more написа:Възкръсна в Черно море ЦСКА може само да си скубят косите.
+1
В ЦСКА,изигра само 1 мач като хората,а й сигорно напрежението да играеш в ЦСКА си каза думата!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
more написа:Възкръсна в Черно море ЦСКА може само да си скубят косите.
more написа:UltraBlue написа:Сега следва епизода - " Защо не го викат в националния ? "![]()
![]()
Кой да викат Гонзо евроидиота ли
Sagittarius написа:Тогава Миро беше на 19 години и мисля,че към него е имало свръх-очаквания.Както и да е,ние ударихме джакпота.Без малоумни подмятания,Миро е класи над Пеньо Пловдивския,над Еньо Кръстовчев,над Мушита и прочее.Миро е най-големия
spartak1918 написа:Без да се хваля но бях убеден че мача е 0:3 или 0:4.Искра е слабо комплектован тим но без опции в атака това се видя в първия мач,те дори в тяхното си първенство вкарват по 1 или 2 гола.Сега с ПСВ ако кривия има ден спокойно ги биете с 1:2 там а тук 2:0.Подкрепяйте си отбора не злобейте против Спартак Варна ЗАЩОТО ТАКЪВ ШАНС ЩЕ ИМАТЕ СЛЕД ОЩЕ 90 ГОДИНИ,НЕ ГО ИЗПУСКАЙТЕ!Много во мразя,но ако отстраните ПСВ ще направите страшна реклама на родния ми град ВАРНА което не малко в наши дни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта