7 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 19.08 петък 21.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: 7 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 19.08 петък 21.00

Мнениеот Vladislav » 15 авг 2022 08:43

Nobody007 написа:Гледах Ботев в мача им в т.нар. “Битка за Тракия” :) :)
Много съфорумци вече точно казаха - Ботев без Неделев е като осакатен… И нещо в допълнение - с 10 чужденци и един българин в състава (познатият ни Генев) липсва дух и борбеност… чужденците им са като разглезени балерини. Затова са и на дъното… според мен.
Но… нас си да погледнем…
Състава е стабилен, но Сула се разигра този сезон и ако не е в групата - ще бъде трудно. Мимито и Кета все още търсят играта си и са неефективни в офанзивен план. Добре, че Васката и най-вече Клементе са като стълбове в дефанзивен план… и защитата ни е също на ниво, въпреки отправените критики относно някои леки слабости в мача с Пирин. Но това е в реда на нещата…
Ще стане оспорван мач. Имаме добри шансове за успех.

Сула няма как да играе. В петък вечерта глезена му беше като топка. При все че е неизвестно какво още му има такава травма не минава за 3-4 дена.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 авг 2022 09:44

С Ботев въобше няма да е лек мач за нас, с оглед играта ни последните три мача както и моментните контузии на титуляри.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 авг 2022 11:07

То точно това ме шокира в Ботев - те, както Славия и Черно Море бяхме отборите с най-много млади български играчи от собствената школа. Явно са погребали всичко това. Колкото до това кой да смени Сула - в никакъв случай това не трябва да е Курьор, доказа се на терена с Пирин. Още по-малко това трябва да е Велев, Велев изобщо не бива да играе повече, колкото пъти влиза - ставаме опълченци, беше катастрофален с Пирин, тотал щета, без вярно отиграване, Петьо Костадинов и Илиан блъскаха по скамейката.....ама какво блъскате бе, просто НЕ ГО ПУКСАЙТЕ повече, не е на нивото на отбора, не виждате ли?! Та опцията е ясна - Алекс Фернандес. Алекс е човека, който евентуално може да заеме мястото на Сула.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 авг 2022 11:15

...или пък примерно матеуш-мимито-васко :) според мен в мимито има много класа все пак, кефи ме колко е повратлив и маневрен и умее да се лъже, да се освобождава и да подава.... пък и според мен с повече мачове може да покаже повече, в смисъл като минава повече време трябва сработката да се повишава и по-добре да се ориентира кога къде и как да търси съотборниците си, за да бъдат пасовете му още по-добри :) алекс фернандез ми се стори много тромав и бавен в минутите в които влезна като резерва ....което предполагам, че не е добре понеже влиза резерва и би трябвало да е свеж и да изглежда по-бърз ......но принципно все пак може да се пробва и с него, а мимито да бъде оставен като коз за раздвижване на играта ако мача се закучи ...даже се чудя дали не е по-добре да се пробвам и напред с крила мади кета и златев/велислав, а курьор да бъде резерва, че нещо жегите го мъчат ли какво.... да влезне последните 30 мин. примерно и поне в тях да даде всичко от себе си

велев няма как да е титуляр или халф, защото ще бъде оставен според мен като резерва на бековете понеже в момента са с един по-малко ..може да бъде вкаран последните 15 мин. евентуално като халф
ИзображениеИзображениеИзображение

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 16 авг 2022 14:53

mark1926 написа:
ГАНЧО написа:Според мен 1:0 или 2:0 за Ботев Пловдив.

ботевЪ играе в Коматево, а не в Пловдив!!! Ако ботевЪ от Коматево вкара 2 гола на Морето, означава, че са вкарали 70 процента от досегашните си 3 гола... А ако Ч.Море допусне 2 гола ,ще означава ,че ботевЪ от Коматево им е вкарал двойно повече голове отколкото имат за ПЕТ МАЧА....

Ганчо, гледай фантастика, не я пиши по форумите!!!

Аз не мога да твърдя, че Столипиново не е квартал на Пловдив защото няма да е вярно, но мога да отбележа, че въпреки, че там не се провеждат срещи на локото ентусиазмът и любовта СА ОГРОМНИ!!! Относно срещата БОТЕВ ПЛОВДИВ- ЧЕРНО МОРЕ, потвърждавам 1926 пъти, не 1936 пъти, не, 1919 пъти, че според мен, най- вероятно резултатът от мача ще е 1:0 или 2:0!
С ДРУЖЕСКИ ПРИВЕТ ОТ КЮСТЕНДИЛ!!!:)
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 16 авг 2022 20:11

19 август 2022 г., петък, 21:00 ч.

ПФК Ботев АД - ПФК Черно море

ГС: Станислав Георгиев Тодоров АС1: Мартин Иванов Димитров АС2: Светослав Станимиров Стойчев

4-ТИ: Мустафа Севди Шефкет ВАР: Георги Милков Гинчев АВАР: Георги Йорданов Дойнов

СН: Ичко Лозев Лозев
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 17 авг 2022 20:28

Групата на Черно море за мача с Ботев Пловдив
Георги Георгиев, Иван Дюлгеров,
Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Петар Босанчич,
Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Велислав Василев, Матеус Клементе, Лъчезар Йорданов, Алекс Фернандес,
Матиас Курьор, Николай Златев, Евгений Сердюк, Закария Беншаа, Мади Кета.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 19 авг 2022 19:58

Живко и Курьор не са титуляри, вместо тях - Росен Стефанов и Беншаа. Да видим...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 19 авг 2022 20:09

Към 20:04 часа: Черно море

Иван Дюлгеров

Виктор Попов
Росен Стефанов
Петар Босанчич
Мартин Дичев

Матеус Клементе
Васил Панайотов
Атаир Мимито

Мади Кета
Закария Беншаа
Евгений Сердюк

Резерви
22 Георги Георгиев
39 Николай Златев
11 Алекс Фернандес
23 Лъчезар Йорданов
19 Матиас Курьор
77 Стефан Велев
10 Велислав Василев

Живко е отпаднал от групата!!!

* Възможни са промени в последният момент, засега това е!
Последна промяна от greenpeak на 19 авг 2022 20:13, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 авг 2022 20:13

Време е и Роската да дебютира истински. Няма да е лек мача за защитата, Елвис Ману е скоростен и много опасен, по-добрия вариант беше Росен и Живко, не, че Босанчич е по-слаб, просто е отскоро тука. Прибавяйки и Дичев вляво и Попа, Дюлгера - цялата ни защита е от юноши без хърватина и много млада. Харесва ми, че Закария е вместо Курьор, Матиас е по-скоро вече играч за смяна второто полувреме.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”