Увеличават капацитета на стадион "Тича"
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Увеличават капацитета на стадион "Тича"
Правят ли нещо по ''Тича'' първия ни домакински мач е след 2 седмици
ludiq1913 написа:Правят ли нещо по ''Тича'' първия ни домакински мач е след 2 седмици
Незнам, но чух, че до месец май 2010г. ще се направи необходимото "Тича" да бъде лицензиран за евротурнирите. Това ще рече, че ще се построи козирка околовръз и ще се постави осветление на нея. Въпросът за паркоместата щял да се реши като се изгради надземен паркинг на няколко етажа.
Дано тази информация излезе вярна, че ми омръзна да се скитаме немили-недраги по всички краища на страната! Според мен моя любим отбор в момента е най-добрия български тим и заслужава да има нормален ( лицензиран ) стадион.
В заключение искам да пожелая на Моряците две големи поредни победи в Бургас. Успех !!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Това nяма как да стане!
Последна промяна от greenpeak на 04 авг 2009 21:24, променено общо 1 път.
Спокойно може да се вдигне по-голяма трибуна на мястото на сегашната.Назад над канала има достатъчно място къде да стъпят колоните. 

Sole написа:Спокойно може да се вдигне по-голяма трибуна на мястото на сегашната.Назад над канала има достатъчно място къде да стъпят колоните.
Трябва да направят над канала някава плоча доколкото разбрах и после ще е лесно и за паркинг там, но дали ще се наемат да го правят или ще направят другия стадион не знам
Не вярвам да стане за Тича.
Най-много да направят само козметичен ремонт тази година.
Нов голям стадион Варна, това е истината за футбола ни във Варна!
Най-много да направят само козметичен ремонт тази година.
Нов голям стадион Варна, това е истината за футбола ни във Варна!
Нито ще има нов стадион,нито ще увеличават Тича- слухове,слухове.............
MORSKI написа:Нито ще има нов стадион,нито ще увеличават Тича- слухове,слухове.............
Обзалагаш ли се?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Sagittarius
За Тича и аз чух.След трибуната откъм булеварда ще се построи и трибуна откъм залата.До другото лято псвен двете трибуни ще има и осветление,което е едно от изискванията за лиценз догодина.Така,че щем не щем ремонта на Тича е нужен за лиценз.Истината за футбола във Варна не е само в един 30 000 стадион.Не може докато чакаш да си купиш нови обувки да ходиш бос.Смешно е просто.Специално за Черно Море истината е нашия си Тича,един 15 000 стадион с лампи и козирки навсякъде.Защо?Защото е глупаво да играеш с Локо Мз на 30 000 стадион пред 3 000 човека,защото големия стадион ще се използва за 10 мача годишно,от които почти всичките(да не кажа всичките) ще са от ЕКТ.За мащабите на България Тича ни е по-нужен от Юрито.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- aide_morqci
- Контакти:
Колко добре звучи всичко това ама забравяте че се намираме в Булгаристан.Щом не е МОЛ за кво да строим.Иначе голяма криза само няколко мола се строят тая година във Варна.Писна ми от проекти,клипчета,макети искам да излезе някой и да каже строим и не да ми направят като някой политици само първа копка а да видя яко бачкане ,както се бачка по моловете