Iceberg написа:tmanolov написа:Eastern написа:Странджата написа:Стадионът да се напълни и ние да бием. Гледах малко последния им мач - предимно 'трибуните" и публиката. Тъжна работа, а са отбор на една от най, ако не и най-известната групировка. После - държавата не строяла стадиони. Те тези, дето смучат парите на държавата, не строят, та тя ...
Ние - с цената на постоянен предфалит, все пак един сектор вдигнахме. Като изключим "хегемона" във всичко, кой друг? На майните държавата им даде по 20 милиона - и пак нищо ...
Ако съм привърженик на някой отбор със стадион с хим. тоалетна - днес - 22. година на 21.век., щях да се скрия вдън земя ...
Точно защото никога не си стъпвал на стадион Тича не ти е ясно колко публика ходи редовно на мачовете на Черно Море. Ще ти поясня че ако камерите на нашият стадион са обърнати към сектор А (както е на вашият, срещу слънцето), ст. Тича ще ти изглежда винаги пълен на 80%. И ако наистина си мислиш че вашата трибуна е ултра модерна си личи че не си стъпвал на истински стадион!
Радвайте се на моментната еуфория щото и вие по принцип ходите трагична бройка хора и ако не са хората от селата никога няма да можете да напълните гостуващите сектори. Имаше една много хубава приказка "отбора на народа два пъти в годината на мода", да не стане и сега така, падате от Морето във събота, после отпадате от Лудогорец и чао!
Само Черно Море и Курьор за Левски !
Ахахаха, поредното провинциалистче (ся трябва да ме затапиш с Хемингуей, но едва ли го знаеш кой е пък този), дето си избива комплексите с най-големия отбор у нас. Имахте уникалния късмет да вземете едно тенеке, което не заслужавахте по никакъв начин, и 1-2 случайни победи от един полуразпаднал се отбор на Левски, и вече се издигнахте на световно ниво.
А тъжната истина е, че дори във Варна не сте най-популярния отбор, и то след над 10 години, в които основният ви опонент е не просто в миманса, ми съществува с някакви шмекерии тип Тире София. Играйте си там опълчението, като всички селски отборчета с тактика: отпред за 0:0, отзад - каквото стане и си шракайте с пръсти. Едва ли ще има повече от 50-60 човека в сектора за гостуващи фенове, а това, при положение че в София живеят десетки хиляди бивши жители на Варна и околията, е повече от трагикомично. Ма вие се надъхвайте де, като Илиянчо Дребата душица Илиев.
За протокола - над 10 000 на трибуните от наша страна и размазване на терена във футболен аспект. От стана на известните с прозвището "еклерите" - грозен, селски футбол, състоящ се от ръгане, блъскане, скубане и т.н. Стандартните неща
Основно "тъжни неистини и простотии" си изтипосал в жалкия си пост. Явно целиш провокации и заяждане, защото иначе не може да се даде нормално обяснение за глупостите, които си написал! Дано колегите от форума не се вържат и ти отговорят по същия просташки начин. Че набрахте скорост и самочувствие след идването на Мъри - така е, спор няма. Събрахте и парички от феновете, които да ви измъкнат от калта, в която ви натикаха преждеуправниците ви. Дали обаче това ще ви стигне да ни преборите на Герена - ще видим. Един от отборите в България, който играе качествен футбол на добро ниво сме и усещам страх в поста ти. Води ни треньор №1, два пъти избиран за последните 3 години. В състава ни играят доста наши юноши и то на ниво!!! Затова и се правиш на интересен, но.. само се правиш, за повече не ти достига, а и е хубаво да се замислиш за езика и изказа, който използваш.. Аз ще кажа само едно: Нека по-добрият отбор на Герена победи! И още нещо, мача ще е важен, но не и решаващ за крайния изход от битката за третото място.
Аз с провокация, след като пиша отговор към твой колега, който завършва с Курьор за Левски и обяснява как феновете ни били хора от селата???? Е, то бива гьосуратлък (на майчин език на част от феновете ви, все пак Доган е родом от село до Варна - ето това е заяждане), ама да идват от град, на който централната му част се нарича Гръцката махала - е, хайде холан, уважаеми граждани. И за да не ме разбереш погрешно, харесвам Варна, морето в тази му част и Добруджа като цяло - страхотна част от България!
Сега конкретно, защото си се постарал да запазиш добрия тон - Черно море са нелош отбор за нашите стандарти, имат стабилен гръб, нямат сътресения и т.н., но стилът им на игра не е от красивите и винаги се залага повече на ръгане и кюскане, отколкото на техника, т.е. за пареите, които се наливат, ако мога д анаправя подобна аналогия, се представят еднаидея по-добре от онзи Левски на Роси при щофьорчето. Илиян не е лош треньор, просто не успя да се докаже в Левски и затаи някаква злоба в себе си. За протокола - някога ми беше страшен любимец, а а голът му със задна ножица срещу умрелите ми е в топ 3, заедно с кървавия на Гонзо и онази тупалка на Кайзера срещу Рейнджърс. Та да, имате стил некрасив, сравнително ефективен и, ето, признавам ти го, за разлика от нас в мачовете срещу отбора от Делиормана се представяте направо отлично.
Ние си знаем къде сме - имаме още мноооого боб да ядем, докато станем отбор, но имаме наченки. За публика няма да говорим, то си е видно. Страх при нас няма - ние сме повече от наясно, че за третото място нямаме абсолютно никакъв шанс, а Лудогорец ще ни скочи здраво за купата, защото никой не иска силен Левски. И с право - ние сме единствените, които могат да съборят делиорманци от върха, разбирам ги.
За самия мач - казах ти, очаквам опълчение от вас и много грозна игра, какъвто е стилът ви. Може и да устискате за 0:0 или да вкарате случаен гол, макар че при нас защитата определено е доста заздравена в момента. Ще видим.
П.С. И ето ти пример за любов към отбора ми -няма да успея да отида на мача, но ще си купя 3 виртуални билета за компенсация. И когато това започант да го правят повече фенове у нас, може пък и да отлепим от дъното, знам ли