как игра отбора без Алекс

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: как игра отбора без Алекс

Мнениеот зеления » 08 авг 2009 14:29

Кривия е звездата на отбора и всякакви глупости от рода "той вече е дърт и т.н. и т.н." са просто смешни. Сашо е диригента на отбора, надбягва по младите през целия мач, има невероятен пас, умее да задържи топката когато е нужно, печели за отбора наказателни удари ( често близо до противниковата врата ).
И не се залъгвайте - като изключим доброто финансиране от собствниците, най - голяма заслуга Ч.море да е това което е в момента не е "големия" ни треньор, а именно Кривия.
В последния мач, ако погледнем по-критично ще установим следното: всички момчета се раздаваха до край, но класа показаха много малко - Ж.Илиев, Електричката и донякъде Юруков и още 1-2. И както каза Sole, ако Алекс беше на терена резултатът може би щеше да е друг.
В заключение искам да кажа, че гледам мачове на любимия отбор вече почти 35 години. През всичките тези години съм имал щастието да гледам много големи звезди в тима, но такъв "мотор" като Кривия не сме имали. Така, че долу ръцете от Кривия! Той ни е необходим и като играч и като ръководител дай Боже впоследствие.
Поклон Алекс!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 08 авг 2009 14:49

Никой няма нищо против Алекс като приключи с футбола тогава край на този отбор така ли излиза?Трябва да се научат да играят без него.Добър футболист е спор няма и лидер.Отбора ни ако зависи от един футболист мисля,че нищо добро не ни чака.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 08 авг 2009 15:01

Остави на ръководството това..Кривия може още 2-3 години да играе на високо ниво сигурен съм,има време ще мислим, дано да си направим стадиона и да ни увеличат бюджета малко и всяка година оттук нататъка да се борим за титлата.Нали идеята е да станем водещ отбор и да поддържаме ниво като Левски и ЦСКА.Вярвам че това може дастане Варна е голям град за България има пари и всички предпоставки за това са на лице..дано.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 08 авг 2009 15:23

През всичките тези години съм имал щастието да гледам много големи звезди в тима, но такъв "мотор" като Кривия не сме имали

Илиян Илиев не мисля,че беше по слаб играч,но действителността тогава беше друга и беше пратен в Левски.Не мислете,че не харесвам Алекс като футболист.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 авг 2009 15:34

more написа:Никой няма нищо против Алекс като приключи с футбола тогава край на този отбор така ли излиза?Трябва да се научат да играят без него.Добър футболист е спор няма и лидер.Отбора ни ако зависи от един футболист мисля,че нищо добро не ни чака.

Глупости. Разбира се, че няма никой по-голям от отбора. Просто не си ме разбрал правилно. Идеята ми е, че трябва максимално да се възползваме от шанса, че такъв класен футболист е в отбора ни и да вземем максимума от него - да се научат по-младите на сърцата и технична игра, да подобрим облика си, да се страхуват ( нищо, че не си признават ) другите отбори и ред други неща. Не искам да се впускам в подробности, но с две думи Кривия е страшно необходим на Черно море! Поне тази година!

П.С. В момента чета второто изказване на "more". Казах ти приятел, че съм гледал много велики футболисти на Морето. Хора с брилянтна техника, огромна скорост на отиграване, невероятно чувство за пласиране, с големи моряшки сърца и т.н., но се иска още едно мъъъничко нещо което прави много добрите футболисти в перфектни. Това е способността да си ЛИДЕР. Точно такава способност притежава Кривия!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 08 авг 2009 19:59

А, защото пък Жорката няма тази способност ли? Или пък Станислав?
Отделно винаги нахъсани играчи, като Танко,Миро,Сашко и Юруков са един голям плюс, и не забравяйте думата КОЛЕКТИВ, защото питайте какво е отношението на Алекс с другите момчета, определено изредените играчи по-нагоре са един голям приятелски кръг, и правят всичко възможно по силите си да ни радват. Помните ли мача с Ботев? Как 2-рото полувреме Жорката влезе контузен, а Юруков - болен? Как развинтиха, с дух и класа, канарите по фланговете, това е най-малкия пример колко е динамична играта без Кривия...
Благодаря му, даде каквото даде на отбора, но мисля, че по-добро от него вече няма да видим, отбора трябва да свиква и без него... защото никой не е над името ЧЕРНО МОРЕ!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 08 авг 2009 21:19

