29/3 кръг /Ботев - Черно море/ 13.04 събота 17.30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 29/3 кръг /Ботев - Черно море/ 13.04 събота 17.30
Аз от известно време следя само играта на малките моряци и си мился, че точно заради тях трябва да бъдат тези мачове. М.Минчев вдигна летвата доста на високо и Дюлгеров бързо го последва. Очаквам другия Марто и той да си възвърне формата. Това са играчи, които биха ни осмислили Европата. Има и други, които вече от дълго време тренират с отбора и в скоро време ще влязат в игра. Л. Йорданов е с най-големи шансове за сега. Тази практика да се взимат юноши в широкия състав и да тренират с големите определено дава плодове. Като гледам до 19 годишните сме на 1во място. Общо взето бързо си проличава, кой има сили и качества за А група. Иначе срещу Левски ясно си пролича, че ние нямаме никаква идея в атака. Без плеймейкър няма как да стане. Отдавна трябваше да се намери заместник на Г.Илиев и той да играе по-второстепенна роля, и съотвеотно да има сили и свежест за двубоите в които играе.
'enki' написа:Аз от известно време следя само играта на малките моряци и си мился, че точно заради тях трябва да бъдат тези мачове. М.Минчев вдигна летвата доста на високо и Дюлгеров бързо го последва. Очаквам другия Марто и той да си възвърне формата. Това са играчи, които биха ни осмислили Европата. Има и други, които вече от дълго време тренират с отбора и в скоро време ще влязат в игра. Л. Йорданов е с най-големи шансове за сега. Тази практика да се взимат юноши в широкия състав и да тренират с големите определено дава плодове. Като гледам до 19 годишните сме на 1во място. Общо взето бързо си проличава, кой има сили и качества за А група. Иначе срещу Левски ясно си пролича, че ние нямаме никаква идея в атака. Без плеймейкър няма как да стане. Отдавна трябваше да се намери заместник на Г.Илиев и той да играе по-второстепенна роля, и съотвеотно да има сили и свежест за двубоите в които играе.
Ей неблагодарна работа и тва е. Жоро ни носи на гърба си, но отдавна трябвало да има заместник и да играел второстепенна роля. Ако не беше той, нито Мартин щеше да получава и пасове и шансове, нито щяхме да сме в първата шестица. Този стадион трябва да се преименува на стадион "Неблагодарност". Няма друго място на света, където на третата минута се почва " ше играете ли неска ве, некадърници", а като се вкара гол всички избухват в аплодисменти. Баси пародията.
Виж мой, ще пропусна учтиво определенията ти, кой какъв е. Не ми се влиза в такива безмислени спорове. Че Жоро е класен играч, спор няма, но той не може да тича вечно. Чисто чудо е, че за последните не знам си колко години, той няма почти никакви контузии. Виж колко изиграни минути има само през този сезон. Те за Роналдо почнаха да говорят, че трябва да му пестят силите, а e на току що навършени 34 години. Ако трябва да се мисли поне малко далновидно, ние трябваше отдавна да предвидим, че ще има криза, когато той не е на терена и да се търси някакво решение. Аз не виждам нито във Витанов, нито поне за сега в Андраде заместник на Жоро. В последните три мача срещу ЦСКА-София, Ботев и Левски ние бяхме отчайващи в нападение, единствено епизодични влизания на Минчев. Това е мнението ми. Това май беше форум, доколкото си спомням.
'enki' написа:Виж мой, ще пропусна учтиво определенията ти, кой какъв е. Не ми се влиза в такива безмислени спорове. Че Жоро е класен играч, спор няма, но той не може да тича вечно. Чисто чудо е, че за последните не знам си колко години, той няма почти никакви контузии. Виж колко изиграни минути има само през този сезон. Те за Роналдо почнаха да говорят, че трябва да му пестят силите, а e на току що навършени 34 години. Ако трябва да се мисли поне малко далновидно, ние трябваше отдавна да предвидим, че ще има криза, когато той не е на терена и да се търси някакво решение. Аз не виждам нито във Витанов, нито поне за сега в Андраде заместник на Жоро. В последните три мача срещу ЦСКА-София, Ботев и Левски ние бяхме отчайващи в нападение, единствено епизодични влизания на Минчев. Това е мнението ми. Това май беше форум, доколкото си спомням.
Да се мисли за заместник е едно, а да играе второстепенна роля е друго. И айде да не сравняваме Калчото с нашата пародия, че е смешно. Да, форум е. И именно заради това всеки си казва мнението. Някой да ти е забранил да го правиш, че се оплакваш?
Няма изгодна ситуация която Панайотов да не може да провали.
БРАВО НА ИЛИЯН ИЛИЕВ!!!!
Н'Донгала и Андраде никакво мърдане от състава лятото, притеснява ме само че Г.Илиев не игра днес (гледах само последните 15 минути от мача днес).
Н'Донгала и Андраде никакво мърдане от състава лятото, притеснява ме само че Г.Илиев не игра днес (гледах само последните 15 минути от мача днес).
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Браво на Андраде!Това е футболист притежаващ уникален удар от дистанция - при което топката лети успоредно на терена като снаряд. За съжаление в сегашно време вече малцина футболисти от родното първенство могат да отправят удар от разстояние без да вдигнат топката в небесата.
Sole написа:Няма изгодна ситуация която Панайотов да не може да провали.
Витанов не е кой знае какво, но до Панайотов изглежда като Виера до Гаджев. Трябва да бъде разкаран на всяка цена лятото.
Хайде, пак се започна с кадруването! Дори не можете да се зарадвате истински... На мен пък Панайотов ми харесва, виждам на Илиян Илиев също. Само Черно море!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 
rodman написа:Хайде, пак се започна с кадруването! Дори не можете да се зарадвате истински... На мен пък Панайотов ми харесва, виждам на Илиян Илиев също. Само Черно море!
Какво кадруване, какви 5 лева. Брат да ми беше Панайотов нямаше да го хваля. В интерес на истината, ти си първият моряк с положителен коментар за него, не само във форума.