ТОП 6
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ТОП 6
според мене следваща ни цел (абсолютно реалистична) трябва да е 4-то място И финал за Купата (и двете едновременно) ... ако я спечелим - добре, ако не я спечелим, а я вземе Лудогорец - да играем бараж за ЕКТ ... ако нищо не направим - сами ще сме си виновни. това с обиграването е безсмислена цел.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Clarion написа:според мене следваща ни цел (абсолютно реалистична) трябва да е 4-то място И финал за Купата (и двете едновременно) ... ако я спечелим - добре, ако не я спечелим, а я вземе Лудогорец - да играем бараж за ЕКТ ... ако нищо не направим - сами ще сме си виновни. това с обиграването е безсмислена цел.
Може ли да попитам защо е безсмислена цел?!
На мен пък ми писна от късогледи в България като цяло и всякакви игрички на дребно. Защо дългосрочната цел и перспектива не е важна, за сметка на краткосрочното печелене на някакъв мач и евентуално 4 място, дето я спечелим я не? И дори да спечелим квота за евротурнирите ...ще почнем пак подготовка 1 месец по-рано, ще изиграем няколко мача, няма да стигнем до групи или нещо от сорта, и другия сезон ще имаме проблеми, защото винаги имаме такива като идем да играем в Европа и кой знае дали ще влезнем в шестицата. Освен това ние просто нямаме отбор за Европа! Като ни се контузят 2-3 играча се вижда какво става ...водещите ни футболисти са ветерани! Нямаме скамейка, което е доста необходимо ..имахме изключителен късмет есента с липсата на контузии ..ама това е по-скоро изключение отколкото правило! Та, ако ще се изгражда сериозен отбор и се мисли в перспектива, за мен е по-добре да се пренебрегнат глупости като гонене на 4 място и да се хвърлят младите в боя срещу най-силните, за да израстнат и разкрият потенциала си ако имат достатъчно такъв. Така другия сезон или ще имаме вече готови за битки играчи, или да ги пращат някъде другаде да играят момчетата вместо да им губим времето до 20 и кусур години да търкат пейката, дето най-важното за тях е опита! И да се знае, че трябва да се търси по-солидна селекция, чужденци, българи няма значение ...ето, за мен Марто Костадинов си е готов титуляр! Вратарчето, защо не?! Но да се хвърлят и другите в повече мачове ...да им се дава по 30 мин. поне на Илиян Илиев, Йосков в мачовете, а в няколко поне да почнат титуляри! Как ще стане иначе номера?! Хайде, ти търкай 3-4 години пейката само и да те видя после как ще се включваш в мачовете ...то така ти се срива самочувствието според мен. Ти си приел ролята, че не ставаш за титуляр и че каквото и да показваш на тренера, явно не си достатъчно добър. И после след 3-4 години здраво търкане на пейката ти се дава шанс и какво показваш .......ами то няма и как да покажеш друго освен провал! То нещата не опират само до качества, ами и до психология! Предпочитам да гоним смислени цели, отколкото някакви временни замазващи очите! Спечелихме 4 място голямата работа като Пируло и други титуляри заминат както примерно Стенио, Курьор и т.н. Истината за мен е в това да се даде по-голям шанс на младежите именно в тия мачове да се докажат! А ако ще стигаме до Европа .......да го направим през Купата! Ако сме толкова добри и годни за евротурнирите, да спечелим отново купата! Там да хвърлим всичко! Боли ме фара за 4 място и 2 мача в Европа!!!

