8 кръг - Черно море - Славия 25.09 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Onq

Re: 8 кръг - Черно море - Славия 25.09 21.15

Мнениеот Onq » 25 сеп 2016 08:45

"В късната неделна вечер Славия ще опита да направи това, което не може да стори вече почти 3 години, а именно – да победи Черно море. „Белите“ приемат варненци на Националния стадион „Васил Левски“ в предпоследния мач от 8-ия кръг на Първа професионална лига"
Тея олигофрени от гонг заслужават някой да отиде до София и да ги осъди после за пропуснати ползи. Невероятно непрофесионален сайт е тва.Пълен с грешки - фактичекски и правописни.
За мача:
Гонзо е злобно и ограничено парче.Единственият му плюс е "мъжкарството".което според мен е по-скоро чобания.Много тъпо същество,което тактически е мега босо.Нямам нищо против него,но докато той се отнася така с юношите аз ще се отнасям така с него.Не може да не ги пускаш в групата, а пуснеш ли ги и вкарат само да обясняваш колко са зле.Същото направи и предния път.Тогава натири Попов и Йовчев.За мен няма значение кой е треньор. щом юноши не се пускат.Чужденците му са ужасно слаби винаги на Гонзо,но шанс на децата не се дава.Мачът е 0-0.Слагайте парите и като спечелите няма да ви пука от резултата :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 сеп 2016 01:09

Не ми хареса резултата, но не играхме лошо тази вечер. Просто нямахме НИКАКВИ футболни идеи, нямахме последен пас. При този развой на мача влизането на Илиан Илиев малкия беше повече от задължително като опит за промяна на нещата. От двата ни деф. халфа (не знам докога ще играем с двама и то еднотипни) Цветков за мен направи много слаб мач и не разбвах защо той не беше сменен, а Паланков, супер много пасове сбърка. Тази няма да я бъде...още следващия мач тройката халфове трябва да бъде друга формация...Паланков-Жоро и пред тях малък Илиан, трябва да се пробва, защото нямаме никакви идеи - уж контролираме мачовете, борим се, но като го няма последния пас няма и голове. Този новия вратар изглежа стабилен, много по-стабилен от Чанович, пък за Емил Михайлов няма да говоря изобщо. Много беше закъсняла смяната на Йосков, не виждам как чак в 83 минута ще пускаме 2-ри нападател, при все, че търсим уж гола....а и трябва да отчетем ранното излизане на Бакари. Но още преди това, още до 60 мунута, когато се виждаше, че само драпаме и няма кой да хвърли някой интересен пас...Илиан малкия вътре --->Цветков на пейката. Пак ще припомня на Гонзо, че предния път той разчиташе на деф. халфове в лицето на Паланков или Еденилсон + Жоро до тях....не можем да сравняваме кретивността на Еденилсон с тази на Цветков примерно, нужна е промяна в халфовата линия още за мача с Берое!

ПС: Приятно изненадан съм от липсата на куфара Малик сред резервите. 3-то ренде в групата щеше да ми дойде в повече. Липсата му не се усети. Мисля, че добре ще е да го изпратят направо към Чехия :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 26 сеп 2016 07:30

Живи и здрави да сте и да си харесвате и държите здраво Гонзо. Само така ще стои далече от Левски. А за мача,толкова дърводелски мач могат да изиграят само Морето и Славия. Кюскане и блъскане до припадък. Но виждам,че вече сте си седнали на задниците и си знаете мястото. Харесвате си и отбора и треньора :).
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 26 сеп 2016 09:38

Стрелец, наистина ли мислиш че не играхме лошо ? Играхме много зле според мен. Тия момчета трябва да почнат с елементари тренировки. Подаване между двама противници и паса да не е нито къс, нито дълъг и ако може да не се подава директно на противника. После може да пробват с центрирания, като преди това може да погледнат къде подават. Какъв е смисъла от центриране към несъществуващ съотборник ? И накрая е добре като спират топката тя да не отскача като от дърво ... Надявам се вчера просто да нямаха ден, иначе щеше да е жалко да взимат заплати за тази игра ...
Велик Жоро Илиев, ако можехме да го клонираме поне 10 пъти щеше да е чудно ! Новия вратар показа, че я разбира тази игра. Да видим само дали при някакъв натиск, ще продължи да е толкова стабилен.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 26 сеп 2016 09:45

След тоя мач съм спокоен.Като Гонзо и ТИМ..Шестица няма да видим а и не искаме.Ще продължаваме с реанимациите на противници и тотаджийски мачове.Поредния заспал сезон след 2008/9.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 сеп 2016 11:57

Като икзлючим последния, извеждащ пас не мисля, че сме били много зле. Посредствен мач, но чак зле не сме били. Просто нямаме човека, който да прави играта и да даде някой хитър пас през толкова добре позиционирана защита. Пак казвам, с два деф. халфа и то и двамата лишени от всякаква футболна визия в атака (сетете се какви бяха например Рикардо, Камазола или Еденилсон) и очакване Жоро да прави играта (който пък е типичен box-to-box халф) трудно можем да очакваме да бродираме по терена. Нужни са ни футболни идеи и човек, който да ги даде, малко импровизация. Каквото и да си говорим сме мнооооого по-добре от пролетта, макар, че като футболисти сме много по-зле. Лично за мен с Клок и Стенио вместо Паланков и Цветков щяхме да сме друг отбор, пак шорт откъм идеи, но къде-къде по-солидни....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 26 сеп 2016 12:19

