Мнения относно промяна на емблемата на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Мнения относно промяна на емблемата на Черно море
Ето това казах и на сбирката.Трябва по широка дискусия и затова пуснах темата.Да,5 човека-5 мнения.Затова сме личности.И аз мисля че трябва да се "барне" още малко от професионалисти,но първо трябва ние самите да се обединим ЗА или ПРОТИВ нова емблема.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Добра идея е невзрачната и неактуална като шарки топка да я замените с детелина, щом тя е свързана с историята ви. И на icko65 аватарчето е добро с кръга, на който са написани имената на отборите, на които сте наследник...и да си махне клоните. 

NOMER14 написа:Добра идея е невзрачната и неактуална като шарки топка да я замените с детелина, щом тя е свързана с историята ви. И на icko65 аватарчето е добро с кръга, на който са написани имената на отборите, на които сте наследник...и да си махне клоните.
И тя е юбилейна!Затова са и имената отстрани.Оригиналната си е на моряците-чиста.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

За мен емблемата трябва да е тази
но не със зелени черти по средата

- Captain Stottlemeyer
icko65 написа:Captain Stottlemeyer написа:icko65 написа:Според мен Черно море си е Черно море.Незнам откога но поне от 1969 нито име нито емблема сме сменяли.И сме единствения отбор в А група с това постижение.Вярно-традициите и успехите на Владислав и Тича трябва да се помнят.Мисля че не е начина със смяна на емблемата.Ние сме техни наследници. Не знам отбор наследник на други/няколко/да вкарва мотиви в емблемата си от всички наследени отбори.
...Тогава четирите звезди върху сегашната емблема на "Черно море" означават!?...![]()
Четири титли.Но какво общо има с темата?Човека говори за вкарване на детелина и червено..
1. Общото с темата и с написаното от теб, е че четирите титли са спечелени общо от "Тича" и "Владислав". С думи прости: В сегашната емблема на клуба са вкарани елементи, свързани с двата клуба.
2. Във футболната история и статистика е прието, когато два или повече отбори се обединяват, сливат, реорганизират и т.н. новосъздаденият клуб да приеме спортните активи (и пасиви) само на единия от тях. Да, ама не...

- Вие се считате за основани през 1913 година, когато е основан "Тича" (макар и като туристическо дружество).
- Претендирате да сте първи шампион на България по футбол, а това е "Владислав".

- Обединявате титлите, спечелени общо от двата отбора ("Тича" - 1 и "Владислав" - 3)...

- Остава само да кандидатствате за вписване в книгата за рекорди на Гинес като единственият клуб в света, който едновременно е бил шампион и вицешампион на своята страна (през 1938 година "Тича" е шампион, а "Владислав" - вицешампион)....

П.П. Друга "дребна" подробност представлява разнобоят между цвета на сегашната емблема и титулярните екипи, прозвището "зелените" и т.н...

http://bgsupporters.net/viewtopic.php?f=261&t=738
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:icko65 написа:Captain Stottlemeyer написа:icko65 написа:Според мен Черно море си е Черно море.Незнам откога но поне от 1969 нито име нито емблема сме сменяли.И сме единствения отбор в А група с това постижение.Вярно-традициите и успехите на Владислав и Тича трябва да се помнят.Мисля че не е начина със смяна на емблемата.Ние сме техни наследници. Не знам отбор наследник на други/няколко/да вкарва мотиви в емблемата си от всички наследени отбори.
...Тогава четирите звезди върху сегашната емблема на "Черно море" означават!?...![]()
Четири титли.Но какво общо има с темата?Човека говори за вкарване на детелина и червено..
1. Общото с темата и с написаното от теб, е че четирите титли са спечелени общо от "Тича" и "Владислав". С думи прости: В сегашната емблема на клуба са вкарани елементи, свързани с двата клуба.
2. Във футболната история и статистика е прието, когато два или повече отбори се обединяват, сливат, реорганизират и т.н. новосъздаденият клуб да приеме спортните активи (и пасиви) само на единия от тях. Да, ама не...![]()
- Вие се считате за основани през 1913 година, когато е основан "Тича" (макар и като туристическо дружество).
- Претендирате да сте първи шампион на България по футбол, а това е "Владислав".![]()
- Обединявате титлите, спечелени общо от двата отбора ("Тича" - 1 и "Владислав" - 3)...![]()
- Остава само да кандидатствате за вписване в книгата за рекорди на Гинес като единственият клуб в света, който едновременно е бил шампион и вицешампион на своята страна (през 1938 година "Тича" е шампион, а "Владислав" - вицешампион)....![]()
![]()
По принцип не вземам отношение в тези "исторически" спорове,но малко ми писна да ви чета говеждо-жълтуро-славистките глупости.Всичко коеето си писла е ЛЪЖА.Тича не е основано като туристически дружество.Звездите бяха сложени от сегашните собственици зашото са фаталисти и не искаха цифрата 13.Никой не го ебе за титлите на Владислав и Тича като сбор.Ние шампиони не сме ставали.Това са успехите на предшевствениците ни.Жалките опорни точки на един плебей,тъпо преписани и повтаряни от всякакви псевдоисторици ги запази за себе си.
- Остава само да кандидатствате за вписване в книгата за рекорди на Гинес като единственият клуб в света, който едновременно е бил шампион и вицешампион на своята страна
има и други подобни в БГ

Captain Stottlemeyer написа:icko65 написа:Captain Stottlemeyer написа:icko65 написа:Според мен Черно море си е Черно море.Незнам откога но поне от 1969 нито име нито емблема сме сменяли.И сме единствения отбор в А група с това постижение.Вярно-традициите и успехите на Владислав и Тича трябва да се помнят.Мисля че не е начина със смяна на емблемата.Ние сме техни наследници. Не знам отбор наследник на други/няколко/да вкарва мотиви в емблемата си от всички наследени отбори.
2. Във футболната история и статистика е прието, когато два или повече отбори се обединяват, сливат, реорганизират и т.н. новосъздаденият клуб да приеме спортните активи (и пасиви) само на единия от тях. Да, ама не...![]()
- Претендирате да сте първи шампион на България по футбол, а това е "Владислав".![]()
- Обединявате титлите, спечелени общо от двата отбора ("Тича" - 1 и "Владислав" - 3)...![]()
- Остава само да кандидатствате за вписване в книгата за рекорди на Гинес като единственият клуб в света, който едновременно е бил шампион и вицешампион на своята страна (през 1938 година "Тича" е шампион, а "Владислав" - вицешампион)....![]()
![]()
П.П. Друга "дребна" подробност представлява разнобоят между цвета на сегашната емблема и титулярните екипи, прозвището "зелените" и т.н...
На словоизлиянията ти отговор съм давал!Да наследници сме и на двата защото те през 1945 се обединяват в ТВ-45.А ние произлизаме точно от това ТВ-45/тук няма два отбора на които да наследяваме успехите-един е ТВ-45/И няма как Черно море да е едновременно шампион и вице.Има два велики отбора постигнали го в една година-Варненските Тича и Владислав.За цветовете не бери грижа.Глей си синьо-жълто-сиво-червения панаир...
И още нещо:Как разделяте купите на Левски-Спартак?По вертикала или хоризонтала?