ogrizko написа:Clarion написа:според мене следваща ни цел (абсолютно реалистична) трябва да е 4-то място И финал за Купата (и двете едновременно) ... ако я спечелим - добре, ако не я спечелим, а я вземе Лудогорец - да играем бараж за ЕКТ ... ако нищо не направим - сами ще сме си виновни. това с обиграването е безсмислена цел.
Може ли да попитам защо е безсмислена цел?!
На мен пък ми писна от късогледи в България като цяло и всякакви игрички на дребно. Защо дългосрочната цел и перспектива не е важна, за сметка на краткосрочното печелене на някакъв мач и евентуално 4 място, дето я спечелим я не? И дори да спечелим квота за евротурнирите ...ще почнем пак подготовка 1 месец по-рано, ще изиграем няколко мача, няма да стигнем до групи или нещо от сорта, и другия сезон ще имаме проблеми, защото винаги имаме такива като идем да играем в Европа и кой знае дали ще влезнем в шестицата. Освен това ние просто нямаме отбор за Европа! Като ни се контузят 2-3 играча се вижда какво става ...водещите ни футболисти са ветерани! Нямаме скамейка, което е доста необходимо ..имахме изключителен късмет есента с липсата на контузии ..ама това е по-скоро изключение отколкото правило! Та, ако ще се изгражда сериозен отбор и се мисли в перспектива, за мен е по-добре да се пренебрегнат глупости като гонене на 4 място и да се хвърлят младите в боя срещу най-силните, за да израстнат и разкрият потенциала си ако имат достатъчно такъв. Така другия сезон или ще имаме вече готови за битки играчи, или да ги пращат някъде другаде да играят момчетата вместо да им губим времето до 20 и кусур години да търкат пейката, дето най-важното за тях е опита! И да се знае, че трябва да се търси по-солидна селекция, чужденци, българи няма значение ...ето, за мен Марто Костадинов си е готов титуляр! Вратарчето, защо не?! Но да се хвърлят и другите в повече мачове ...да им се дава по 30 мин. поне на Илиян Илиев, Йосков в мачовете, а в няколко поне да почнат титуляри! Как ще стане иначе номера?! Хайде, ти търкай 3-4 години пейката само и да те видя после как ще се включваш в мачовете ...то така ти се срива самочувствието според мен. Ти си приел ролята, че не ставаш за титуляр и че каквото и да показваш на тренера, явно не си достатъчно добър. И после след 3-4 години здраво търкане на пейката ти се дава шанс и какво показваш .......ами то няма и как да покажеш друго освен провал! То нещата не опират само до качества, ами и до психология! Предпочитам да гоним смислени цели, отколкото някакви временни замазващи очите! Спечелихме 4 място голямата работа като Пируло и други титуляри заминат както примерно Стенио, Курьор и т.н. Истината за мен е в това да се даде по-голям шанс на младежите именно в тия мачове да се докажат! А ако ще стигаме до Европа .......да го направим през Купата! Ако сме толкова добри и годни за евротурнирите, да спечелим отново купата! Там да хвърлим всичко! Боли ме фара за 4 място и 2 мача в Европа!!!
Приятелю, последните няколко години (поне десетина), ми омръзна едно и също да си говорим зимата или началото на пролетта - няма за какво да играем, просто няма смисъл да се натягаме, мислим за другия сезон, в перспектива и т.н. После идва това нещо "другия сезон" и пак нищо съществено, никаква промяна. Признай си, че и минали години си ги говорил точно тези неща, по този начин. Ние сме Черно море, а не някое селско отборче-еднодневка и е редно да имаме цели и амбиции. Не ни трябвала Лига Европа, защото ни пречи за добра подготовка за следващия сезон. Ами тогава за какво ни е купата, нали ще участваме в този турнир. Противоречиш си, малко...
black sea написа:Приятелю, последните няколко години (поне десетина), ми омръзна едно и също да си говорим зимата или началото на пролетта - няма за какво да играем, просто няма смисъл да се натягаме, мислим за другия сезон, в перспектива и т.н. После идва това нещо "другия сезон" и пак нищо съществено, никаква промяна. Признай си, че и минали години си ги говорил точно тези неща, по този начин. Ние сме Черно море, а не някое селско отборче-еднодневка и е редно да имаме цели и амбиции. Не ни трябвала Лига Европа, защото ни пречи за добра подготовка за следващия сезон. Ами тогава за какво ни е купата, нали ще участваме в този турнир. Противоречиш си, малко...
Ами, просто тоя нов формат е супер точно за такива неща. Нека там Левски, Литекс и другите да се борят за титли и да привличат скъпоструващи чужденци за които нямат пари ...а ние да се опитаме да извлечем някаква реална полза и някой качествен млад играч да развием и да се даде достатъчно шанс за самочувствие и да израстне! Уж младите играчи не били готови, не знам какво било ...аз това дето видях тук последните кръгове ...най-добрия и раздаващ се за отбора беше Мартин Костадинов! Ама върнаха се старите пушки и айде пак те титуляри. Евала! И момчето какво ще си помисли като го забият на пейката?! Уж играе супер добре, класа е над Венков, Паланков и т.н. и накрая пак да търкаш пейката, щото си млад!? Щото аз друга причина не виждам май да има.
Какъв смисъл има да се натягаме толкова за това 4 място ...медали ще вземем ли?! Ще вземем квотата на ЦСКА и ще почнем юли месец. Ако вземем купата ...поне наистина сме спечелили нещо ценно и желано!!! И ще почнем мачовете си в Европа примерно август, а не юли, щото представителя на купата по-късно почва мачовете си. Така че нищо противоречиво не виждам. Искам смислени цели - купа на страната, съответно по-късно почване в евротурнирите, шанс и отсяване на младите ....вместо невероятното евентуално 4 място! Не казвам да не излизаме за победа пак в мачовете си, но предпочитам вместо Шром да пази Дюлгеров примерно и вместо Венков да играе Костадинов, Минков да се пробва поне в няколко реални мача ....що Романов игра толкова мача без да покаже абсолютно нищичко, а Минков не му се дава никакъв шанс ...сигурен съм, че няма да е зле като Романов, щото то трудно може да покажеш толкова малко! Като е контузен Бакари, спокойно може да гледаме Йосков по 30 мин. поне всеки мач, а защо не и някой като титуляр?! Илиян Илиев е по-сложен, ама ако се издърпа Жоро Илиев като дефанзивен, може и там да се пробва да видим как ще се справи като офанзивен халф и т.н.

