ЧЕРНО МОРЕ - ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР !

Мнениеот thebully » 24 юли 2009 14:52

ZYKLON написа:След най-много 5 години,никой няма да си спомня за този варненски отбор.

ти що не ми ядеш ..... марш от тука лешник :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 24 юли 2009 14:53

ZYKLON написа:След най-много 5 години,никой няма да си спомня за този варненски отбор.

Все ще се намери някой гладник,хапни си Изображение ,дребна душицо!
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 24 юли 2009 14:56

JohnnieWalker написа:Аз съм един най-обикновен фен на футбола. Един от многото ! Отборите на които симпатизирам в България са Левски, Славия и Берое. Но не това е целта на темата която пускам. Искам да покажа просто че съм АБСОЛЮТНО безпристрастен почитател на тази велика игра! Не съм ултрас, но обичам футбола ! Любимият ми отбор е Барселона, точно защото винаги са практикували тотален футбол ! Красота и нищо повече ! С други думи, аз не съм ненормален фен на който и да е отбор, а луд фен на футбола ! Това ме накара и да отворя темата за Черно море. Мнозина оплюват този отбор заради собственика им. И какво като собственици са ТИМ ? Някой да вземе да помоли всички фенове на отбора да спрат да ги подкрепят заради собственика ?! Или да реват че в отбора има пари ?! Същевременно, въпреки огромните финансови възможности, основните играчи на Черно море са захвърлени от други отбори. Взе се и Алекс(Кривия), който никой не мислеше че става за футбол на тези години. Какво да кажем за треньора - Кольо (Мастиката) ?! С други думи доста неща изглеждат смешно... Смешно ли ?! Чакайте малко! Да не би това да беше най-постоянния отбор в България миналата година ?! Да не би за малко да изхвърлят Щутгарт от Европа ?! Нещо е странно нали ? Как тази сбирщина от "недоразумения" играят ИСТИНСКИ футбол ?! Много просто. В този отбор се събраха хора, отписани от много "футболни специалисти", футболисти смятани за некачествени. Опа... ГРЕШКА ! Футболисти готови на всичко за да се докажат ! Футболисти с качества ! Бях на приятелската среща на отбора с Левски. Феновете на сините подвикваха "мастика, мастика"... Да приятели, но ако ние имахме "Мастиката" нямаше да се чудим дали ще бием Баку, нямаше да падаме като последните нещастници от Тампере, БАТЕ и Жилина ! Черно море е един изключително приятен отбор и има желая да бият не само ПСВ, а и много други ! Нека всички подкрепим този отбор в Лига Европа ! Нека подкрепим "недоразумението в БГ футбола"(смеят да играя ФУТБОЛ !) ! Нека покажем, че сме БЪЛГАРИ, а не говеда, прасета, канарчета, смърфове и т.н. ! Нека просто бъдем фенове на ЦАР ФУТБОЛ ! Нека подкрепим ЧЕРНО МОРЕ !

JohnnieWalker,Благодарим ти,човеко! Повече фенове като теб ,по-малко простотии по стадионите! :mrgreen:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 24 юли 2009 15:23

Пожелавам на ПСВ да подцени Черно море и да съжалява за това :)

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 24 юли 2009 15:24

АЗ ПЪК СЪМ ФЕН НА ЛЕВСКИ И ВЪПРЕКИ ТОВА МОРЕТО ВИНАГИ СА МИ БИЛИ МНОГО СИМПАТИЧЕН ОТБОР,КОЙТО МИ Е СРЕД ЛЮБИМИТЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА.НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ АВТОРА ЗА НАПИСАНОТО И СЪМ НА МНЕНИЕ ЧЕ МОГАТ ДА ИЗНЕНАДАТ НЕПРИЯТНО ПСВ.ТЕ МИНАЛАТА ГОДИНА НЕ ИГРАХА НИЩО,А И ОТ ПОСЛЕДНАТА КОНТРОЛА В СЪБОТА СТАВА ЯСНО,ЧЕ НЕ СА ВЪВ ВЪРХОВА ФОРМА.ВЗЕХА ДОБЪР ТРЕНЬОР,НО ДАЛИ ЩЕ ИМАТ ВРЕМЕ ДА СЕ СРАБОТЯТ СЛЕЩУ МНОГО ДОБРЕ СРАБОТЕНИЯ ТИМ НА ЧЕРНО МОРЕ.АЗ СЪМ ОТ МАЛКОТО КОИТО МИСЛЯТ,ЧЕ АКО ЧЕРНО МОРЕ ОТСТРАНИ ПСВ,ТОВА НЯМА ДА Е ИЗНЕНАДА. :!:

Пиши с малки букви!!!!
От МОРСКИ

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 юли 2009 15:31

А какъв е повода да се мрази Черно море?Е да победи Цска,измъчи Левски,очертава се това да се случи отново,нищо чудно след европейската есен това да е отбора оставил българска следа в Европа.Май сте прави трябва да е мразен

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 юли 2009 15:36

Успех на моряците и адски много се радвам, че с всяка изминала година конкурентните отбори става все повече.
Кофти, че и при Вас, както е почти навсякъде се гради отбора, а базата за същият я няма.
ТИМ вместо този голям проект за нов стадион който Ви пожелавам да се изивиси във Варна колкото се може по-скоро, трябваше да хвърлят малко средства на Тича и да я приведат поне в елементарни норми за мачове от ЕКТ.

Желая Ви успех срещу ПСВ, но повече Ви желая късмет, защото малко или много това са големи европейски отбори, вряли и кипяли в битки, но и те не са крепост.

Дано не тръгнете да се надигравате с тях и да се върнете от Холандия минимум с резултат 2:2, защото головете на чужд терен са ценни.

В Бургас на изкуствената трева холандците няма да се чувстват изобщо комфортно, което си е плюс за Вас, тъй като малко или много футболистите Ви вече познават "Лазур" и ще подходят тактично към условията на игра.
Изображение

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 24 юли 2009 15:38

не се впрягайте на медиите, те карат по инерция, нека отбора ви работи и постига успехи и ще получи и медийно внимание , фен съм на Левски от отборите в А група и все пак от гледна точка на една медия засега феновете на ЦСКА са по голям пазар от тия на Черно море, между другото що не си върнете името Тича се чудя ?

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 24 юли 2009 15:40

Empty написа:
HanPagan написа:Черно море не ми е от симпатичните отбори в България , но това което стана снощи с предаването на мача от радио Гонг , беше брутална гавра.Тия хора вече не се усещат колко жалки могат да станат.Не съм вярвал ,че глупостта и беэочието на българския журналист може да стигне такива измерения.Дано супер посредствения отбор на ЦСКА отпадне от Дери . Заради тъпите им фенщини лишиха хората от това да слушат мач на български отбор в Европейските турнири.

И аз си бях пуснал радиото не да слушам Черно Море, а ЦСКА.Все пак това им беше официално представяне, но започнах да слушам мача на Черно Море понеже 90 % от времето вървеше той и само по за 2 мин казваха какво става в този на ЦСКА.Неразбирам от къде тази наглост в теб! От ЦСКА съм, слушах мача на Черно Море, радвам се за тях, но след 3:0 никой не си е и помислял, че може да стане грешка ;)

извинявай но,кое радио си слушал ?

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 24 юли 2009 15:41

Стискам палци на моряците да отстранят "филипсите"!!! :lol:

Върни се в “Черно море”