Ще има ли някаква организация за мача в Бургас(превоз)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ще има ли някаква организация за мача в Бургас(превоз)
Очакваме подкрепа от зелен Бургас.
macha e ot 8 prodaljava do 10 a sled tova?qsno 4e moje da se otide s kola,no vse pak malko organizaciq ne e izli6na nikoga 

има екскурзия с автобус.10 лв е ,отиди на място до фенклуба и се запиши ако искаш и няма с какво да пътуваш.Все още не е определен само часа на тръгване.Аз все пак ще пътувам с личен транспорт,но е истина,че не всеки може да се събере и да отиде с кола,а маршрутки има,но са до 19:30,смисъл след мача в десет часа освен с кола,няма с какво да се прибереш
За вас моряци ний живеем...
ще направите една дискотека в бургас и си заминавате на сутринта :D
vsi4ko e ok ve4e ms mn za si4ki idei,nqkoi 6e gi izpolzvam.
Успех срещу тези Искра!!!Те от къде са всъщност, некви от бившите републики??? И един въпрос дете ме мачи понякога и все забравям да питам . Защо емблемата ви е синя ,а вие сте зелени??? Нещо сварзано със съпреничеството между Черно Море и Спартак ли е???
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

trakia написа:Успех срещу тези Искра!!!Те от къде са всъщност, некви от бившите републики??? И един въпрос дете ме мачи понякога и все забравям да питам . Защо емблемата ви е синя ,а вие сте зелени??? Нещо сварзано със съпреничеството между Черно Море и Спартак ли е???
Прочети тази страница от форума и ще откриеш отговора:http://forum.gong.bg/chernomore/viewtopic.php?f=8&t=18613&st=0&sk=t&sd=a&start=30

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
- 4eRn0m0r4y
- Контакти:
az zaminavam s karuca utre za vas neznammMM

САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ
Значи последно има ли със сигурност екскурзия и кога и къде мога да се запиша?
ncbs написа:trakia написа:Успех срещу тези Искра!!!Те от къде са всъщност, некви от бившите републики??? И един въпрос дете ме мачи понякога и все забравям да питам . Защо емблемата ви е синя ,а вие сте зелени??? Нещо сварзано със съпреничеството между Черно Море и Спартак ли е???
Прочети тази страница от форума и ще откриеш отговора:http://forum.gong.bg/chernomore/viewtopic.php?f=8&t=18613&st=0&sk=t&sd=a&start=30
Merci.Аре успех срещу молдовците!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!