Въпросите си би трябвало да ги зададеш към Гонзо, който се твърди, че е голям мъжкар и пич. Надявам се и да започне да ги доказва тези твърдения. За Дюлгеров и Костадинов го поздравявам, ама дано и другите да започне да ги пуска в игра. Много съм изненадан най-вече за Йосков, особено като се има предвид, че нямаме никакви нападатели.
Не го познавам Гонзо, че да му задавам въпроси и да му държа сметка. Затова си коментирам мислите тук. Ако го познавах - нямаше да пиша тук, а да го тормозя да сменя играчите
Искам да има просто по-добра стратегия за развитие на отбора. И на мен ми е странно, че дори във форума повечето явно сте се надъхали да играем мач за мач и да гоним 4 място. Докато аз съм по-склонен да жертвам някаква мижава цел, за да се постигне след това нещо по-голямо! Досега не съм мрънкал, защото беше очевидно защо се хвърляме на макс ...за да играем в топ 6, която цел постигнахме! Но с такава селекция няма да спечелим 3 място така или иначе, а 4 място е за мен бесмислено да се гони толкова на живот и смърт и сега е точно момента за експериментите с младите играчи! В битка с големите отбори дето мотивацията е на макс и мачовете би трябвало дори да се по-трудни и да видим какво ще се получи. А като истинска цел, която да гоним на всяка цена би следвало да е купата, предвид докъде сме стигнали и че в един мач всичко може да стане! Дори имаме за какво да се борим наистина ценно! Хайде, да бяхме отпаднали за купата, че да гоним 4 място.... ама ако ще го гоним на всяка цена, хвърляйки пак само старите пушки ...освен ако разбира се не станат прекалено много контузените - не, мерси! Не ме кефи! Ама пък не съм и аз треньор! От друга страна, ако сред феновете преобладава мнението за даване по-голям шанс на младите в топ 6 и без псувни и обиди, а подкрепа към младите момчета въпреки грешките им в мачовете от топ 6 ....сигурно Гонзо ще има по-голямо желание да пробва да ги наложи!! И затова вдигам пушилка малко тук ...ама като гледам може и само аз да разсъждавам така

Искам да има просто по-добра стратегия за развитие на отбора. И на мен ми е странно, че дори във форума повечето явно сте се надъхали да играем мач за мач и да гоним 4 място. Докато аз съм по-склонен да жертвам някаква мижава цел, за да се постигне след това нещо по-голямо! Досега не съм мрънкал, защото беше очевидно защо се хвърляме на макс ...за да играем в топ 6, която цел постигнахме! Но с такава селекция няма да спечелим 3 място така или иначе, а 4 място е за мен бесмислено да се гони толкова на живот и смърт и сега е точно момента за експериментите с младите играчи! В битка с големите отбори дето мотивацията е на макс и мачовете би трябвало дори да се по-трудни и да видим какво ще се получи. А като истинска цел, която да гоним на всяка цена би следвало да е купата, предвид докъде сме стигнали и че в един мач всичко може да стане! Дори имаме за какво да се борим наистина ценно! Хайде, да бяхме отпаднали за купата, че да гоним 4 място.... ама ако ще го гоним на всяка цена, хвърляйки пак само старите пушки ...освен ако разбира се не станат прекалено много контузените - не, мерси! Не ме кефи! Ама пък не съм и аз треньор! От друга страна, ако сред феновете преобладава мнението за даване по-голям шанс на младите в топ 6 и без псувни и обиди, а подкрепа към младите момчета въпреки грешките им в мачовете от топ 6 ....сигурно Гонзо ще има по-голямо желание да пробва да ги наложи!! И затова вдигам пушилка малко тук ...ама като гледам може и само аз да разсъждавам така

ogrizko написа:И ще почнем мачовете си в Европа примерно август, а не юли, щото представителя на купата по-късно почва мачовете си. Така че нищо противоречиво не виждам. Искам смислени цели - купа на страната, съответно по-късно почване в евротурнирите,
От следващия сезон и носителя на Купата почва от I предварителен кръг в Лига Европа като останалите участници, така че това не е аргумент. Само шампиона започва от II предварителен кръг на ШЛ.
Трябва да си гоним и първенството, и Купата. От Купата винаги може да отпаднем или да загубим финала, много тъпо е да се разчита, че ще я спечелим на 100%.
Срам, да отпаднат от някакви ученици. Нещастници...Гледаме в перспектива, както казват някои наши разбирачи...
black sea написа:Срам, да отпаднат от някакви ученици. Нещастници...Гледаме в перспектива, както казват някои наши разбирачи...
Много ни е изкривена перспективата нещо.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Това, че паднахме от ученици си е срамно, но сезонът НЕ свършва
. Имаме си всички шансове за 4-тото място и даже сме фаворитът предвид преднината, факта, че Дунав като нас нямат стадион този сезон, а Локо Пд изпадна от кондиция тотално. Остава да гледаме ТВ-то и да се надяваме Домуз да вдигне Купата

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.