17 кръг /Славия - Черно море/ 06.11 неделя 12.30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 17 кръг /Славия - Черно море/ 06.11 неделя 12.30
Не бих се изненадал да започнем с 3-5-2.Живко,Росен,Босанчич -Велев Дичев халф бекове ,останалите са ясни.Но винаги може да има изненади особено в дясната зона,като там може и да е Мимито.Ще имаме изключително интересен състав.Дано успеем да победим!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Ах, сега видях, тарикатите от Лесни си останаха във Варна, за мача с плебеите, в късия промеждутък между мачовете, а ние бъхтим до София и при това играем преди тях.
Чай малко, за к.в х.й сме се навили за тази дата? Ние ли го отложихме този мач.
Чай малко, за к.в х.й сме се навили за тази дата? Ние ли го отложихме този мач.
Е така е, няма да пътуват като гламави я. Всичко е съобразено. А забеляза ли, че от 30 кръга в редовния сезон, всеки софийско отбор, има 20 мача в София.Яко.
Към 11:30ч.:
ПФК Черно море
22 Георги Николаев Георгиев - ВРАТАР
3 Живко Станиславов Атанасов
15 Петар Босанчич
77 Стефан Димитров Велев
32 Мартин Данаилов Дичев
71 Васил Костадинов Панайотов - КАПИТАН
7 Матеус Дос Сантос Клементе
39 Николай Светославов Златев
11 Алекс Насименто Фернандес
8 Мазир Сула
19 Матиас Курьор
Резерви
25 Иван Василев Дюлгеров - ВРАТАР
4 Росен Светлинов Стефанов
20 Мади Кета
9 Исмаил Иса Мустафа
88 Атаир Мимито Роша Биаи
17 Ангел Григоров Ангелов
31 Закария Беншаа
ПФК Черно море
22 Георги Николаев Георгиев - ВРАТАР
3 Живко Станиславов Атанасов
15 Петар Босанчич
77 Стефан Димитров Велев
32 Мартин Данаилов Дичев
71 Васил Костадинов Панайотов - КАПИТАН
7 Матеус Дос Сантос Клементе
39 Николай Светославов Златев
11 Алекс Насименто Фернандес
8 Мазир Сула
19 Матиас Курьор
Резерви
25 Иван Василев Дюлгеров - ВРАТАР
4 Росен Светлинов Стефанов
20 Мади Кета
9 Исмаил Иса Мустафа
88 Атаир Мимито Роша Биаи
17 Ангел Григоров Ангелов
31 Закария Беншаа
-
- Контакти:
Харесва ми състава! Алекс, Сула, Ники - титуляри. Яловия Мади на пейката. Може и да поиграем футбол. Интересно ми е само кой измежду Алекс и Сула ще е зад нападателя и кой по лявото крило, според мен Сула по-става за крило, по-бърз и агресивен е от Алекс, а Алекс пък стреля от далече и по-добре зад нападателя, може да му се отвори шанс с някоя тупалка...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Marlboro написа:Е така е, няма да пътуват като гламави я. Всичко е съобразено. А забеляза ли, че от 30 кръга в редовния сезон, всеки софийско отбор, има 20 мача в София.Яко.
И от 15 гостувания само 3 са на повече от 150 км, а сега даже ги направиха 2 в 1 и станаха само две дълги пътувания.
-
- Контакти:
Изключително слаб мач. Гошо Георгиев напомни за глупостите, които го държаха резерва на Дюлгеров 1г. и май пак натам отива. В защита зле, халфове зле, напред нищо, а Курьор му става навик да пропуска положения, които е длъжен да вкара, на и Закария е така - точно такова като на Курьор положение и то 2 на брой изпортихме в Пловдив и после паднахме 3:0.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Срещу Левски изглеждахме ужасно, но поне бяхме стабилни отзад. Сега трагедията е на всички нива.
Липсата на Попов и Панов се отразява фатално не само в защитата,но и в нападението ни. Гледам в статистиката,че във всеки мач онези катъри от Левски оставят след себе си мин двама осакатени от противниците си. Георгиев не знам какво му харесахте ,но твърдо Дюлгеров трябва да е титуляр!
-
- Контакти:
Дюлгеров твърдо трябва пак да пази! Иначе канарите от Подуене са доказано ной-селския и каруцарски отбор от А група, а рендето Миланов е анти-футболист.