11 кръг /Царско село – Черно море/ 27.09.19 петък 20.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: 11 кръг /Царско село – Черно море/ 27.09 петък 20.00

Мнениеот Vladislav » 27 сеп 2019 13:40

Jeymzz написа:Родриго защо няма да играе срещу Царско село ?

Кой и къде е казал че Родриго няма да играе?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 сеп 2019 18:56

ПФК Черно море
18 Миодраг Митрович - ВРАТАР
6 Виктор Николаев Попов
33 Мирослав Танев Енчев
5 Стефан Николаев Станчев
2 Цветомир Божидаров Панов
38 Аристоте Ндонгала Фунду
27 Даниел Светославов Димов - КАПИТАН
72 Родриго Енрике Сантана Да Силва
71 Васил Костадинов Панайотов
90 Мартин Янков Минчев
9 Исмаил Иса Мустафа
Резерви
25 Иван Василев Дюлгеров - ВРАТАР
7 Ериксон Патрик Корея Андраде
20 Алваро Жордао Пинто Да Силва Кардо
10 Илиан Илианов Илиев
93 Фахд Актау
44 Димитриос Хантакиас
31 Лъчезар Вичков Йорданов

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 сеп 2019 20:25

Илиан се уля вече с този Панайотов-- вечният несменяем титуляр! Даже и капитан беше 8-) Нито пас има,нито техника,да не говорим,че трябва да му забранят да изпълнява статични положения.При положения,че имаме играчи като Димов,Патрик,Родриго,Илиев просто Панайотов няма място на терена!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 сеп 2019 21:55

Бат Васко е тотал щета. Най-слабия ни футболист, страшно много грешни пасове, провали не 1-2 атаки. Мартин Минчев намира някаква форма, но прави страшно много пропуски, като цяло целия отбор прави много пропуски вместо да вкараме 3-4 гола и днес. За мен Иса трябваше да бъде заменен още на почивка, беше очевидно, че не е в мача. Патрик също не влезе добре. Точно след смяната на Патрик и най-вече връщането на Димов в защитата играта ни се срина! Шабленския беше най-добрия на терена и владеехме центъра тотално, после не беше така. И в защита направи 2 ключови намеси, за мен беше нашия най-добър играч.
ПС: И не е само Панайотов. Нарочно си го оставям за ПС - Ндонгала. Абсолютен статист, в атака нищо, в защита нищо, гол не може да вкара даже да е сам пред празна врата. Не знам защо не се дава шанс на малък Илиан, но с Ндонгала, с Панайотов, просто няма как :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 27 сеп 2019 22:09

Макар да имам карта за мачовете на Тича спирам да ходя, докато Панайотов е титуляр. Никога не съм освиркал наш играч, но вече не се издържа да се гледа тази тотална щета и може да се изтърва. Този няма вярно отиграване вече втора година или ако има се броят на пръстите на една ръка, но е несменяем. Успя да прогони от стадиона поне 1000 души този куц кон. За жалост не се контузва.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 27 сеп 2019 22:30

Успех срещу Берое и повече наши юноши в игра,защото Жоржиньо си тръгва без да е оставил следа,но пък зае игровото време на някой талант от школата,който ще остане цял живот свързан с Черно море.
Последна промяна от ticha i vladislav на 28 сеп 2019 10:08, променено общо 4 пъти.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 27 сеп 2019 22:30

Помня как паднахме от Чавдар Бяла Слатина,помня загубата от Чумерна Елена,скоро ни ошамариха Витоша Бистрица,е,радвам се че няма запомня и Царско село.Целия отбор си беше зле днес,освен донякъде Димов.Смело мога да кажа че съдията хич нямаше да сбърка,ако беше дал дуспа за селото.За червения картон пък беше 100 процента виновен младия Попов.Добре че любезните домакини не си повярваха,наще бяха готови.Добрата новина е,че Жоржиньо напуска.

Onq

Мнениеот Onq » 27 сеп 2019 23:05

И какво стана? Мастиката с два пъти по-слаб отбор надигра великия тренер Илиан. Толкова ли не се усещате, че Илиан е слаб треньор. Всички успешни мачове миналата година се дължаха на Жоро. Само да му четеш интервютата на Илиев. Един път сме били много високомерни, следващият път сме нямали самочувствие...последно?

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 28 сеп 2019 07:15

Аз не видях снощи Илиан Илиев надигран! Всъщност в 80%+ от мачовете дотук от сезона - той не е надигран!

Този мач ми се видя като някакъв анимационен филм, с тези винили зад вратите. За разлика от много други в този форум, аз съм на мнение че Панайотов е полезен за отбора и върши много работа. На Станчев би се получила по-добра играта ако по някакъв начин си промени физиономията на по-свиреп катил, спомнете си Трифон Иванов :P Иначе с тази добряшка усмивка - няма работа като ЦЗ!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 сеп 2019 09:02

По-важното е, че играем добър футбол. На мен ми харесва играта на отбора и стила, който се налага от Илиан и се дирижира от Родриго. Категорично надиграхме Лудогорец (което не е малко), просто размазахме Тирето. Няма и един мач в който противника да ни е надиграл освен този в Подуене, но там примерно предния мач беше загубен още по-тежко. Имаме малшанс, но късметът се върти, есенните полусезони при нас са винаги тежки. Септември, октомври са ни най-слабите месеци. После настъпваме газта в края на полусеозна и пролетта особено. Проблемите са в защита. От всички заминали си ни липсва единствено Генев, но пък липсва много сериозно при това. Според мен беше грешка даването под наем на Мартин Костадинов, особено след като си замина типичния ляв бек Кононго. И Марто, както и Панов не е левичар, но е доста по-агресивен в атака. Фахд Актау на мен не ми хареса никак в Подуяне, но да не съдим по един мач.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”