Черно Море - Верея / 14.10.16 - 17.30 ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Черно Море - Верея / 14.10.16 - 17.30 ч.

Мнениеот greenlandia » 12 окт 2016 22:01

0:0
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 12 окт 2016 22:27

greenlandia написа:0:0

Да бе!-1:-1! :mrgreen:
Ееех Българийо!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 окт 2016 23:42

Дано този път пак не се издъним срещу поредното футболно недоразумение озовало се в ППЛ по неспортнен и несъстезателен начин, а благодарение на правителствена покана.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 13 окт 2016 19:51

Без изненади в групата на Черно море за мача с Верея
http://varnautre.bg/2016/10/13/36563/%D ... 0%B7%D0%B0

Гонзо заведе “моряците” на лагер в к.к. Св. Св. “Константин и Елена”
Треньорът на Черно море Георги Иванов определи групата за мача от 10-и кръг на Първа професионална лига срещу Верея. Последното занимание на варненци се проведе на клубния стадион “Тича”, а в него взеха участие всички играчи. От тимовия лист отпадна вратарят Александър Чанович, който цяла седмица бе в Сърбия и младите Мартин Костадинов, Илиян Неделчев и Николай Минков. Сред избраниците на Гонзо не е и 17-годишният Илиан Илиев.
След тренировката Гонзо заведе “моряците” на лагер в к.к. Св. Св. “Константин и Елена”. Двубоят между Черно море и Верея е утре от 17,30 часа в Каварна.
Групата на Черно море: Коварж, Емо Михайлов, Стефан Станчев, Ондрей Сукуп, Пламен Николов, Траян Траянов, Михаил Венков, Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Ян Малик, Александър Цветков, Георги Илиев, Уго Секо, Марек Кузма, Бакари, Влади Романов, Иван Коконов, Валентин Йосков.
-------------------------------------------

Някои се надяваха в групата да попаднат повече млади - ядец! Надяваха се също, да липсват някои куци коне - пак ядец! Ако в такива срещи не се дава шанс на младите момчета, кога - питам аз?! Тренера ни умира от страх май, да не би да се издъним у дома и срещу отбори като Верея! Прав е - феновете ще подлудеят и ще му скочат. А, явно и не му едва на акъла, че младите се представят по-надъхано и се раздават повече и с някои от тях в състава дори, може да ни е по-лесно към победата в този мач! Определено не ми стана приятно, като прочетох горното инфо, но...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 14 окт 2016 00:13

Важното е да се класираме в първата шестица след края на първия дял от шампионата. Това е и целта, която се иска от Гонзо.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 окт 2016 00:26

Според всички отзиви на очевидци, а и от това което видях на видео - всичките тези младоци - Минков, Неделчев, Йосков, Илиан младши и Костадинов бяха слабички срещу селски отбор като Розова долина. Вярно, най-слаб пък беше Малик дървото, но никой от тези млади не показа, че заслужава да е титуляр в първия отбор и на ниво А група. Едва не отпаднахме, добре, че Коварж ни извади. Йосков направи един марков удар, вкара гол - в групата е. Не са толкова добри тези, колкото ни се иска. Илиан е дори и много малък, има злобата, има таланта, но при него физиката не е укрепнала, на 17 е само, Неделчев и Костадинов мястото им е в Б група за обиграване. Йосков не може да се сравнява с Бакари все още, а като физика бая хлебец му трябва, за да настигне Кузма. Минков показа много добри неща в Добруджа, но не мисля, че е по-добър от Секо или Коконов засега. Това е реалността.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 окт 2016 06:57

Нека не бъда разбиран погрешно! Мисълта ми беше, че на мястото на играчи като Малик, непоказали абсолютно нищо досега - пълни дупки, съвсем спокойно можеше да бъде взет в групата за Верея, някой от младите момчета, който показва повече качества и старание?! И не приемам да ми се говори за младите като цяло! Не съм съгласен, че били "слабички". Няма как да си във върхова форма, когато играеш по малко на три месеца веднъж? Мога ли да попитам, колко шанс получи Влади Романов примерно досега и на какво ниво се изявява?! Ами, харесваше ми докато беше в Локо, но при нас е също кръгла нула, доста време вече и е повече от явно, че няма да заиграе. Докога ще го мъчим на терена, че и нас по трибуните!? И не заслужава ли Минков например, много повече от него да получава място в групата?! Тук не става дума за налагането на млади играчи ей така, само защото са от школата, но някои от тях видимо показват повече качества, хъс и желание от привлечени легионери, играещи много слабо и бездушно! Всички видяхме в последната контрола, кога се заигра футбол, кога отбора ни стана по-свеж, по-остър, по-настоятелен и резултатен - през второто полувреме, когато влязоха младите или бъркам!? :mrgreen: Коконов, може би трябва също повече шансове да получава, според мен. Ей, такива едни нещица... Просто, така разсъждавам аз, така ги виждам нещата и ги споделям с вас, тук му е мястото. Пък Гонзо, нека си изпълнява целта. Отговорността, ако не успее си е негова, както славата и почестите, ако пък успее - също! Само напред и нагоре, моряци!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 окт 2016 08:45

