати, че да ги изпълниш ;)

и каква е тази глупост да си заложел главата сам? първо, колко такива треньори можеш да ми назовеш като цяло във футбола? и второ, вярваш ли наистина, че шефовете ще го търпят и няма да го изгонят доста бързо? и защо мислиш, че ако все пак изгонят Илиан ще тръгнат да вземат някой не-послушен и с големи претенции? :)

ако някой трябва да си залага главата и да се репчи, това си ти Eastern ...отивай пред стадиона, пред офисите да викаш и да протестираш и да изискваш от ръководството да дава по-големи заплати за играчите, да поставя по-високи и ясни цели пред отбора, да се повишат амбициите и каквото друго си решил, че е правилно да се изисква :) събирай една групичка с недоволни, като чета предната тема се събраха доста такива след няколко по-слаби мача, така че може и да ти се получи.... отивайте, протестирайте, вдигайте транспаранти, дюдюкайте, искайте оставки и така..... Илиан трябвало да си залага главата вика :))) тренььорите са се съгласили по какъв начин се работи в клуба и действат според зададеното от ръководството....

относно непрестижността на наградата за треньор ....правилно си ме разбрал, че наградата не е мн престижна понеже са доста фенски нагласите в гласуването :) точно затова е постижение Илиан да е намърдан в челото предвид, че никой в Левски не го харесва и е треньор на Черно море дето и нас сигурно журналята не ни харесват особено..... т.е. никой нямаше да гласува за него ако не беше качествен треньор!

и искам да обясня нещо, защото явно повечето наши фенове не го разбират това ....Илиан харесва стил с владение на топката! затова играем с подобни крила, защото умеят да задържат топката! затова и Велев е на терена, защото може да задържа топката :) и между другото нарочно го наблюдавах специално него понеже друг път не се концентрирам чак толкова върху играчите... за първото полувреме само се концентрирах де, но за цялото полувреме супер много ми хареса как игра Велев! не му бяха само назад пасовете, май не направи нито една грешка в подаванията си! и определено не връщаше само назад! единствената грешка му беше при единия корнер дето Генев удари греда, защото Велев беше до него... пускайте си мача на повторение и гледайте специално играта само на Велев и да видим ...щото и аз имам чувството, че тук имате разни любимци за псуване и нареждане така да го кажа...

още нещо искам да обясня - тези амбиции и подобни слаби мачове ще ги наблюдаваме докато не бъде построен стадиона! след това вече може да очакваме някаква промяна.... така че аз искам да видя Илиан след като стадиона бъде построен и амбициите бъдат повишени пред отбора! категорично не смятам, че друг треньор освен Илиан заслужава да изведе отбора за първи мач на новия стадион дето след година, година и нещо ще бъде открит! дотогава лично аз смятам да подкрепям Илиан стига да няма наистина някакви сериозни катаклизми.... да стигнем до изпадащите или не знам..... но ако няма катаклизми подкрепям Илиан напълно докато се повишат амбициите пред отбора, което ще стане като е готов стадиона и няма да стане преди това независимо какво на вас ви се иска!!! но като имате желание искайте оставки и протестирайте пред ръководството за по-големи амбиции и каквото решите.....

ТИМ никога не са имали високи цели. Ако имаха щяха да ги осъществят и Черно Море можеше да е Лудогорец преди Лудогорец да бъде нещо в родния футбол. Правилото за тях е златната среда. Едно трето място и от там се следва това правило с корекции, където е необходимо. Още помня как при първия престой на Гонзо бяхме 3-ти на полусеона и бяха подарени 4-5 титуляра по време на зимната пауза.... Хубаво, спечелихме Купа и Суперкупа, а спомняш ли си, че същия този сезон хич не се представяхме добре? Корекции - ако си прекалено силен се отслабва, ако си слаб се подсилва.

Този стадион се строи от колко, 10 години? Съдейки по последните снимки, които съм гледал от обекта... Еми, сори, ама има още поне 3-4 години работа. Строене на стадион с 30-40 човека е отбиване на номер, както и да го гледаш, каквито и фенски пристрастия да имаш. Радвам се на оптимизма ти, но нищо няма да се промени с този стадион, когато стане в бъдещето.

Аз нямам нещо лично против Илиев, имам против страхливия подход към мачове и налагане на любимци. Не знам кой мач си гледал, но Велев убива всяка контра и опасна атака. Пусни си мача с Пирин и виж колко контри заби и колко грешки направи. Срещу Ботев не беше различно. Пасовете са му елементарни - на 10-тина метра по земя към на-близкия играч, или връщане назад. С такива пасове и аз и ти ще имаме завиден процент успеваемост. Ако ще трябва да държим резултат, или се защитаваме, добре, но когато изоставаме и гоним резултат няма как да играеш с 2 дефанзивни халфа. Когато се получават нещата играем доста приятен футбол, но тъжната истина е, че се получават все по рядко. Къде от грешна преценка, къде от инат, къде от страхлив подход, но това е истината.

За мача с Лудогорец - нямат право на повече грешки и ще се хвърлят да печелят точки, още повече след грешната стъпка на тирето. Ние излизаме да пазим 0-0 и накрая мача да свърши 2-1, например.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 05 мар 2023 17:31

Това със протестирането и повишаването на амбициите трябва да се направи от всички ни огризко! Иначе успех нямам как да има. Но разбирам че има и доволни фенове от състоянието на клубът. Илиан ако е треньор уважаващ работата си също трябва да има претенции по въпросът със трансферите ама странно защо няма. Бъди сигурен че пред моите шефове постоянно изисквам повишаване на качеството дори и те самите да нямат амбициите и нуждата от това. Накрая естествено са доволни от резултатите.
Сега за грешните позиции на играчите. Наистина ли не виждате че Сула и Алекс не стават за крилата, както и Родриго не беше крило но беше мъчен там. Другата глупост е Ники Златев да го тормозиш по левият фланг ,след като има страхотно центриране със десен крак и във наказателното поле имаме Атанас Илиев! Ангелов и Василев имат страхотни левачки пък ние си ги налагаме от дясно... Курьор колко време беше тормозен като централен нападател... А пък за велев ако си сериозен вземи ходи се хвърляй от моста ;)

Върни се в “Черно море”