Сега е момента за една хубава победа, дори и с минималното 1:0, за да си върнем увереността и да затвърдим добрата си форма. Разбира се, отборът на Лудогорец е фаворит, но нашите играят добре срещу съперници, които играят отворен футбол. Друг важен фактор са победите, които имаме срещу този съперник. Смятам, че Лудогорец ще играят отворен и атакуващ футбол, което се нрави на нашите, защото се видя, че срещу отбори, които се бранят и не оставят празни прострнства, "моряците" не могат да се справят добре. Такъв е отбора и стила, разчита се повече на скорост, техника и бързи комбинации, вместо на физика и разбиване на противниковата игра. Надявам се на максимална концетрация в защита и ако евентуално поведем, да не губим инициативата, както в предните мачове. Сто процента Илиан Илиев е взел мерки в този аспект. От нас феновете се иска да напълним стадиона и да подкрепим отбора на макс, защото момента е много важен от психологическа гледна точка, а и една победа би ни изтреляла отново на челни позиции!
Всички на стадиона, да подкрепим чудесния отбор на Варна!
6 кръг /Черно море - Лудогорец/ 18.08.19 неделя 20.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 6 кръг /Черно море - Лудогорец/ 18.08 неделя 20.30
Илиан им знае цаката. Образно казано. Ако се свири нормално и предвид домакинския фактор нещата са 50 на 50. Време е Марто Минчев да навлезе във форма. Тъпото е, че плучихме 4 гола досега, като и 4-те са напълно идентични - изсипва се топка в малкото поле, където централните ни защитници са надскочени, вратаря не е излязъл и получаваме гол. По принцип в тази зона би трябвало да сме наредени така, че даже физически да не могат да преминат, какво остава да си скачат спокойно...От всичките освободени лятото написах, че само Генев ще ни липсва и той наистина ни липсва...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Ще мислим за мача с Марибор и този ще е със знак 1Х .
1:1 е моята прогноза !
1:1 е моята прогноза !
ShooterMan написа:Илиан им знае цаката. Образно казано. Ако се свири нормално и предвид домакинския фактор нещата са 50 на 50. Време е Марто Минчев да навлезе във форма. Тъпото е, че плучихме 4 гола досега, като и 4-те са напълно идентични - изсипва се топка в малкото поле, където централните ни защитници са надскочени, вратаря не е излязъл и получаваме гол. По принцип в тази зона би трябвало да сме наредени така, че даже физически да не могат да преминат, какво остава да си скачат спокойно...От всичките освободени лятото написах, че само Генев ще ни липсва и той наистина ни липсва...
Наистина в защита имаме най-големи проблеми и като се замисля само Панов е класен защитник и той не играе на обичайната си позиция...
ЧЕРНО МОРЕ
Вирус,контузия,още една контузия,греда,рикошет,1:2..... тотална липса на късмет.
След тоталния антифутбол изповядван от величията Попов, Генов, Станков, Зафиров, Гонзо (сигурно пропускам още някой капацитет) .... най-после отново играем правилната игра. И то я играхме срещу 8-кратния шампион и буквално им скирхме топката през по-голямата част от мача.
Противно на наведените журналя, смятам че не загубихме заради класата на противника, а заради малшанса. Не видях никаква класа в Лудогорец снощи. Нашариха ги с една дузина жълти и един червен картон. Не успяха да ни надиграят с футбол и прибегнаха към ръгбито (с този треньор и не очаквах нещо повече).
Доволен съм, браво Моряци !
Противно на наведените журналя, смятам че не загубихме заради класата на противника, а заради малшанса. Не видях никаква класа в Лудогорец снощи. Нашариха ги с една дузина жълти и един червен картон. Не успяха да ни надиграят с футбол и прибегнаха към ръгбито (с този треньор и не очаквах нещо повече).
Доволен съм, браво Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
Бяхме по-добрия отбор. Контузиите са Иса и Родриго, пък и на минчев преди мача ни сложиха прът в колелото. Плюс малшанса с гредата на Патрик при 1:1. Според мен Илиан Илиев допуска една грешка - че не пуска Илиан Илиев - Младши, а иска да мине време, като, че ли, за да не говорят хората. Е, то хубаво, но функциите на Родриго ги покрива само малкия Илиан и вчера като влезе смятам доста ги затрудни и само го ритаха като коне. Виктор Попов изнесе пореден супер мач. Получихме пореден гол по идентичния за нас начин - центриране отляво (защото нямаме добър ляв защитик, виждате, че отдясно при Виктор нещата са съвсем различни), а другия си беше меко казано глупав от фал през куп играчи. Важно е да играем добре, защото късмета невинаги ще е срещу нас, ние толкова малшанс насъбрахме, че до края на сезона трябва да е обратното
. Противно на вас аз мисля, че Гела е докарал много класни играчи, които в момента се адаптират. Битон и Чибота са играчи на много високо ниво.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Браво,хубав мач изиграхте,накрая малшанс.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Аз съм доволен от момчетата! Следващото домакинство отново ще ги подкрепя на стадиона.
Много хубав мач направихме и ако не бяха контузиите, Лудогорец щяха да си тръгнат най-много с 1 точка. За съжаление продължаваме да сме слаби в защита. Само Виктор Попов се справи блестящо в дефанзивен план. Това момче ако започне да се включва и в атаките ще стане много класен краен защитник. Няма какво повече да искаме от отбора! На практика това е почти нов отбор с много къса резервна скамейка. Ако отбора се запази, младите таланти се развият още повече и се закупят още няколко добри попълнения, най-вече в защита, след време топ 3 ще ни е минималната цел.
Много хубав мач направихме и ако не бяха контузиите, Лудогорец щяха да си тръгнат най-много с 1 точка. За съжаление продължаваме да сме слаби в защита. Само Виктор Попов се справи блестящо в дефанзивен план. Това момче ако започне да се включва и в атаките ще стане много класен краен защитник. Няма какво повече да искаме от отбора! На практика това е почти нов отбор с много къса резервна скамейка. Ако отбора се запази, младите таланти се развият още повече и се закупят още няколко добри попълнения, най-вече в защита, след време топ 3 ще ни е минималната цел.
ЧЕРНО МОРЕ
И аз съм доволен от представянето на отбора, споделям повечето мнения, че малшанса ни попречи да вземем победата, първото полувреме направо ги смазахме жалко, че не влезе още един гол. Второто полувреме изравниха играта, но въпреки това създадохме положения и през голяма част стояхме добре. Притеснителното поне за мен е липсата на резервен добър централен нападател, Жоржиньо определено не е такъв. Голяма разлика се получи в играта след контузията на Родриго, страхотен е дано не е тежка контузията и играе още следващия мач. Виктор Попов отново направи голям мач, дано Балъков го е набелязал и го извика в национала. Румънеца е доста зле може би му трябва време да покаже качествата си, но ако не е във форма няма място на терена.