Iceberg написа:Нека не бъда разбиран погрешно! Мисълта ми беше, че на мястото на играчи като Малик, непоказали абсолютно нищо досега - пълни дупки, съвсем спокойно можеше да бъде взет в групата за Верея, някой от младите момчета, който показва повече качества и старание?! И не приемам да ми се говори за младите като цяло! Не съм съгласен, че били "слабички". Няма как да си във върхова форма, когато играеш по малко на три месеца веднъж? Мога ли да попитам, колко шанс получи Влади Романов примерно досега и на какво ниво се изявява?! Ами, харесваше ми докато беше в Локо, но при нас е също кръгла нула, доста време вече и е повече от явно, че няма да заиграе. Докога ще го мъчим на терена, че и нас по трибуните!? И не заслужава ли Минков например, много повече от него да получава място в групата?! Тук не става дума за налагането на млади играчи ей така, само защото са от школата, но някои от тях видимо показват повече качества, хъс и желание от привлечени легионери, играещи много слабо и бездушно! Всички видяхме в последната контрола, кога се заигра футбол, кога отбора ни стана по-свеж, по-остър, по-настоятелен и резултатен - през второто полувреме, когато влязоха младите или бъркам!? :mrgreen: Коконов, може би трябва също повече шансове да получава, според мен. Ей, такива едни нещица... Просто, така разсъждавам аз, така ги виждам нещата и ги споделям с вас, тук му е мястото. Пък Гонзо, нека си изпълнява целта. Отговорността, ако не успее си е негова, както славата и почестите, ако пък успее - също! Само напред и нагоре, моряци!

На 100% съм съгласен с това мнение!!!Много пъти,когато някой изяви претенции към ТИМ-аджиите,че не дават достатъчно пари,съм изразявал несъгласие!!!Защото не мога,а и не искам да броя чужди пари!!!Защото ние феновете,нямаме поглед върху финансите на собствениците,върху финансирането на клуба.....и затова не можем обективно да преценяваме!!!Но мисля,че не биваше да се икономисват средства,чрез закриване на дублиращия отбор!!!Не вярвам,че щеше да е фатално скъпо,поддържането му като втори отбор,във Втора лига!!!Естествено,парите са си пари....но ако тези момчета играят редовно,резултат ще има!!!Сигурен съм!!!Към МИНКОВ,КОСТАДИНОВ,НЕДЕЛЧЕВ,ИЛИЕВ и ЙОСКОВ бих добавил и вратарят ДЮЛГЕРОВ и още няколко момчета,проявили се прекрасно на контролата с Несебър!!!Ще могат да се привличат и млади футболисти от други райони на БЪЛГАРИЯ!!!Този проблем не е само при нас!!!Пари,дадени за развитие,няма да бъдат хвърлени на вятъра!!!Имаме таланти,които ще се изплатят!!!А и на треньора ще му е по лесно,ако има такъв стабилен резерв,от футболисти в кондиция!!!Кому е нужно,млади перспективни момчета да търкат пейките и да си играят с топки......които не са футболни!?Относно мача днес,много се надявам да победим и да прибавим три точки към скромния си актив!!!Няма да е лесно и не бива да се заблуждаваме от разни статистики,че Верея е слаб гост!!!Ние сме царе да се дъним срещу такива отбори!!!Дано днес не стане така!!!Аз ще съм на стадиона в Каварна и съм уверен,че пак ще сме много и ще си подкрепяме отбора!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 окт 2016 19:32

Пак с голям зор 8-)

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 14 окт 2016 19:51

Второто полувреме след гола не разбрах гости ли сме или домакини..Гонзо къде видя да контролираме ИЗЦЯЛО мача през второто не знам.
Ееех Българийо!

Върни се в “Черно море”