Everlast1913 написа:А, защото пък Жорката няма тази способност ли? Или пък Станислав?
Отделно винаги нахъсани играчи, като Танко,Миро,Сашко и Юруков са един голям плюс, и не забравяйте думата КОЛЕКТИВ, защото питайте какво е отношението на Алекс с другите момчета, определено изредените играчи по-нагоре са един голям приятелски кръг, и правят всичко възможно по силите си да ни радват. Помните ли мача с Ботев? Как 2-рото полувреме Жорката влезе контузен, а Юруков - болен? Как развинтиха, с дух и класа, канарите по фланговете, това е най-малкия пример колко е динамична играта без Кривия...
Благодаря му, даде каквото даде на отбора, но мисля, че по-добро от него вече няма да видим, отбора трябва да свиква и без него... защото никой не е над името ЧЕРНО МОРЕ!

Не съм съглсен кривия има още какво да даде сигурен съм.Просто без него не съм сигурен че ще можем да поддържаме такова високо ниво всеки мач.Тои е мотора всеки мач е на високо ниво и надъхва другите и не на последно място респектира противници и съдий.
А иначе този мач с Ботев беше нещо уникално,на гола направо ми олекна нямаше такъв кеф :mrgreen:

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 08 авг 2009 21:46

И аз мисля,че той е невероятен футболист ,профисионалист и е много нужен на отбора,но той просто се цепи от колектива(вярно че е най-вързрастен),Пък и мисля,че не му е работа да вика по по-младите си съотборници,независимо от играта им(може би само мишо лазаров си го заслужава :mrgreen: )Също така си спомням,как се отцепи от всички,когато празнуваха 3то място в 4as pik и седеше на отделно сепаре.А за това,че ще липсва няма две мнения,но това пък е наистина зле.Затова и в други теми съм казвал,че ако искаме успехи ни трябва поне един класен чужденец,както става в Гърция,Турция и Румъния и се вижда,че има резултат

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 авг 2009 22:45

И като е лидер дай да се държи надменно.Аз ти казвам как бих играл рамо до рамо с Кривия.Ще ми се скара един път-ще замълча,вори път,трети път,накрая ще му тегля една майна ако ще и Марадона да е и ще го оставя да си играе сам като се мисли за най-великия,най-всезнаещия,най-разбиращия играта.Освен това някак почна да писва да се скатава преди решителните мачове в Европа-Щутгарт и ПСВ.Скатава е точната дума.Не е контузен изобщо,ама изобщо.Жоро Илиев влезе в проливен леден дъжд срещу Ботев с висока температура и вкара победен гол в 88 минута.Много е добър спор няма,но тези негови действия и постоянното му сервилничене към подуенските тревопасни Гонзо,Батков и клуба Левски на мене направо ми предизвикват киселини от яд.Ако не беше Кривия,а друг играч да говори така щеше да бъде псуван нон-стоп.Илиян Илиев беше псуван до безобразие 90-те години,когато отиде в Левски,значи смятайте каква икона е станал Кривия на Тича.Повече от икона,идол.Ако самия Алекс не разбира колко много го обичат феновете на Черно Море и не може да оцени това-то значи не заслужава изобщо нашата почит.Аз също мисля,че по-добър играч не сме имали сигурно откакто Божил Колев и Гошо Димитров-Червения са съблекли за последно екипа на Черно Море,също мисля,че Кривия беше маестрото и архитекта на голямото ни израстване и превръщане в голям отбор,но с такива изпълнения "да видите кой съм аз" никак не ми се нрави.Важно е Черно Море да мачка,Черно Море е над Кривия и неговите капризи и характер.Ако Кривия не може да си подчини егото на каузата Черно Море - директно аут.Характер,лидер,но всяко нещо с мярка,никъде по света не оставят играчи да се репчат на треньорите си.А Кольо Спасов е най-успешния треньор в историята на Черно Море след 1938 година.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 09 авг 2009 11:30

Абсолютно подкрепям зеления С едно изречение изчерпа всичко-долу ръцете от Алекс ! Невероятна личност невероятен характер невероятен хъс невероятен футболист-това е Кривия!

Върни се в “Черно море”