Зимна селекция и контролни мачове 2016-17
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17
Ако погледнем ветеранския проблем с играчите ни над 32-33 години точно Мишо е с най-издуханите батерии. Той издиша още след 45 минута, докато Жоро поне до 60тата може да го откара на ниво. Мишо е най-зле, разминават го като малка гара, почти всеки гол влита от неговата зона, той направи и дузпата с Дунав оня ден, и втората пак през неговата зона, че и 3-тата....Другите няма да ги коментирам, Дани Г няма такова влияние в отбора просто защото отдавна е полу-пенсиониран, а Паланковото влияние е, че по-скоро пречи, отколкото помага. От всички ветерани на терена място не може да имат повече от 1, макс. двама и то ако ситуацията го налага - с други думи - от пролетта ако искаме нещо сериозно - Мишо на пейката и в помощ, до Паланков и Дани Г....Жоро на терена, но с роля изключваща играта да се гради около него, нов човек задължително зад нападателя, а Жоро и Сашо отзад! Опитен халф е винаги нужен, но когато имаш повече от 1 нещата стават неприятни.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- thisisthelife
- Контакти:
И аз очаквам до края на тази седмица да се обявят напускащите. Най-вероятно това са Чанович, Романов и Малик. От юношите очаквам сякаш Неделчев да бъде освободен, или даден под наем някъде заедно с Минков. Проблемите са ясни и са дискутирани много пъти. Остава да се вземат мерки за отстраняването им.
Truth is hate for those that hate the truth.
ShooterMan написа:Ако погледнем ветеранския проблем с играчите ни над 32-33 години точно Мишо е с най-издуханите батерии. Той издиша още след 45 минута, докато Жоро поне до 60тата може да го откара на ниво. Мишо е най-зле, разминават го като малка гара, почти всеки гол влита от неговата зона, той направи и дузпата с Дунав оня ден, и втората пак през неговата зона, че и 3-тата....Другите няма да ги коментирам, Дани Г няма такова влияние в отбора просто защото отдавна е полу-пенсиониран, а Паланковото влияние е, че по-скоро пречи, отколкото помага. От всички ветерани на терена място не може да имат повече от 1, макс. двама и то ако ситуацията го налага - с други думи - от пролетта ако искаме нещо сериозно - Мишо на пейката и в помощ, до Паланков и Дани Г....Жоро на терена, но с роля изключваща играта да се гради около него, нов човек задължително зад нападателя, а Жоро и Сашо отзад! Опитен халф е винаги нужен, но когато имаш повече от 1 нещата стават неприятни.
Ти пък какво искаш от Дани Георгиев? Че той ни беше най-добрия играч на терена редом с Цветков!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Нищо не искам от Дани Г. Дори отбелязвам колко удачно се използва, точно такава е ролята на един ветеран. Но я да го напънат всеки мач по 90 минути..., знаем какво ще се получи, нали? Дани Г отбелязах, че няма особено влияние вече в развитието на отбора - ФАКТ, направи добър мач с Ботев - вкара гол, вчера пак си свърши работата...това е, влиза при нужда, помага, учи по-младите, това очаквам от него, не повече. От Жоро Илиев чакам и харизма малко да вдъхне на младоците, класа да придаде...но съм твърдо против идеите да ги изпъват до дупка на преклонна футболна възраст и особено да се правят концепции в граденето на отбора около тях и с идеята те да са водещите играчи определящи стила и т.н. Просто няма да се получи 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не знам кой ще прави селекцията..и какво ще взимаме..Обаче останахме без качествен вратар отново..Утре освободения Чанович си тръгва за Сърбия.. А Коварж си стяга багажа и той...Май,по думите на ГОНЗО,3-4 нови,няма да ни стигнат доникъде
koseto40 написа:Не знам кой ще прави селекцията..и какво ще взимаме..Обаче останахме без качествен вратар отново..Утре освободения Чанович си тръгва за Сърбия.. А Коварж си стяга багажа и той...Май,по думите на ГОНЗО,3-4 нови,няма да ни стигнат доникъде
Ако е така- жалко. Чано беше много стабилен в най- важния ни мач, за което съм му много благодарен. Иначе като цяло е посредствен вратар. Съжаленията са за Коварж- наистина стабилен вратар. Даде доста сигурност отзад. Да видим какво ще стане и кой ще дойде.
И от къде е тази информация за Коварж?!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
АЛЕКСАНДЪР ЧАНОВИЧ не изигра много мачове за ЧЕРНО МОРЕ,но завинаги ще остане като един от героите,които ни накараха да плачем от щастие!!!Безкрайно съм му благодарен за това!!!Желая му здраве и щастие!!!Сигурен съм,че във ВАРНА има много приятели и аз съм един от тях!!!
зеления написа:И от къде е тази информация за Коварж?!
Има опция в договора,след Нова година,при устройващо го предложение.....да напусне ЧЕРНО МОРЕ !!! След тези добри игри и тази форма,които демонстрира......доста е вероятно,да получи изгодни оферти!!!
-
- Контакти:
Еми подписал добър договор не можем му се сърди на човека. Надявам се просто да размисли и да остане, не е сигурно, че ще замине.