Много ясно си пролича липсата на някаква идея в отбора. Само с Жоро Илиев не става. Цветков и Паланков бяха стабилни и заедно с Жоро бяха най-добрите на терена. Цветков беше и единственият, който имаше кураж да шутира от далечно разстояние. Но когато си партнира с Паланков просто липсва креативност. Оптимален вариант ще е двойка Дани/Цветков, или Дани/Паланков. Сукуп изигра един добър мач, но има още много какво да се желае от него. Секо за пореден път показа, колко е неефективен и какъв статист е. С изключение на един финт и един пробив не направи нищо друго. Атаките през неговата зона липсваха, защото проваляше почти всяка такава. Време е да седне на пейката и да се даде път на Минков. Включването на Йосков беше закъсняло и е съвсем логично, че не успя да сътвори нещо. Сякаш най-радващото е, че Станчев беше стабилен и се очертава да си партнира с Николов. Като цяло не седим зле, но с няколко ротации има шанс да се получат нещата. Мнението ми е, че Станчев трябва да играе вместо Сукуп, а централна двойка бранители да са Паланков и Николов. Цветков трябва да си партнира с Дани Георгиев, а по крилата Бакари и Минков.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 сеп 2016 15:53

Гонзо: По-добри сме от Славия
http://varnautre.bg/2016/09/26/33884/%D ... 0%B8%D1%8F

Първенството е маратон, а не спринт
Треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо не бе доволен от точката, която тимът му спечели при домакинството си на Славия в мач от 8-ия кръг на Първа лига. Двубоят в Каварна завърши при резултат 0:0, а чистите голови положения в мача почти липсваха.
“Не ни удовлетворява това равенство. Нашата идея беше да победим. Допускахме лесно Славия да изнася топката. Имахме ситуации от центрирания, но чисто положение не успяхме да създадем. Нормално бе да има колебания в отбора след трите загуби, които допуснахме. Равенството е закономерно“, сподели Гонзо.
„В един мач всеки един отбор може да създаде положения. Славия ни изненадваше на няколко пъти на контраатака. Ако бяхме изиграли няколко ситуации по-добре, можеше да спечелим. Някои футболисти в предни позиции обаче не показаха най-доброто от себе си“, продължи той.
„Сътресения в отбора няма, но нормално е тонусът да спада. Изиграхме мачовете с ЦСКА и Лудогорец добре и не заслужавахме да загубим. Все пак първенството е маратон, а не спринт. Съжалавам, че загубихме точки от Славия защото вярвам, че сме по-добрият тим от тях. Разочаровани сме, че не спечелихме, но не можем да спечелим всички мачове“, каза още Георги Иванов.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 26 сеп 2016 17:07

Съжалявам! Очаквах все пак победа, но отново мач както с "Монтана", "Локо"ГО, "Дунав" и сега със "Славия"...много слаби и без идейни мачове! Паднахме три пъти... Чакаме мачовете с "Берое", също като нас в криза, после мача в Пловдив с "Ботев", изненада ме опростената им и ефективна игра с черния разпределител и двамата нови бразилци, пораснали са, а смениха тренера, нямат собственици, феновете им се бунтуваха, играят на повече от 350 км, имат куп проблеми, но направиха страхотен отбор и вече са пети! А нашето *Черно море* само името е голямо(дълго) и кризата се повтаря от "Спасово" есенно време! Играели сме добре, но не побеждаваме, вече сме в дълбока криза! Не се вижда надежда за шестицата! Ами дано се преборим за седмото място, даващо плей с четвъртия за Европа!? Но и за там сме спаринг и нищо повече, просто дано не доближим дъното, кого можем да бием? Скоро ни чакат още загуби, настройте се, за да ви е по-лекооооооо! А Гонзю?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 сеп 2016 21:39

Гонзо вече си вкара автогол с това,че не взе Курьор и с това загуби доверието на голяма част от феновете,че е дошъл на Тича с някакви амбиции различни от тези за заплата. Поне заради феновете да беше дал някакво смислено обяснение за отказа си да привлече Курьор и то при положение,че в атака сме трагични! /иначе,ако беше в Левски щеше да го вземе веднага,нямаше да казва: "не ми трябва!"/ Напусна Андонов,който определено е по добър от дремещия в предни позиции Кузма.За привличане на заместник на напусналия Андонов - йок. На резервната скамейка също никакви опции в атака освен Йосков. Двете крила Коконов/Романов са само за бройка. Бакари е далеч от формата и не се знае физически до кога ще издържи. Единствено Секо за сега вдъхва надежди.
Много слаб мач със Славия. Гонзо даже с безразличие прие за нормално равенството у дома със Славия! Пазеше това 0:0 сякаш тази точка ни трябваше да се спасим от изпадане 8-) , вместо по рано да се рискува с двама нападатели за сметка на защитата/т.е Йосков трябваше да влезе на мястото на Станчев/. С тази страхлива игра и с тази рехава селекция Гонзо ни води към шестицата, но отзад напред :twisted:

Върни се в “Черно море”